Haftalık Burç Yorumları (5 Haziran – 11 Haziran Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 5 Haziran – 11 Haziran Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 5 Haziran – 11 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 5 Haziran – 11 Haziran haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta parlak bir fikriniz olabilir.

Hafta, 4 Haziran Pazar günü Merkür’ün Boğa burcundaki Uranüs ile para eviniz ile birleşmesi ile başlıyor. Koç, bir iş fikriyle ilgili heyecanın tabloların dışında olabilir. Yapacak gerçekten değerli bir şey bulabilir ve başlamak için sabırsızlanabilirsiniz. Bu, bir videodan edindiğiniz bilgiler veya size bir iş konseptiyle gelen bir arkadaşınızdan gelen bilgiler olabilir ve şimdi yarışlara gidiyorsunuz. Başarılı olmanın yolu budur.

5 Haziran Pazartesi günü, Aslan burcundaki Venüs ve yaratıcı ifade eviniz, Kova burcundaki Plüton ile karşıt açı yapıyor. Dün bir fikre aşık olmuş olabilirsin ama şimdi bir kişiye aşık olabilirsin. Birisi kalbini ele geçirdi ve yüzünüze bir gülümseme kondurdu. Koç, bu yeni görmeye başladığın biri olabilir ya da beyaz perdede gördüğün biri olabilir. Zihniniz hoş fantezilerle dolu olabilir.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta size ilham veren bir şey getiriyor.

Hafta, 4 Haziran Pazar günü Boğa burcundaki Merkür’ün fiziksel görünüş evinizde Uranüs ile birleşmesi ile başlıyor. Bugün, gerçekten iyi görünen yeni bir şey deneyebilirsiniz. Boğa, bu saçınızda bir renk çizgisi veya taktığınız bazı takılar olabilir. Bu, en iyi şekilde görünerek kasabaya çıkmak için iyi bir zaman. Bazı çok olumlu ilgi çekeceksiniz.

5 Haziran Pazartesi günü, Aslan burcundaki Venüs ve konut eviniz Kova burcundaki Plüton’a karşı çıkıyor. Boğa burcu, evinizdeki atmosferi canlandırmak için renk katmakla meşgul olabilirsiniz. Ya da ev hayatınızı daha keyifli hale getirecek bir teknoloji ürünü düşünüyor olabilirsiniz. Halihazırda onun hakkında düzinelerce inceleme okudunuz, öyleyse iade edilebilirse neden onu almayasınız?


İkizler Burcu

İkizler Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, önemli mesajlar alıyorsunuz.

Hafta, 4 Haziran Pazar günü Merkür’ün Uranüs’ü Boğa burcunda ve hayaller ve ilham eviniz ile birleşmesi ile başlıyor. İkizler, hiçbir yerden görünmeyen bir vizyon sana gelebilir. Buna olumlu işaretler ve semboller eşlik edebilir. Evrenden bir mesajınız var. Mesaj toplamaya devam ederken bu deneyim hakkında günlük tutmak isteyebilirsiniz.

5 Haziran Pazartesi günü Aslan burcundaki Venüs ve iletişim eviniz Kova burcundaki Plüton ile karşıt açı yapıyor. Bugün, yurt dışından biriyle iş yapıyor olabilirsiniz. İkizler, bu, sizi dinlemeye ve hatta uğraştığınız bazı zorluklarda size rehberlik etmeye hazır bir arkadaş veya yardımcı bir yabancı olabilir. Sonunda bir sorun çözülebilir (ve ziyaret daveti alabilirsiniz).


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta değerli bağlantılar kuruyorsunuz.

Hafta, 4 Haziran Pazar günü Merkür’ün Uranüs’ü Boğa burcunda ve ağ ve topluluk evinizle birleştirmesiyle başlıyor. Bugün, sizinkine benzer ilgi alanlarına sahip olağanüstü bir grup insanın yanında olma fırsatınız olabilir. Kanser, bu, bağımsız filmler yapan insanlar için, dahi seviyesinde çocukları olan bir grup anneyle veya köpek parkında “doodle gününde” bir konferansta olduğunuz anlamına gelebilir. Bu, kaynaşmak ve yeni arkadaşlar edinmek için iyi bir zaman.

5 Haziran Pazartesi günü Aslan burcundaki Venüs ve para eviniz Kova burcundaki Plüton ile karşıt açı yapıyor. Finansal bir fırsat var, ancak kazancın kasanıza ulaşmasını sağlamak biraz çaba gerektirecek. Kanser, bazı gizli ücretler veya başka şartlar olabilir, bu yüzden ince yazıları okumak iyi bir fikir olacaktır. Her şeyin yolunda olduğundan emin olmak için bilgili bir arkadaşınıza da danışmak isteyebilirsiniz. Bunu yaptığınızda, başarıya giden hızlı yolda olabilirsiniz.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta küçük değişiklikler size çok yardımcı olacak.

