Günlük Yemek Burç Yorumları 13 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 13 Haziran Salı gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

13 Haziran 2023 Salı Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Agresif, bu durgun günde etkili bir kelime olmayacak. Bunun yerine hane halkına bir sükunet duygusu hakim olacaktır. Ama bu, fırından çıkardığınız ev yapımı tarçınlı çöreklerinizin baş döndürücü aromasıyla kıyaslanamaz. Ah, ev gibisi yok!


Boğa Burcu

13 Haziran 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kıskançlık duyguları bugün sizi çıldırtabilir. Ama biraz fındık yersen daha iyi hissedebilirsin. Ulusal Ceviz Ayı, bu yüzden salata veya yulaf ezmenizle birlikte ceviz yiyerek veya yapışkan, çiğnenebilir cevizli turtanın ana yıldızı olarak yeşilinizi kahverengiye çevirin!


İkizler Burcu

13 Haziran 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Einstein, Görelilik Teorisini 1906’da tanıttı. Ancak, bugün bu tür bir beyin gücünün yanına bile yaklaşamayacaksınız. Bu yüzden zihni ve duyuları harekete geçirecek bir öğle yemeği yiyin. Baharatlı Tay tom yum het çorbası, sinapslarınızı harekete geçirecek ve sinüslerinizi temizleyecektir.


Yengeç Burcu

13 Haziran 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Emin olmadığınız şeyleri bugün uzmanlara bırakın. Sızdıran musluk, araba arızaları veya bilgisayar sabit diski üzerinde çalışmayı unutun. Mutfak sizin alanınızdır, o yüzden bugün tavuk ve mantı ya da kesinlikle emin olduğunuz herhangi bir şeyi hazırlayın.


Aslan Burcu

13 Haziran 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kumun hemen altını kazın ve bir hazine sandığı bulabilirsiniz. Bu, bugün her şey için geçerli olacak, bu yüzden bir kitabı kapağına göre yargılama. Bu çorba yumuşak görünebilir, ancak yoğun Balkabagi ve hindistan cevizi iyiliğinin tadı size aksini öğretecektir.


Başak Burcu

13 Haziran 2023 Salı Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

1978’de satın aldığınız fondü kabını patlatıp çeteyi bir araya getirmenin zamanı geldi. İsviçre peynirlerini kullanarak fondünün doğum yerini selamlayın. Gruyere, Fribourg Vacherie ve mantarlar sizi neşeyle şarkı söyletecek!


Terazi Burcu

13 Haziran 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Merak bugün sizi heyecan verici yeni girişimlerde bulunmaya zorlayacak. Yani bungee jumping, yılan güreşi ve bir rock yıldızıyla çıkmak, denemeye istekli olacağınız riskli tehlikelerdir. Sonunda, yine de, o kadar cesur değilsiniz ve az pişmiş bir T-bone bifteği yemek, alacağınız kadar çılgınca.


Akrep Burcu

13 Haziran 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün Süpermen’den çok Batman olacaksın ama yine de korkunç bir güç yayacaksın. Fark edilmeden gelip gidebileceğiniz için gölgelerde saklanmak işinize yarayacaktır. Sonra gizlice pizzacıya girebilir, birkaç dilim pepperoni yiyebilir ve kimse görmeden çekip gidebilirsiniz.


Yay Burcu

13 Haziran 2023 Salı Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Büyük resim, aksiyonun bugün nerede olacağıdır. Buna odaklanacaksınız ancak deneyimi tamamlamak için tereyağlı patlamış mısır, Twizzlers ve Junior Mints’e ihtiyacınız olabilir. O zaman çevrendeki herkese susacaksın. Tüm yıl boyunca bu ‘Yıldız Savaşları’ retrospektifini görmeyi beklediniz.


Oğlak Burcu

13 Haziran 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gökdeleninizi başkasının temeli üzerine inşa etmeyin. Bu nedenle, moda diyetlere bugün hak ettikleri şüpheli tuz tanesi ile yaklaşın. Karbonhidrattan vazgeçtiğinizde baş dönmesi hissetmenizin bir nedeni var. Her şey ölçülü; her öğünde sadece bir fincan kahverengi pirinç veya başka bir makarna veya tahıl mükemmeldir.


Kova Burcu

13 Haziran 2023 Salı Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir havaalanı kadar yoğun olan bir evde mahremiyet elde edilmesi zor bir şey olacak. Ancak bir garajın veya çatı katının arka köşesi mutlaka nefes alıp şarj edebilirsiniz. Tek bir fincan yeterli olmaz, bu yüzden yanınıza bir kavanoz pekoe siyah çay alın. Bir süre orada olabilirsin.


Balık Burcu

13 Haziran 2023 Salı Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün tam olarak neden bahsettiğinizi bildiğinizden emin olun. İnsanlar uzmanlığınıza meydan okuyabilir ve sizi teste tabi tutabilir. Sözleri eylemle desteklemek çok hoş olacak ve ne hakkında konuştuğunuzu bilmediğinizi söyleyenlerin suratına mükemmel hazırlanmış bir kuzu rafı fırlatabilirsiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.