Günlük Yemek Burç Yorumları 15 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 15 Haziran Perşembe gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün arabayı parktan çıkarmak her zamankinden daha zor olabilir. Yemek yemeniz gerekecek, ancak temel bir şeyler yemelisiniz; kepek gevreği ve buğday tostu yapacaktır. Sıcak bir kase yulaf ezmesi veya krep ve akçaağaç şurubu o kadar sıcak ve bulanık olabilir ki, tekrar yatağa dönebilirsiniz.


Boğa Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Neden hiçbir şey haber verildiği kadar büyük değildir? Büyük heyecan büyük hayal kırıklıklarını beraberinde getirir, bu yüzden bugün her şeyi basit tutun. Yerel lokanta, herhangi bir modaya uygun bistrodan dünyalar kadar uzakta olacak. Ancak rosto akşam yemeği kaburgalarınıza yapışacak ve evinizin ipoteğine mal olmayacak.


İkizler Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün en derin zihinsel seviyelerinize ulaşacak ve birbiri ardına kazananları çıkaracaksınız. Ancak gri maddenizi bu kadar çok çalıştırmak sizi bitkin düşürebilir. O yüzden bu akşam eve gidince kafanı kaldır ve biraz makarna ve peynir hazırla. Beklemeye değecek: hiç düşünmeden!


Yengeç Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendin için güzel bir şey yap. Belki kendinizi çökmekte olan bir tatlıyla ödüllendirin. Çıldırın ve henüz sıcakken üstüne biraz vanilyalı dondurma atın. Hayat kısa!


Aslan Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir Rockette’in enerji seviyeleri ile yataktan fırlayacaksınız. Ama patlayamayacak kadar kakanız olduğunda öğle vakti pek yüksek tekme olmayacak. Protein yüklü bir ton balığı denizaltısı, adımlarınızı geri atabilir ve muhteşem kaslarınızdaki kasları geliştirebilir!


Başak Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün gerginliğin üstesinden gelmek için tırnaklarınızı yemekten veya hayali bir arkadaşla konuşmaktan daha iyisini yapmanız gerekecek. Öğle vakti egzersizi, bir kısmının ter atmasına yardımcı olabilir. Küçük dostunuz izin verirse, sonrasında bir somon ve sebzeli pilav kasesi yiyin.


Terazi Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Tüm mevcut projeler arka plana atılırken, bugün sizin için yapacak pek bir şey olmayacak. Bir sonraki proje turu için planlar yapmak, iyi harcanmış bir zaman olabilir. Veya Moğol ve Szechwan bifteği arasında karar vererek erken bir öğle yemeğinde harcanması daha iyi olabilir.


Akrep Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Çiçek açan şeylerle, bugün bahçenizde akşam yemeği arayın. Domatesler ve dolmalık biberler henüz genç olabilir, ancak taze biberiye ve fesleğen gibi cesur tatlarıyla her salatayı canlandıracaklar.


Yay Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir kutlamayı yönetecek kişi sensin. İnsanları tuhaf maskaralıklarınla ​​güldüreceksin ama her zaman bir huysuzluk vardır. Bu, ev yapımı calzone’unuzun her yerine marinara sosuyla “Geber, soytarı, öl” yazan kişi olabilir.


Oğlak Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İşler bugün başlayacak, ancak üç veya dört denemeden önce olmayacak. Ancak her şey bir makine gibi çalışmaya başladığında sebatınız meyvesini verecektir. İşten sonra ilk denemenizde doldurulmuş domuz pirzolası ve elma sosu yaptığınızda çok daha kısa ve öz olacaksınız.


Kova Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün benzinle kibrit gibi vuracaksın: kaboom! Birinin seni bir yangın söndürücüyle takip etmesini sağlasan iyi olur bebeğim, çünkü sen ateşlisin, ateşlisin, ateşlisin! Bu, bugünkü egzersiz rutininin sonucu olabilir mi, yoksa olağanüstü baharatlı bir enchilada içinizdeki enerjiyi serbest bıraktı mı?


Balık Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Patron bugün tüm fikirlerinize kapıyı çarpacak. Onu kazanmak için yeni bir stratejiye ihtiyacınız olabilir. Diğerleri davalarını sunarken, yerel şarküteriye koşun. Tekrar sıranız geldiğinde masasına çok katlı bir Reuben ve lahana koyun. Görev tamamlandı.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.