Günlük Yemek Burç Yorumları 17 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 17 Haziran Cumartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün insanları kendi avantajınıza kullanırken bunu bir kazan-kazan durumu haline getirin. Süpermarket bunun için harika bir yer olacak. Neyin organik ve serbest gezinen olduğunu görmek için kasapınıza uğrayın, ürün sorumlusu size yerel olarak ve mevsiminde neyin yetiştirildiğine dair ipuçları verebilir.


Boğa Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün yiyecek satın alırken acele etmeyin. Özellikle kremalı çorbalarda kalori, yağ ve sodyum değerleri için etiketleri dikkatlice okuyun. Bunun yerine kendi çorbanızı yapmak için taze malzemeler kullanın. Bileşenleri kontrol edebilirsiniz ve kendi kremalı domates ve dereotu çorbanıza güveneceksiniz.


İkizler Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün Sam Spade kadar sert olacaksın. Yine de düşünceleriniz dağılacak ve karıştırılacaktır. Adınızı Benedict olarak değiştirmek için bir dürtünüz olabilir, ancak sonunda bu günü kolay atlatacaksınız. Daha sonra şeytan gibi hissedeceksin ve bu boyunduruk değil.


Yengeç Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kabuğunuzdan çıkın ve kereviz kervanındaki kalabalığa katılın! O sebze ayak askerine bugün biraz destek verin! Kremalı bir çorbada öne ve ortaya koyun veya soslarda veya salatalarda kullanın. Çok yönlü değilse hiçbir şey değildir!


Aslan Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün ne istediğinize dair güçlü bir sezgiye sahip olacaksınız. Cesur bir otorite, ancak ince hassasiyet tonları isteyeceksiniz. O yüzden bu gece evde yemek yap ki istediğin gibi olsun. Kendi lezzetli coq au vin’iniz, tam olarak istediğinizi elde ederken mojo’nuzun çalışmasını sağlayacaktır.


Başak Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hemen işe koyulalım: karbonhidratlar senin arkadaşın! Onları diyetinizden çıkarmak, vücudunuzu beyni besleyen ve size enerji veren şekerlerden mahrum bırakır. Her şey ölçülü, ancak karbonhidrat düzeltmeniz için tam tahıllı veya buğday makarnaları ve kahverengi pirinç kullandığınızdan emin olun.


Terazi Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir diyet planı yapmak, fitness rutininizin önemli bir parçası olmalıdır. İyi şeyler yemek size sadece harika bir vücut sağlamakla kalmaz, aynı zamanda genel olarak daha iyi sağlık sağlar. Hacim kazanmaya çalışıyorsanız proteinlere ve karbonhidratlara yönelin; tavuk göğsü ve pilav ile yapabileceğiniz milyonlarca şey var.


Akrep Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

The Enterprise’ın kaptanı olsaydım, yemek yeme alışkanlıklarını gözlemlemek için sunduğu eşsiz fırsat nedeniyle Klingonlar tarafından yakalanmayı memnuniyetle karşılardım. Klingonların kalın, orta az pişmiş bifteklere ve lezzetli, etli güveçlere düşkün olduğunu düşünürdüm ve bir sonraki yemeğin parçası olmamak için dua ederdim.


Yay Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Jambonu kutlarken grubu harekete geçirin! Sırlı bir jambon, vermeye devam edecek bir hediyedir. Sandviçlerde, kişte, lacivert fasulye çorbasında veya omletin bir parçası olarak kullanın. Bu önemli günde, jambon olarak adlandırılmak gerçekten de bir iltifat olacaktır.


Oğlak Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir projede topa döneceksiniz ve hangi yöne döndüğünü görmek için yakınınızda kalmak isteyeceksiniz. Akıllı öğle yemeği seçimleri yapın; hayatta Çinlileri alt etmekten daha fazlası var. Sağlıklı bir şarküteride pide cebinde tavuk dürüm veya ton balığı bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Bir dahaki sefere sipariş verebilmek için numarayı ezberleyin.


Kova Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün derinden duygusal hissedebilirsiniz. Sorun yok; Hadi dışarı çıkalım. Izgara peynirli sandviç ve domates çorbası kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Ama bu, “The Young and The Restless”ı izlemek için erkenden atladığınız son sefer olmalı.


Balık Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Melekler bugün bir şeyi kutlamanıza yardımcı olmak için yeryüzüne inecek. Ve bu melekler size Tay, İtalyan, Yunan, Fransız, Çin ve Teksas-Meksika’nın en iyi şekilde davranacak birçok milletten olacak.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.