Günlük Yemek Burç Yorumları 8 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 8 Haziran Perşembe gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Güne başlar başlamaz detaylara boğulmak başınızı döndürecek. Bu yüzden tamamen kaybetmeden önce erken bir mola verin. Biraz yozlaşmış zevk yardımcı olacaktır ve birkaç dilim portakallı Belçika çikolatası sizi hemen toparlayabilir.


Boğa Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu stresli Pazartesi günü iyi zamanlar çok az olacak. Öyleyse, zorlukla ilerlemek için elinizden geleni yapın. Akşamları bir Meksika restoranında tavuk posole çorbası ve domuz eti karnitasının tadını çıkaracağınız zaman işler daha iyi olacak. Ah, iyi günler!


İkizler Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ofis meşgullerinin bugün sizi rahatsız etmesine izin vermeyin. Deneyecek olsalar bile sana karşı kullanacak cephaneleri olmadığını biliyorsun. Öğle yemeğinde onlara gerçekten konuşacakları bir şeyler verecek ev yapımı kızarmış yayın balığı sandviçi yiyerek onları büyüleyin.


Yengeç Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Arkadaşlar bugün terapistleri olarak hareket etmenizi isteyecekler. Ancak sayısız sorunlarıyla uğraşmak çok fazla olabilir. Bunun yerine bazılarını öğle yemeği olarak ısmarlayın. Ağızları mu gu gai pan ile dolduğunda konuşamazlar.


Aslan Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir bütçe incelemesi beklenmedik bir fazlayı ortaya çıkarabilir. Bu yüzden bugün biraz savurganlık yapın! Bir alışveriş çılgınlığı eğlenceli ama yorucu olacak. Bir Fransız bistrosunda mola verin. Peynirli soğan çorbası, yengeç ve mantarlı kiş size ikinci raunt için enerji verecek.


Başak Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün düşünecek çok şeyin olması başınızı ağrıtabilir. Üç fasulye salatası veya hafif kırmızı biber, aspirinden daha iyi sonuç verebilir. Fasulye, migrenin en iyi arkadaşı olduğu kanıtlanmış olan magnezyum açısından yüksektir.


Terazi Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün iş arkadaşlarınıza karşı beslediğiniz kinleri bırakın. Hayat olumsuz duygular için çok kısa. Bu yüzden bir veya iki çılgın düşmanı öğle yemeğine davet edin, ancak tüm o Tabasco’nun Cobb salatalarına nasıl bulaştığı hakkında hiçbir fikriniz olmadığına yemin edeceksiniz.


Akrep Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün işteki sorunlara odaklanacak ve bunları nasıl çözeceğinizi hemen bileceksiniz. Aynı kartal gözünü daha sonra akşam yemeğinize uygulayacaksınız ve tek bir tatla tavuk tortilla çorbanızın daha fazla kimyona ihtiyacı olduğunu anlayacaksınız.


Yay Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün zam istemek için uygun bir gün olmayacak. Bu yüzden öğle yemeği için bir Çin restoranına gidin ve Çin kültüründe zenginliği simgeleyen bir yemek olan yapışkan pirinçle inci yengeci sipariş edin. Cebinize fazladan para koymasa da nefis olacaktır.


Oğlak Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün iyi eğitimli bir cerrah gibi işle ilgili sorunları inceleyeceksiniz. Onları çıplak bırakarak, onları daha iyi çözebileceksiniz. Aynı işçiliği Hannibal Lecter’in özgüveniyle orta pişmiş bir fileto mignon’u keseceğiniz akşam yemeğine uygulayacaksınız.


Kova Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün başkalarıyla yakın çalışma konusunda dikkatli olun. Çatışmalar ortaya çıkabilir ve kürk uçabilir. Daha sonra arkadaşlarınızla yemek yerken daha iyi bir şirkette olacaksınız. Her şeye razı olacaklar ve pizzanın üstüne hamsi çıksa da aldırış etmeyecekler.


Balık Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kalbiniz kırılmış olabilir ve bugün üzüleceksiniz. İş arkadaşlarının arkadaşlığının iyileştirici bir etkisi olabilir, bu yüzden öğle yemeğinde onlara katılın. Öğle yemeğinde yiyeceğin tavuk ve mantı için neden ağladığını bilmek zorunda değiller.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.