Haftalık Burç Yorumları (19 Haziran – 25 Haziran Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 19 Haziran – 25 Haziran Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 19 Haziran – 25 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 19 Haziran – 25 Haziran haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ilham bulacaksınız.

Hafta, 18 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve iletişim evinizin Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün kendinizi bir sanat eserine kaptırabilir veya müzikten ilham alabilirsiniz. Koç burcu, bir şarkı kafana takılabilir, ama bu harika bir melodi, bu yüzden aldırma. Biraz çizim yapabilir veya biraz yapay zeka sanatı yaratabilirsiniz. Bu, bir sanat dersi almak veya eskiz defterinizi parka götürmek ve size neyin ilham verdiğini görmek için iyi bir gün.

19 Haziran Pazartesi günü Boğa burcundaki Jüpiter ve para eviniz Balık burcundaki Satürn ile 60’lık açı yapıyor. Finansal planlarınızdan bazıları bir araya geliyor ve büyük umut vaat ediyor. Koç, rotada kalma zamanı. Özellikle harcamalarınız söz konusu olduğunda, diğer insanların önceliklerini üstlenmekten kaçının. Dikkat dağıtıcı şeyler her yerde. Özellikle parasal hedefler ve bütçeleme alışkanlıkları söz konusu olduğunda, bir ayağınızı diğerinin önüne koymaya odaklanın.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta bol miktarda enerji akıyor.

Hafta, 18 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve para evinizin Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Boğalar, genellikle çok pratik bir yaklaşım sergilersiniz, ancak bazen refah enerjisi ruhsal yöntemlerle uyarılabilir. Bugün bolluk zihniyetini benimsemek için iyi bir gün. Evin etrafına bakıp kutsamalarınızı sayabilirsiniz. Para qi’sini çekmek için bazı feng shui tedavileri ekleyebilirsiniz. Ve gün içinde kasa zili gibi bir mesaj almanız da mümkündür.

19 Haziran Pazartesi günü, Boğa burcundaki kendi burcunuzdaki Jüpiter, Balık burcundaki Satürn’ü ve arkadaşlık evinizi altmışlık açıyla geçiyor. Boğa, arkadaş çevren genişliyor. Birisi sizi bazı arkadaşlarıyla tanıştırabilir. Belki biraz ağ kuruyorsun, bazı dersler alıyorsun ve ilginç insanlarla tanışıyorsun. Bu, sosyal olmak ve bir parti davetini kabul etmek için iyi bir zaman.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sosyal bir kelebeksiniz.

Hafta, 18 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda (doğum günün kutlu olsun!) ve enerji ve canlılık evinizin Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, enerjinizin sınırı yok. İkizler, sabahın köründe koşuya çıkmak veya gülen suratlı krep yapmak için kalkmış olabilirsiniz. Yapmak istediğiniz aktiviteler ve görmek istediğiniz insanlarla birçok yöne çekilmiş görünüyorsunuz.

19 Haziran Pazartesi günü Boğa burcundaki Jüpiter ve rehberler ve koruyucu melekler eviniz Balık burcundaki Satürn ile 60’lık açı yapıyor. Şu anda yardımcı varlıklarla çevrilisiniz. İkizler, parkta yürürken meditasyon yapabilir veya sadece kulaklıklarınızı çıkarabilirsiniz. Evren, yaşam yönünüz ve sevginiz hakkında mesajlar fısıldıyor. Bugün, etrafınızda yardımcı enerjilerden oluşan bir koro var.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, eski sınırların ötesini görüyorsunuz.

Hafta, 18 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve büyülü düşünce evinizin Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, her türlü hayali fikre sahip olabilirsiniz. Yengeç, beyin fırtınası yapmak ve olasılıkları düşünmek için iyi bir gün. Günlüğünüzü çıkarıp bazı düşüncelerinizi yazmak isteyebilirsiniz. Ya da bazı fikirlerinizi bir AI sanat programına koyabilir ve hangi resimlerin ortaya çıktığını görebilirsiniz. Bugün ilham alabilirsiniz.

19 Haziran Pazartesi günü Boğa burcundaki Jüpiter ve arkadaşlık eviniz Balık burcundaki Satürn ile 60’lık açı yapıyor. Yengeç, ilgi alanlarınızdan birini paylaşan veya aynı meslekte olan insanlarla tanışmak için iyi bir zaman. Değerlerinizle uyumlu iş ağı oluşturma toplantıları, hobi grupları ve hayır etkinlikleri bugün sizin için gerçekten çok iyi. Biriyle tanışabilir ve ikinize de biraz başarı getirebilecek bir iş fikri veya proje üzerinde işbirliği yapabilirsiniz.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yaratıcılık ve hayal gücü ile dolusunuz.