Hafta, 4 Haziran Pazar günü Merkür’ün Uranüs ile Boğa burcunda ve kariyer evinizde birleşmesi ile başlıyor. Leo, kariyerin hakkında düşünüyor olabilirsin ve bir değişiklik yapmak istediğin çok açık. Bugün bunun nasıl gerçekleşeceği konusunda beyin fırtınası yapmak için iyi bir gün. Bu sorunu Evren’e teslim edin ve bu hafta bir çözüm gelebilir.

5 Haziran Pazartesi günü kendi burcunuzdaki Venüs, Kova burcundaki Plüton’a ve ilişkiler evinize karşı çıkıyor. Leo, çekici biriyle karşılaşabilirsin. Bu kişinin karizması dikkatinizi çekti. Bu, hayatınızdaki veya dünyadaki bir kişi, örneğin bir etkileyici veya ünlü olabilir. Bu kişiden ilham alabilirsiniz.


Başak Burcu

Başak Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta destek bulabilirsiniz.

Hafta, 4 Haziran Pazar günü Merkür’ün Boğa burcundaki Uranüs ile bilgi ve bilgi eviniz ile birleşmesi ile başlıyor. Bugün bir bilgi süngerisiniz. Başak, ilginç bir konuya kilitlenebilir ve çevrimiçi makalelere, videolara ve gönderilere dalabilir, gerçekleri ve rakamları doldurabilirsin. Büyüleyici bulduğunuz bir konu üzerinde ineklik yaptığınızda bu keyifli bir gün olabilir.

5 Haziran Pazartesi günü Aslan burcundaki Venüs, Kova burcundaki Plüton’a ve iş ve hizmet evinize karşı çıkıyor. Günümüzde iyi hizmet almanın en iyi yolu sorunu çok net bir şekilde anlatmaktır. Başak, size yardım etmek için orada olan kişi ne aradığınızı anlamayabilir, ancak bu yönüyle akılların buluşmasına neden olabilir. Muhatap olduğunuz kişi size yardım etme gücüne sahip olabilir, ancak önce neye ihtiyacınız olduğunu bilmesi gerekir.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta kanatlarınızı açıyorsunuz.

Hafta, 4 Haziran Pazar günü Merkür’ün Uranüs’ü Boğa burcunda ve yatırım, kredi ve borç eviniz ile birleşmesi ile başlıyor. Para kazanmanın yeni bir yolunu aramak için iyi bir zaman. Belki geçmişte müdahaleci bir yaklaşımınız oldu ve şimdi dahil olmak istiyorsunuz. Veya belki de şirket hissesine veya sınırlı sayıda yatırıma odaklanmışsınızdır. Terazi, bu, yeni bir şey denemenin, çeşitlendirmenin veya güvenilir bir aile üyesi tarafından size önerilen bazı olasılıkları keşfetmenin zamanı olabilir.

5 Haziran Pazartesi günü Aslan burcundaki Venüs, Kova burcundaki Plüton’a ve romantizm ve eğlence evinize karşı çıkıyor. Terazi, yeni tanıştığın birinden çok etkilenmiş olabilirsin ya da onu sadece uzaktan görmüş olabilirsin ve bu sana hayal edecek bir şey veriyor. Bunu, bu kişiye ulaşma ve en azından bir konuşma başlatma zamanı olarak kabul edin. Zaten bir aşk ilişkisi içindeyseniz, biraz yastık sohbetiyle başlayarak çok iyi vakit geçirebilirsiniz.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, doğru yönde ilerliyorsunuz.

Hafta, 4 Haziran Pazar günü Merkür’ün Uranüs ile Boğa burcunda ve ortaklıklar evinizde birleşmesi ile başlıyor. Akrep, ilişkiniz çok farklı bir hal alabilir. Belki de bu noktaya kadar arkadaştınız ve şimdi ikinizin arasında güçlü bir çekim olduğunu fark ediyorsunuz. Hafifletici koşullar nedeniyle bir ilişkinin ertelenmesi de mümkündür. Artık ikiniz de özgürsünüz ve bazı yeni seçimler yapabilirsiniz. Bugün beklenmedik bir şekilde romantizme yol açabilir.

5 Haziran Pazartesi günü, Aslan burcundaki Venüs ve sosyal konumdaki eviniz, Kova burcundaki Plüton ile karşı karşıya geliyor. Akrep, genel olarak güçlü bir karizmaya sahipsiniz, ancak bugün kalabalığın arasından sıyrılıyorsunuz. Sadece göz teması kurmak, başkalarının size yaklaşmasına neden olabilir. Övgüler ve davetler alabilirsiniz. Bu, bir iş aramak veya kariyeriniz için biraz ağ kurmak için harika bir zaman.


Yay Burcu

Yay Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta Evren sizi çağırıyor.

