Haftalık Burç Yorumları (12 Haziran – 18 Haziran Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 12 Haziran – 18 Haziran Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 12 Haziran – 18 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 12 Haziran – 18 Haziran haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, X için başarılı bir şekilde çözebilirsiniz.

Hafta, 11 Haziran Pazar günü İkizler burcundaki güneşin Boğa burcundaki Jüpiter’e ve para evinize yarım kare yapmasıyla başlıyor. Koç, pasif gelir elde etmek için bir yan iş veya başka bir şey üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Ve eğer durum buysa, kâr için bu şeyi en üst düzeye çıkarmak için yapmanız gereken epeyce göreviniz var. Ama bugün biraz sürtüşme var. Gitmeye hazırsın ama diğerleri seni engellemeye çalışıyor.

13 Haziran Salı günü, Aslan burcundaki Venüs ve kişisel ifade ve risk alma eviniz, Balık burcundaki Satürn ile 150’lik açı yapacak. Günümüzde erteleme, mükemmeliyetçilik ile ilişkilidir. Bir şey üzerinde çalışmaktan kaçınıyorsanız, bunun nedeni onu doğru yapamayacağınızdan korkmanız olabilir. Ancak risk almazsanız, istediğiniz sonuçları elde etmek için ne yapmanız gerektiğini çözecek verilere sahip olamazsınız. Koç, bunu bir deney açısından düşün.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, büyüklükle dirseklerinizi ovuşturuyorsunuz.

Hafta, 11 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda olması ve para evinizin Boğa burcunuzdaki Jüpiter’le yarım kare açı yapmasıyla başlıyor. Beğenseniz de beğenmeseniz de bugün çok fazla dikkat çekiyorsunuz. Boğa, en iyi şekilde göründüğünüzü düşünmeseniz bile iltifatlar alabilirsiniz. Düşük bir profil tutmaya çalışırken birileri ayakkabılarınızı veya şapkanızı övebilir. Bugün birisinin elinize mikrofon alıp sizi sahneye itmesi mümkün.

13 Haziran Salı günü, Aslan burcundaki Venüs ve konut eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapıyor. Bugün, bir şeyi tamir etmesi için bir tamirci çağırmanız gerekebilir, ancak aradığınız kaliteli işi bulmak zordur. Boğa, standartlarınız çok katı değil; sadece herkes meşgul görünüyor ya da geç kalıyor ya da hiç gelmiyorlar. Mümkünse, ev onarımlarını başka bir güne saklayın.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, her şey zamanlama ile ilgili.

Hafta, 11 Haziran Pazar günü, güneşin İkizler burcunda (doğum günün kutlu olsun!) Boğa burcundaki Jüpiter’e ve keyifli kaçış evinize yarım kare yapmasıyla başlıyor. İkizler, tatilde ve normal sorumluluklardan uzakta olabilirsiniz. Ancak durum böyle değilse, kontrol etmek istersiniz. Bu, fişi çekip kampa gitmek için iyi bir gün. Ya da komşu kasabadaki bir alışveriş merkezini ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Bugün, kendini kıtlaştırıyorsun.

13 Haziran Salı günü, Aslan burcundaki Venüs ve iletişim eviniz, Balık burcundaki Satürn ve kariyer eviniz ile 150˚’lik açı yapıyor. İkizler, bugün bir süpervizörle aranızda bir iletişim bozukluğu olması oldukça olası. Buluşma planınız varsa, herhangi bir yorumda bulunmadan önce söylenenleri çok dikkatli bir şekilde dinlemek isteyebilirsiniz. Birisi bugün sizinle röportaj yapmak isterse, haftanın ilerleyen günleri için yeniden planlamayı düşünün.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, gizli faydaları ortaya çıkarıyorsunuz.

Hafta, 11 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda olması ve dinlenme ve iyileşme evinizin Boğa burcundaki Jüpiter’le yarım kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün başkalarının sizin için bir şeyler yapmasına izin vermek için iyi bir gün. Kanser, çocuklarınızdan sana kahvaltı hazırlamasını isteyebilirsin. Eşinizden bulaşıkları yıkamasını isteyebilirsiniz. Ya da başkaları sizden bir şeyler yapmanızı istediğinde hayır diyebilirsiniz. Kendinize bir mola vermek için iyi bir gün.

13 Haziran Salı günü Aslan burcundaki Venüs ve para eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapacak. Bugün, mali durumunuzu gözden geçirmek ve gelir ve giderlerinizi hesaplamak için iyi bir gün. Şimdi nakit akışınıza odaklanın. Kanser, sigortanız için fazla ödeme yaptığınızı veya uygulamalar için iki katını ödediğinizi fark edebilirsiniz. Belki de yalnızca bir yayın hizmetine ihtiyacınız vardır. Bugün paranıza dikkat ederek, yakın gelecekte biriktirmek için daha fazla paranız olabilir.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, şans bazı şaşırtıcı biçimlerde karşımıza çıkıyor.