Hafta, 18 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda olması ve gelecek düşünce ve yenilik evinizin Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Genel olarak pek çok iyi fikriniz olsa da, şimdi sıra dışı bir şeyle gelebilirsiniz. Leo, bir soruna yaratıcı bir çözüm bulabilirsin. Bu, patent almaya veya etrafında bir iş kurmaya değecek bir şey olabilir.

19 Haziran Pazartesi günü Boğa burcundaki Jüpiter ve kariyer eviniz Balık burcundaki Satürn ile 60’lık açı yapacak. Alınması gereken bir iş veya iş fırsatı var. Leo, sana terfi veya farklı bir departmanda bir pozisyon teklif edilebilir. Yetkili bir kişi sizden ekibine katılmanızı isteyebilir. Bir iş arıyorsanız, özgeçmişinizi göndermek veya bir röportaj planlamak için harika bir gün.


Başak Burcu

Başak Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta selam vermeye hazırlanın.

Hafta, 18 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve itibar ve sosyal konum evinizin Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Başak, sanki aniden gölgelerden çıkıyorsun. Diğer insanlar sizi görür veya başarılarınızı tanır. Yaptığınız çalışmalar fark ediliyor. Bir ödül kazanabilir veya başka bir tanınma biçimi alabilirsiniz. Sosyal medya numaralarınız bir dönüm noktasına ulaşabilir.

19 Haziran Pazartesi günü Boğa burcundaki Jüpiter ve eğitim eviniz Balık burcundaki Satürn ile 60 açı yapıyor. Başak, bir emlak kursu almayı, yatırım üzerine bir kursa kaydolmayı veya psikoloji, sosyoloji ve kişilerarası ilişkiler konusundaki bilginizi genişletmeyi düşünebilirsiniz. Bir tür sertifikaya götüren bir video kursu ilginizi çekebilir.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sihir her tarafınızda.

Hafta, 18 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve inanç ve inanç evinizin Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, inancınızı günlük yaşamınıza daha fazla dahil edebilirsiniz. Maneviyatı rutininize örebilirsiniz. Terazi, olumsuzluğu süpürdüğünü bilerek sundurmayı saygıyla süpürüyorsun. Yemeklerinize tıbbi ve büyülü özellikleri için otlar eklersiniz. Sabah bir mum yakıp bir dilek tutabilirsiniz.

19 Haziran Pazartesi günü Boğa burcundaki Jüpiter ve kaynaklar eviniz Balık burcundaki Satürn ile 60’lık açı yapıyor. Bir proje için ihtiyaç duyduğunuz kaynakları elde etme fırsatınız var. Kitlesel fonlamayı deneyebilirsiniz veya bir akrabanız size çek gönderebilir. Terazi, dokuzdan beşe kadar bir işte çalışıyorsanız, yeni bir ekiple veya farklı bir süpervizörle çok ilginç bir proje üzerinde çalışma fırsatınız olabilir.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, Evrenden gelen işaretler her yerde.

Hafta, 18 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve güç ve kontrol evinizin Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, fiziksel deneyiminizde meydana gelen şeyler ruhsal mesajlar olabilir. Parmaklarınızın arasından kayıp giden bir şey, bir durumu bırakmanız gerektiğini gösterebilir. Kapalı bir kapı, başka bir yere vurmanız gerektiğinin bir işareti olabilir. Akrep, Evren kulağına fısıldıyor.

19 Haziran Pazartesi günü, Boğa burcundaki Jüpiter ve ilişkiler eviniz Balık burcundaki Satürn ile 60’lık açı yapıyor. Akrep, siz ve eşiniz geleceği çok ciddi ve pratik terimlerle tartışmak isteyebilirsiniz. Bu, birlikte bir ev almaktan veya birbirimizin ailesiyle tanışmaktan bahsetmek anlamına gelebilir. Aşkı arıyorsanız, bugün yeni şeyler yaparak tanışacak yeni insanlar bulabilirsiniz. Bazı neşeli, eğlenceli deneyimler bulun ve bir aşk ilişkisi için biriyle tanışabilirsiniz.


Yay Burcu

Yay Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeni ve heyecan verici insanlarla tanışacaksınız.