Hafta, 4 Haziran Pazar günü Merkür’ün Uranüs’le Boğa burcunda birleşmesi ve alışkanlıklar ve rutinler eviniz ile başlıyor. Yay, bir alışkanlık revizyonu geçiriyor olabilirsiniz. Haftada bir gün fişi çekmeye karar verebilirsiniz, böylece dışarı çıkıp yürüyüş yaparak veya bahçede çalışarak zaman geçirebilirsiniz. Ya da belki hem ruhen hem de topluluk içinde bir bağlantı kurmak istersiniz ve böylece katılacak bir kilise ayini bulabilirsiniz. Bugün yeni bir rutin oluşturabilirsiniz.

5 Haziran Pazartesi günü Aslan burcundaki Venüs ve macera eviniz Kova burcundaki Plüton ile karşı karşıya geliyor. Yay burcu, daha fazla eğlence ve kesinlikle daha fazla macera yaşamak istersiniz ve yakında bilinmeyen yerlere uçmaya hazır olabilirsiniz. Ancak bazı aile üyeleri ve arkadaşlar, ekonomi veya dünyadaki sorunlar gibi konulara çok odaklanır. Bugün, birisiyle yapmak istediğiniz şeyler ve onların ne yapmanız gerektiğini düşündükleri hakkında tartışabilirsiniz, ancak sonunda karar vermesi gereken kişi sizsiniz.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sınırlamalardan kurtuluyorsunuz.

Hafta, 4 Haziran Pazar günü Merkür’ün Uranüs’ü Boğa burcunda ve eğlence ve kişisel ifade eviniz ile birleşmesi ile başlıyor. Oğlak, son zamanlarda çok şey başardınız, ancak konfor alanınızın dışına çok da çıkmadınız. Risk almak, kişisel gelişim ve kariyer gelişimi için anahtardır, bu yüzden bugün rutinden nasıl çıkacağınızı düşünün. Bu, bir ders alarak, bazı yeni bağlantılar kurarak veya sadece varış noktanıza farklı bir rota izleyerek olabilir.

5 Haziran Pazartesi günü Aslan burcundaki Venüs ve kaynaklar eviniz Kova burcundaki Plüton ile karşı karşıya geliyor. Bugün birisi size yardım teklif ediyor ama bu tam olarak aradığınız şey değil. Oğlak, bu kişiye ne istediğini açıklaman önemlidir. Muhtemelen iyi niyetliler ve size yardım etmekle çok ilgileniyorlar, ancak şu anda biraz dil engeli var, bu nedenle istediğinizi elde etmek için biraz fazladan zaman ve çaba gerektirebilir.


Kova Burcu

Kova Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, hayranlık nesnesisiniz.

Hafta, 4 Haziran Pazar günü Merkür’ün Boğa burcundaki Uranüs ile konut eviniz ile birleşmesi ile başlıyor. Bugün, eve bir yıkım güllesi götürmek istiyorsunuz. Mutfağı yenilemek, oturma odasını yeniden dekore etmek veya başka bir banyo eklemek için bir duvarı yıkmak isteyebilirsiniz. Kova, bazı değişiklikler eviniz hakkındaki hislerinizi gerçekten değiştirebilir.

5 Haziran Pazartesi günü Aslan burcundaki Venüs ve ilişkiler eviniz Kova burcundaki Plüton ile karşıt açı yapıyor. Seninle oldukça ilgilenen biri var. Bu da sizinle kısa mesajlar, e-postalar veya telefon görüşmeleri yoluyla iletişim kurabilecekleri anlamına gelir. Kova, aşkı ararken, bu özel durumda ayak sürüyorsun. Bu, kendinize, istediğiniz şeyin neden aynı zamanda ertelediğiniz şey olduğunu sormak için iyi bir zaman. Cevap oldukça açıklayıcı olabilir.


Balık Burcu

Balık Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta uyumlu anlar bulabilirsiniz.

Hafta, 4 Haziran Pazar günü Merkür’ün Boğa burcundaki Uranüs ile iletişim eviniz ile birleşmesi ile başlıyor. Hayatınızda yarattığınız her şey düşüncelerinizle başlar. Balık, düşüncelerinizi her zaman kontrol edemeseniz de (özellikle çok sezgisel ve Evrenin titreşimlerine açık olduğunuz için), faydalı olmayan kavramlar üzerinde durmanız gerekmez. Önümüzdeki 24 saat boyunca yalnızca olumlu düşüncelere odaklanmayı düşünün.

5 Haziran Pazartesi günü Aslan burcundaki Venüs ve iş eviniz Kova burcundaki Plüton ile karşıt açı yapıyor. Balık, bir projede bazı zorluklar olabilir. Yardım mevcuttur, ancak iş için doğru kişiyi bulmanız gerekir. Normalde gideceğiniz kişi (iş arkadaşı, amir, farklı bir departmanın yöneticisi) ya müsait değildir ya da doğru kişi değildir. Bugün yardım aramadan önce, bu soruna uygun birini tanıyıp tanımadığınızı düşünün.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.