Günlük Yemek Burç Yorumları 16 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 16 Haziran Cuma gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

1894’te Thomas Edison ilk kinetoskopu veya hareketli resmi tanıttı. Bu akşam bir film izleyerek Edison’un harika icadını kutlayın. Bol miktarda patlamış mısır ve tereyağı gibi bir şey yükleyebildiğiniz sürece ne çaldığını umursamayacaksınız.


Boğa Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İlk Volvo 1927’de tanıtıldı. İsveçliler iyi bir ürünün nasıl bir araya getirileceğini gerçekten biliyorlar. Yemek yemeyi de biliyorlar, bu yüzden bir İsveç restoranında akşam yemeğine bakın. Popüler meze gravlax, korv stroganoftan oluşan bir akşam yemeği ve tabii ki bol kerevit ile ısmarlanacaksınız.


İkizler Burcu

16 Haziran 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu akşam yemek ilhamı için ‘TMZ’den başka yere bakmayın. Aslında, bütün bir Şükran Günü yemeğini planlamaya yetecek kadar meyve, jambon ve hindi göreceksiniz. Bu çok fazla olabilir, bu yüzden bir hindi kulübü yapmak zorunda kalacak. Ama yemek yerken ‘ET’yi izleyin. O zaman her şeyin tadı acı olmayabilir.


Yengeç Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sorunlu iş arkadaşlarınıza bugün soya bazlı ürünler sunarak onlarla barışabilirsiniz. Nisan ayının Ulusal Soya Gıda Ayı olduğunu hatırladığınız için o kadar heyecanlanacaklar ki, bu sorunu tamamen unutacaklar. Soya peyniri, nayonez, chai çayı: hepsi güzel.


Aslan Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün macera tutkunuz olacak! Ancak Indiana Jones, normal rutininizin ezici monotonluğundan çıkmakta zorlanabilir. O yüzden her şeyi elinden geldiğince renklendir. O ateşli habaneraları biberinize atın. Kendinizi yanardağın kenarında duruyormuş gibi hissetmeniz çok uzun sürmeyecek.


Başak Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bazen köpeği ısırırsın, bazen de o seni ısırır. Bugün risk almak böyle olacak. Ancak bugün birkaç tane tombul domuz pirzolası pişirerek kendinizi koruyabilirsiniz. Havlamaya geldiğinde o köpeğe fırlatacak bir şeye ihtiyacın olacak.


Terazi Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hayatınızda denge için çabalıyorsunuz ama bunu çok nadiren başarıyorsunuz. Diyetiniz berbatsa, tüm egzersiz ve yoga seanslarınız fazla bir şey ifade etmez. Doğru miktarda protein, karbonhidrat ve yağ, vücudunuzun içini ve dışını iyileştirmek için ihtiyaç duyduğu her şeyi verecektir.


Akrep Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gerçek olamayacak kadar iyi görünebilir, ancak bugün size istediğiniz kadar cevizli turta, cevizli kabuklu alabalık veya cevizli pestolu pizza yemeniz için ücretsiz lisans veriyor. Bu çıtır çıtır lokmalar sadece lezzetli değil, aynı zamanda protein ve doymamış yağ ile doludur.


Yay Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İlham ateşleri bugün sadece tüten közlere kadar soğuyabilir. Ancak bu alevleri yeniden alevlendirmek kolay olabilir. İyi bir antrenman bir başlangıçtır; zihin ve beden olayı fikirleri harekete geçirebilir. Hemen ardından ızgara somonlu pilav kasesi yemek, ateşe benzin atmak gibi olacaktır.


Oğlak Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İçinizi ısıtacak biriyle tanışmış olabilirsiniz. Öyleyse bugün bir sonraki adımı atın. Eğlenceli bir Meksika restoranında akşam yemeği güzel bir buz kırıcıdır. Belki taco’nuzdaki jalapenos veya acı biberdeki Tabasco olabilir, ama işler çok kızabilir.


Kova Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İyi bir yoldasın ve bugün dünün bir uzantısı olacak. Bir bulanık olacaksın ama bunu sonsuza kadar sürdüremezsin. Bu akşam doyurucu bir akşam yemeği için yeterince yavaşlayın. İtalyan olun, böylece protein ve karbonhidrat yüklü tavuk parmesanını yükleyebilirsiniz. Ve sonra yine kalkacak, yükselecek ve uzaklaşacak!


Balık Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün boşboğaz olmak, daha sonra pişman olacağın şeyler söylemene neden olacak. O yüzden bugün sakız çiğneyerek ağzınızı meşgul etmek isteyebilirsiniz. Japon aromalı Ume veya erik sakızı favoridir. Çiğnemediğiniz zamanlarda tekrar tekrar erik sakızı okumak sizi başka bir şey söylemekten alıkoyacaktır.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.