Hafta, 11 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve arkadaşlık evinizin Balık burcundaki Jüpiter’le yarım kare açı yapmasıyla başlıyor. Leo, birine ilgi duyuyor olabilirsin ama ikinizin arasındaki koşullar çıkmayı zorlaştırıyor. Büyük bir yaş farkı olabilir veya ikiniz de kardeşleşmeye kaşlarını çatan bir şirkette çalışıyorsunuz. Ya da belki birbirinden oldukça uzakta yaşıyorsunuz. Şu anda, telefonla veya video konferansla konuşmaya istifa etmiş olabilirsiniz.

13 Haziran Salı günü, kendi Aslan burcunuzdaki Venüs, Balık burcundaki ve kaynaklar evinizdeki Satürn ile 150˚’lik açı yapıyor. Leo, cömert olmayı seviyorsun (gerçekten cömert), ama bazen banka hesabın bunu desteklemiyor. Birine hediye vermek yerine, ona zamanınızı ve dikkatinizi vermek isteyebilirsiniz. Bugün, sevginizi ve takdirinizi göstermek için birine yardımınızı ve hizmetlerinizi sunmak için iyi bir zaman.


Başak Burcu

Başak Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, doğru seçimler yapıyorsunuz.

Hafta, 11 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda olması ve popülerlik ve sosyal statü evinizin Balık burcundaki Jüpiter’e yarım kare açı yapmasıyla başlıyor. Son tatilinizin fotoğraflarını yayınlıyor ve övgü dolu eleştiriler alıyor olabilirsiniz. Ya da belki başkalarına işteki başarılarınızdan bahsediyorsunuz ya da bir senaryo yazmayı yeni bitirmişsiniz. Başak, seni biraz rahatsız etse bile birçok kişi tarafından beğenilebilirsin.

13 Haziran Salı günü, Aslan burcundaki Venüs ve dinlenme ve iyileşme eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik bir açı yapıyor. Başak, bir molaya ihtiyacın var ve bu, sosyal bir yükümlülüğe hayır demen gerektiği anlamına gelebilir. Bir partiye veya ağ oluşturma etkinliğine katılmayı zor bulabilirsiniz. Veya bir arkadaşınıza resitaline, doğaçlama gösterisine veya köpeğin doğum günü partisine katılamayacağınızı söylemelisiniz. Bugün, bir daveti reddedebilirsiniz.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, her şey zamanlama ile ilgili.

Hafta, 11 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda olması ve deneyimler ve seyahat evinizin Balık burcundaki Jüpiter’e yarım kare açı yapmasıyla başlıyor. Terazi, yeni maceralar yaşamak için can atıyor olabilirsin. Yola çıkmak isteyebilirsiniz. Bunu sınırlı kaynaklar ve zamanla nasıl yapacağınızı anlamak için biraz yaratıcı düşünmeniz gerekecek. Bir arkadaşınızla beyin fırtınası yapın ve ikiniz takviminize ve bütçenize uygun bazı heyecan verici aktiviteler geliştirin.

13 Haziran Salı günü, Aslan burcundaki Venüs ve arkadaşlık eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapıyor. Bugün, bazı zamanlama çakışmaları yaşayabilirsiniz. Terazi, bir arkadaşına konserine gideceğine veya onu havaalanından alacağına söz vermiş olabilirsin ama şimdi geç saatlere kadar çalışmak zorundasın. O kadar çok yükümlülük ve sorumluluğunuz olabilir ki, her şeyi güne sığdıramazsınız. Hepsini halletmek için biraz hokkabazlık yapacak.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kazançlar için çeşitli fırsatlar var.

Hafta, 11 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda olması ve yatırım ve kredi evinizin Balık burcundaki Jüpiter’le yarım kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, artırılmış bir kredi limiti aracılığıyla size ek kaynaklar sunulabilir. Veya bir banka hesabı almak veya ipoteğinizi yeniden finanse etmek için çevrimiçi bir başvuru formu doldurabilirsiniz. Akrep, bir yakınınızın size faizsiz kredi vermesi de mümkün.

13 Haziran Salı günü, Aslan burcundaki Venüs ve kariyer eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapıyor. Akrep, bu işi sevip sevmediğini merak ederken, yaptığın iyi iş için tanınmaya devam ediyorsun. Zevkinize göre yeterli yaratıcılığı içermeyebilir veya ilerlemek için net bir yolu olmayabilir. Ya da belki biraz daha fazla özerklik istersiniz. Kayda değer becerilerinizi başka bir kariyere aktarmanız mümkündür. Atlama zamanı olmayabilir, ancak yakında fırsatlar sizin için açılacak.