Hafta, 18 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve ilişkiler evinizin Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Yeni biriyle tanışmak istiyorsanız, enerjinizin bu kişiyi size doğru çektiğini hayal edin. Yay, Evrenin hazır olduğunuzu bilmesini sağlamak için bir mum yakabilirsiniz (tutku için kırmızı veya dostluk için sarı). Zaten bir aşk ilişkiniz varsa, çok romantik bir akşam geçirebilirsiniz.

19 Haziran Pazartesi günü, Boğa burcundaki Jüpiter ve iş ve rutin eviniz Balık burcundaki Satürn ile 60’lık açı yapıyor. Bugün yapılacaklar listeniz ne kadar büyük olursa olsun, çok şey yapabilirsiniz. Sağdaki ve soldaki görevleri çok fazla enerji ve şevkle kontrol ediyorsunuz. Yay, bu, külfetli görevlerin üstesinden gelmek için iyi bir gün çünkü üstesinden gelmek için daha fazla enerjiniz var.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir şeyler yapmanın daha iyi bir yolunu buluyorsunuz.

Hafta, 18 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve sağlık ve esenlik evinizin Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün meditasyon, alternatif tıp veya daha huzurlu yaşam yoluyla daha iyi hissetmenin yollarını buluyor olabilirsiniz. Sıfırdan daha fazla yemek yaparak ve dinlenmeye ihtiyacınız olan zamanı ayırarak yavaş yaşam uygulamalarını benimsiyor olabilirsiniz. Oğlak burcu, sizi daha sağlıklı yaşama yönlendirecek bazı bilgilerle karşılaşmanız da mümkün.

19 Haziran Pazartesi günü, Boğa burcundaki Jüpiter ve romantizm ve heyecan eviniz, Balık burcundaki Satürn ile 60’lık açı yapıyor. Bugün her şey iletişimle ilgili. Oğlak, partnerinize tatlı mesajlar veriyor olabilirsiniz. Veya beslenme çantanızda bir aşk notu bulabilirsiniz. İstediğin buysa, aşk ilişkisi için yeni biriyle tanışmak için harika bir gün. Ve ciddi bir ilişki arıyorsanız, burada uzun vadeli bir şeyler arayan biriyle tanışma fırsatınız var.


Kova Burcu

Kova Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, tezahür gücünüz güçlü.

Hafta, 18 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve romantizm ve olasılıklar evinizin Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Hayaller bugün gerçeğe dönüşebilir. Bir aşk ilişkisi içindeyseniz, sizi neyin mutlu edeceği hakkında konuşma zamanı. Kova, umutlarınıza ve hayallerinize de dokunabilirsiniz. Aşkı arıyorsanız, dileklerinizi parıldayan enerji akışlarıyla gönderin ve aşkı kementleyip onu kendinize doğru çektiğinizi hayal edin.

19 Haziran Pazartesi günü Boğa burcundaki Jüpiter ve aile eviniz Balık burcundaki Satürn ile altmışlık açı yapıyor. Ailenizi bugün oldukça destekleyici bulabilirsiniz. Duygusal ve fiziksel olarak ihtiyacınız olan şeyler çeşitli akrabalarınız tarafından karşılanabilir. Bir çim biçme makinesi ödünç alabilir ve kucaklaşabilirsiniz. Kova, bir moral konuşması ve bir çek alabilirsin. Bugün, ailenizden destek alıyorsunuz.


Balık Burcu

Balık Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, çevrenizdekilerle daha fazla iletişim halindesiniz.

Hafta, 18 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve evinizin ve ailenizin Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Ailede yeni bir bebek olabilir ve ikiniz gerçekten bağ kuruyorsunuz. Balık, kuzeniniz veya büyük teyzenizle daha fazla zaman geçiriyor olabilirsiniz. Bir ebeveyn hakkında onlara olan saygınızı derinleştiren bir şeyler öğrenebilirsiniz. Bugün, bir aile üyesiyle zihin birleştirme yapabilirsiniz.

19 Haziran Pazartesi günü, Boğa burcundaki Jüpiter ve iletişim eviniz Balık burcundaki Satürn ile 60’lık açı yapıyor. Bugün çok sayıda e-posta alabilirsiniz ve bu mesaj yağmurunda bir fırsat olabilir. Balık, son birkaç güne ait telefon mesajlarını ve e-postaları gözden geçirmek önemlidir. Önemli birinin cevabınızı beklediğini keşfedebilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.