Günlük Yemek Burç Yorumları 3 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 3 Haziran Cumartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

3 Haziran 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sıcak bir hafta sonu randevusu için seçilmiş sıcak bir kıyafetiniz olabilir. Ama uyum sağlamak için öğünleri atlamak sadece aptalca. Bunun yerine sebze çorbası ve sarımsaklı tavuk tavada kızartma gibi makul düşük karbonhidratlı, az yağlı yemekler yiyin, ancak şimdiye kadar her şey boşa gitmiş olabilir.


Boğa Burcu

3 Haziran 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün birçok akşam yemeği davetiyesi hazırlayacaksınız. Bu kadar popüler olmak gurur verici olacak ama hepsini geri çevir. Evde yemek yemek size daha çekici gelecektir. Bu sayede üzerinizde rahat sweatshirt ve pijama altınız ile Beef Burgundy ve yumurtalı erişte yiyebilirsiniz.


İkizler Burcu

3 Haziran 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Arkadaşlar bugün size ucuz diyecek; kendine tutumlu diyeceksin. Yine de, uzun bir yoldan nasıl para kazanılacağını bileceksin. Yerel lokanta modaya uygun veya havalı olmayabilir, ancak size bir ton yiyecek verirler ve özel dakika biftek ve eziciler hem ucuz hem de lezzetli olacaktır.


Yengeç Burcu

3 Haziran 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün karamsar ve sinirli olacaksın, seni rahatsız eden herkese pençelerini şaklatacaksın. Kimse etrafınızda olmak istemeyeceğinden, bütün gün yalnız kalmayı bekleyin. Bu yüzden bugün tek başınıza yemek yiyin ve sıcak ve ekşi çorba, ateşli Szechwan karidesleri ve ruh halinize uygun diğer yiyecekler için.


Aslan Burcu

3 Haziran 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Manipülatif iş arkadaşlarınız size karşı komplo kurarken, sıcaklığınızın rüzgarları bugün soğuyabilir. Ama onların acıklı girişimlerini korkunç bir güç gösterisiyle cezalandıracaksınız. Daha sonra, akşam yemeği için çok az pişmiş T-bone bifteği ve sert bir martini gibi kasap bir şeyler sipariş edin.


Başak Burcu

3 Haziran 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Aile üyeleri geç mevsim soğuk algınlığı ile karşı karşıya olabilir. Bu yüzden herkesi olağan şüphelilerle besleyerek sağlığına kavuşturun: biraz şefkatli ilgi ve bolca tavuklu erişte çorbası ve portakal suyu. Biraz kendin alsan iyi olur; fırtınanın merkezindesin.


Terazi Burcu

3 Haziran 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Duygusal iş arkadaşları bunu kaybedeceğinden, bugün büyük bir feryat ve giysiler yırtılacak. Yine de fırtınanın sakin merkezi olarak kalacaksın. Belki erken bir yoga seansının ardından yulaf ezmesi ve yaban mersinli yoğurt, tam anlamıyla Zen hissetmenizi sağlar.


Akrep Burcu

3 Haziran 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ne istediğinizi aramak için iyi bir gün olacak ve bugün hoş bir şekilde çökmekte olan bir şeye can atacaksınız. Onu bulacaksınız ve İsviçre yer mantarlarını bir fincan günah dolu sıcak çikolata ile yıkarken, bir bacchanal balosundaki Caligula gibi hissedeceksiniz.


Yay Burcu

3 Haziran 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu akşam sevgilinizi romantik bir yemekle şaşırtmak ilişkiniz için harikalar yaratacak. Ama Yunanistan’ın izniyle ona farklı bir dokunuş katın. Patlıcanlı musakka ne kadar önemsediğinizi gösterecek, ama hiçbir şey loukoumades ballı puflar gibi “seni seviyorum” demez.


Oğlak Burcu

3 Haziran 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün iş arkadaşlarınızın yaptığı şakaların kurbanı olabilirsiniz. Sizinle eğleniyor olabilirler, bu yüzden kişisel algılamayın. Tabii öğle yemeği için getirdiğiniz ev yapımı calzone’dan birisinin büyük bir ısırık aldığını görmezseniz. O zaman savaş olacak!


Kova Burcu

3 Haziran 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Duygusal olmanız bu günü sizin için zor bir gün haline getirecektir. O yüzden sahte mutlu suratınızı takın ve günü elinizden geldiğince iyi geçirin. Eve geldiğinizde kasvetinizin tadını çıkarın. Ama akşam yemeği için yatıştırıcı bir ton balığı güveci yapın, böylece aşırıya kaçmazsınız.


Balık Burcu

3 Haziran 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Arkadaşların yeteneklerine hayran ama hepsine değil. Mutfaktaki yeteneğinizi seviyorlar ve kuskuslu kararmış ahi’niz için yaygara koparıyorlar. Ama yemek yerken senin şiir okumanı dinlemek, pek umursadıkları bir yetenek değil.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.