Yay Burcu

Yay Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir şeyler yapmanın daha iyi bir yolunu buluyorsunuz.

Hafta, 11 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve ilişkiler evinizin Balık burcundaki Jüpiter’le yarım kare açı yapmasıyla başlıyor. Hayatındaki biri gösteriş yapmayı gerçekten seviyor. İlgi odağı olmayı seviyorlar ve bugün hiç çekingen değiller. Yay, normalde yardımcı oynamayı sevmezsin, ama bu kişinin büyük kişiliği ışığında zorunda kalabilirsin.

13 Haziran Salı günü Aslan burcundaki Venüs ve inanç ve inanç eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapacak. İnandığınız bir şey ile geleneksel bilgeliğin söylediği arasında bir çelişki olabilir. Belki bir durumda gerçekleri arıyordunuz, ancak devam etmek için inancınızı gerektiriyor. Yay, düşünme sürecinizi incelemenin ve kendinize ve yeteneklerinize daha fazla güvenmenin zamanı geldi.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir atılım yaşayabilirsiniz.

Hafta, 11 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda olması ve esenlik evinizin Balık burcundaki Jüpiter’e yarım kare açı yapmasıyla başlıyor. Hayat değiştiren bir kitap okuyabilir veya size sağlığa yepyeni bir bakış açısı kazandıran bir podcast dinleyebilirsiniz. Oğlak burcu, bu yeni yaşam tarzını tamamen benimseyebilir ve sizin için bir esenlik atılımı olabilecek şeye atlamaktan heyecan duyabilirsiniz.

13 Haziran Salı günü Aslan burcundaki Venüs ve yakınlık eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapacak. Oğlak, romantizm için bir fırsatın var, ancak yalnızca önceki bir zorunluluktan kurtulabilirsen. Geç saatlere kadar çalışacağınıza söz vermiş olabilirsiniz, ancak zaman ayırabilirseniz siz ve sevgiliniz keyifli bir akşam geçirebilirsiniz. Bugün, programınızda esnek olmak iyidir.


Kova Burcu

Kova Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, başkalarının ihtiyaç duyduğu şeylere sahipsiniz.

Hafta, 11 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve romantizm evinizin Balık burcundaki Jüpiter’le yarım kare açı yapmasıyla başlıyor. Aşkı arıyorsanız, bir veya daha fazla akrabanız size randevu ayarlamaya çalışıyor olabilir. Bir arkadaşınız veya aile üyeniz, kör bir randevuya çıkmanızı önerebilir. Kova, buna direnmek yerine, deneyimi kucaklamayı düşünün. Zaten bir aşk ilişkiniz varsa, yeni bir yerde samimi olabilirsiniz.

13 Haziran Salı günü, Aslan burcundaki Venüs ve işbirliği eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapıyor. Kova, bir ortaklığın devam etmeye değip değmeyeceğine karar veriyor olabilirsiniz. Buna eşinizden çok daha fazla katkıda bulunmanız mümkündür. Bu sözleşmeye devam etmek için bir görüşme yapmanız gerekebilir. Bu, müzakere etmek için iyi bir zaman çünkü başkaları sizin taleplerinize daha uygun olabilir.


Balık Burcu

Balık Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sürüye liderlik ediyorsun.

Hafta, 11 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda olması ve evinizin ve ailenizin Balık burcundaki Jüpiter’e yarım kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün katılmanız gereken birkaç aile etkinliğiniz olabilir. Çocuklarınızdan birini spor antrenmanına veya baleye götürüyor olabilirsiniz. Başka bir çocuğu yaz kampına bırakabilirsiniz. Katılacak bir aile doğum günü partisi olabilir veya belki bir aile üyesi doğum yapıyor olabilir. Balık, aceleniz olsa da bu mutlu ve heyecanlı bir gün olabilir.

13 Haziran Salı günü, Aslan burcundaki Venüs ve iş eviniz, kendi Balık burcunuzdaki Satürn’le 150’lik açı yapıyor. Üzerinde çalışacak büyük bir projeniz olabilir, ancak talimatlar net değil. Amiriniz bazı şeyleri açıklığa kavuşturmak için müsait olmayabilir veya bir soru sorduğunuzda omuz silkerek cevap verir. Balık, son ürünün neye benzemesi gerektiğini anlamak için sezginizi kullanmanız gerekebilir, ancak bunu yapabilirsiniz. Bu proje için ilham almaya açık olmanıza izin verin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.