Günlük Yemek Burç Yorumları 18 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 18 Haziran Pazar gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Başarı için amansız sürüşünüzde benzininizin bitmesi gerçek bir engel olacaktır. Ancak yemek yemekten daha fazla atılganlık yapmak, en hareketli go-alıcıları bile yakalayacaktır. Rızık için yeterince yavaşlayın; akşam yemeğine kadar ihtiyacınız olan tek şey çorba ve bir sandviç.


Boğa Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Shitake, beyaz düğme, Portobello veya crimini olsun, bugün bu dünyevi keyfi kutlayalım! Mantar çorbası ya da kiş fena olmaz ama konuyu uzatmayalım. Bir avuç zeytinyağı ve kıyılmış sarımsağı soteleyin. Tek başına aroma cennet gibi olacak!


İkizler Burcu

18 Haziran 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Düşünceleriniz bugün Kara Lagün kadar bulanık olacak ve bu da kopuk, kafa karıştırıcı bir gün olacak. Akşam yemeği için buzdolabının etrafında dolaşırken dikkatli olun. Yeşil ve sümüksü herhangi bir şey yerine dünden kalan Moğol bifteği gibi nispeten taze bir şey seçin.


Yengeç Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün gri alanlardan arınmış olacak. Bu yüzden Ginza’da bir suşi restoranında olmak, taze nefis funazushi ve uramaki tatmak kadar iyi olacak. Ya da Brooklyn’de Super Colossal Sashimi Sensei’de iki günlük özel suşilerini yemek kadar kötü olabilir.


Aslan Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Belinizin hızla genişlediği bu günlerde iyi bir izlenim bırakmak daha zor olacaktır. Bu nedenle, yağsız proteinler, yeşillikler, baklagiller ve meyvelerden oluşan daha sağlıklı bir diyet benimsemeniz gerekecek. Yine de maskeli kanunsuz bir suç savaşçısı olarak saygı görebilirsin; sadece bir süre tayt giyme.


Başak Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün nasıl iyiden başka bir şey olabilir? Bugünkü kahvaltı ana yemek seçiminiz hiç akıllıca olmayacak; Bu yemeği mükemmel yapacak olan, yanında olan şey olacak. Ev kızartması? İtalyan sosisi? Buğday tostu? Üçü de OLE!


Terazi Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yiyeceklerinizin taze ve risksiz olduğunu bildiğiniz eski güzel günleri özleyebilirsiniz. Tavuk ve sığır eti üzerinde organik ve menzil içermeyen etiketi ararsanız yine de alabilirsiniz. Haftalık çiftçi pazarları, yerel olarak yetiştirilen taze ürünleri bulmak için en iyi yerdir.


Akrep Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi ayartmadan kurtarmak büyük bir özdenetim gerektirecek. Bazı zorluklar diğerlerinden daha zor olacak; bir ‘Tasarımcı Kadın’ maratonuna hayır demek kolay olacak. Yanında yiyeceğiniz çikolata soslu ve bademli vanilyalı sundae’yi geri çevirmesi zor olacaktır.


Yay Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kendi öğle yemeğinizi yapma alışkanlığı edinmenin olumlu, iki yönlü bir etkisi olacaktır. Fransız bistrosundaki bir parça kiş ucuz olmadığı için paradan tasarruf edersiniz. En önemlisi, malzemelerinizi kontrol edebileceksiniz ve bir kez olsun MSG ile yüklenmemiş sıcak ve ekşi bir çorba pişirebileceksiniz.


Oğlak Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün en değerli şeyler, beklemeniz gereken şeyler olacak. Biraz ısırırken sabırsızlık bir sorun olabilir. Ama sekiz saat boyunca ağır ağır pişirilen rosto nihayet bittiğinde ve patates püresinin her yerine sos döktüğünüzde, beklediğinize sevineceksiniz.


Kova Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bilinçaltı düşünceleriniz bugün yönünüzü belirleyebilir. Otomatik pilotta olduğunuzu ve eylemlerinizi kontrol edemediğinizi hissedeceğiniz için onunla savaşmaya çalışmakla zaman kaybetmeyin. Ve kendinizi dev bir duble peynirli pepperoni pizza ile karşı karşıya bulursanız, kaderinize sarılın ve onu yiyin.


Balık Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gerçekten hafiflemenin zamanı geldi! Yemekleriniz, yani. Öğle yemeği için büyük bir salata – ağır kremalı soslar, domuz pastırması ve peynir olmadan elbette dikkate alınmalıdır. Oh, ve yanında cips yok!


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.