Günlük Yemek Burç Yorumları 14 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 14 Haziran Çarşamba gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi başka ülkelerden insanlarla bir arada bulabilirsiniz. Bu sadece Çin kızarmış ördeği, Alman pilsner, İspanyol paella veya Philly’den bir hoagie gibi iyi şeyler anlamına gelebilir. Küreyi döndürün ve bugünü gösterin. Dünyanızı sallayacak bir şey bulacağınızdan emin olabilirsiniz!


Boğa Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Pazar olduğu için bugün dindar ve kibirli davranmayın. Basit şeylere tepeden bakmak, bazı muhteşem fırsatları kaçırmanıza neden olacaktır. Joe’s Special öyle görünmeyebilir, ancak kıyma, sebzeler ve çırpılmış yumurta kombinasyonu günahkârdır!


İkizler Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hepimiz daha fazla eğlence ve mizah kullanabiliriz. Bu yüzden arkadaşlarınızla yemek yerken eğlenmek için eğlenceli bir zaman planlayın. Tex-Mex veya Mexican, faturaya oldukça gürültülü bir şekilde uyacaktır. Posole ve carne guisada’dan daha canlı olan tek şey sohbet olacaktır.


Yengeç Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Enerji akışınız bugün bir haftalık meyan kökü kadar sert olacak. Hangisi sorun değil, çünkü bugün Ulusal Meyan Kökü Günü! Bugünün atıştırmalık seçeneklerini belirlediğinize göre chi’niz değişebilir. Ancak terlemeye hazır olun; Bu çiğnenebilir ikramlar, çenenizi oldukça çalıştırır!


Aslan Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün her şeyden fazlasıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kendinizi hızlandırmazsanız sistemin aşırı yüklenmesi mümkündür. Yine de, bugün İtalyan şarküterilerinden uzak durun. Tüm bu taze salam, zeytin, Prosciutto ve parmesan peynirinin etrafında olmak, sistemin tamamen erimesine neden olabilir.


Başak Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi bırakın ve tüm favori yemeklerinizin tadını çıkarın. Kremalı deniz ürünleri soslu açılı saçlı makarna? Evet! Barbekü patates cipsi? Neden? Elmalı turta la modu mu? Elbette! Bir kerede her şey? Şimdi orada bekleyin; yarın var!


Terazi Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yo, git uçurtma uçur! Bugün açık havanın avantajlarından yararlanın ve dışarı çıkın — bir öğle yemeği hazırlayın ve bir gün geçirin. En son çarpışma inişinizden sonra koşarken bir tavuk ve sebzeli dürümü tutmanız kolay olacaktır.


Akrep Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün risk almayı minimumda tutun. Çapraz bungee jumping, kaya tırmanışı ve jet ski listenizden. Biraz daha az cüretkar bir şey deneyin. Burrito’nuza fazladan birkaç jalapeno atmak, uçaktan atlamak gibi olmayacak, ama çok daha güvenli olacak.


Yay Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Beklenmeyene lanet olsun! Ne zaman bekleyeceğinizi asla bilemezsiniz! O yüzden bugün gardınızı alın, çünkü kaçınılmaz olan her an olabilir. Kafanıza örs düşmesi kadar kötü ya da peynirli biftek fabrikasını görmek için Philly’ye bir gezi kazanmak kadar iyi olabilir.


Oğlak Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ayak işleri ile dolu bir gün, bunun hızla geçmesine neden olacak. Bu nedenle, günün sonunda son birkaç saatlik özgürlüğünüzün tadını çıkarmak için birkaç saatinizi ayırın. Ruh halinizi yansıtan bir akşam yemeği yapın. Kremalı dereotu soslu somonlu kekler ve ıspanak salatası yeterince yumuşak olacaktır.


Kova Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gün boyunca acele edin ve bazı olumlu bağlantıları kaçırabilirsiniz. Gelecekteki ruh eşinizi bile yakınlaştırabilirsiniz. Yavaşlayın, bir kahve ve bir Danimarka dili paylaşın ve bir kere birin gerçekten iki yapıp yapmadığına bakın.


Balık Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnsanlar bugün size kötülük aletleri sallayacak ve sizi karanlık tarafa doğru dürtecekler. Tüm bu pizza dilimleri, çikolatalar ve krem ​​peynirli simitler çok çekici olacak. Ama doğru olanı yapacaksın ve tadı ağaç kabuğu gibi olan bir vejetaryen burgerin olacak.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.