Günlük Yemek Burç Yorumları 12 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 12 Haziran Pazartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

12 Haziran 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Titanik, 1912’de talihsiz ilk yolculuğuna çıktı. Bunun gibi, bugün işlerin ters gitmesini bekleyin. Bu günü atlatmak havalı bir kaptan gerektirecek, bu yüzden o cep şişesini yatıştırıcı Fas yeşil çayı ile doldurmak isteyebilirsiniz. Bunu nasıl istersin? Tabii ki buzlu!


Boğa Burcu

12 Haziran 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yiyecek, çok fazla olduğu gibi, bugün bir sorun olabilir. Tatlı, tuzlu ve sevimsiz cazibeler her yerde olacak, bu yüzden güçlü kalın! Öğle yemeğinde her şeyle doldurulmuş pizza yerine tavuk dolgulu Sezar salatası yediğiniz için kendinize daha sonra teşekkür edeceksiniz.


İkizler Burcu

12 Haziran 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Tüylü dostlarımıza yardım edenlere havlayın! Bu akşamki yemeği hazırlarken hiçbir hayvanın zarar görmediğinden emin olun. Doyurucu bir soğan çorbasıyla başlayın, ardından tavada kızartılmış tofu ve sebzeler, kahverengi pirinç ve roka ve mantar salatası ile devam edin.


Yengeç Burcu

12 Haziran 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Duygularınız bugün çok vahşi bir şekilde öfkelenecek. Onları toplum içinde nasıl gizli tutacağını bilmen iyi bir şey. Ama eve döndüğünüzde içinizdeki canavarın kükremesine izin verin. Akşam yemeği için sığır eti olmalı, ızgara, tavada kızartılmış, kavrulmuş, her neyse. Başka hiçbir şey onayınızı karşılayamaz.


Aslan Burcu

12 Haziran 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Omar Sharif ‘Arabistanlı Lawrence’ta çok cesurdu!’ Bu bana labne ve krema için can atıyor. Yoğurt benzeri bu lokum, Arap Yarımadası’nda popüler bir kahvaltı yemeğidir. Zeytin, kuru nane ve bir çiseleyen zeytinyağı ile servis ediyorlar!


Başak Burcu

12 Haziran 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi huzursuz hissedeceksiniz, gergin bir enerji demeti. Daha fazla gergin olmanıza gerek olmadığı için tüm kahve ürünlerinden uzak durun. Bir fincan yatıştırıcı limonlu Japon macha çayı için. Aroma, tat ve görüntünün mükemmel dengesi, büyünüzün yeniden çalışmasını sağlayacaktır.


Terazi Burcu

12 Haziran 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ani bir karmik an sizi bugün alışılmadık derecede cömert bir ruh haline sokabilir. Geçici sloganınız ‘mi casa es su casa’ olacaktır. Ama aklını başına toplaman uzun sürmeyecek, kendine sakladığın tüm ev yapımı çikolatalı kurabiyeleri verdiğin için sinirlendin.


Akrep Burcu

12 Haziran 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bahar bir yeniden doğuş ve yenilenme zamanıdır, bu yüzden bu arındırıcı karmanın tadını çıkarmak için bugün elinizden geleni yapın. Yumurtalar bir doğum sembolüdür, bu yüzden bundan yararlanın. Onlardan sadece tavuk alamazsınız. Ayrıca omlet, kiş ve frittata ve tabii ki Eggs Benedict alabilirsiniz.


Yay Burcu

12 Haziran 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bilinçaltınız bugün zihninizi kandırabilir. Eviniz, arabanız ve küçük köpeğiniz de dahil olmak üzere her şeyin yumuşak simitlerden yapıldığını hayal edeceksiniz. Peki ne bekliyorsun? Hardalı çıkarın ve daldırmaya başlayın!


Oğlak Burcu

12 Haziran 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün karar vermek için uygun bir zaman. İçgüdü size doğru seçimleri söyleyecektir, ancak yine de ıstırap verici düşünme anları olabilir. New England mı Manhattan mı? Belçikalı mı, İsviçreli mi? Szechwan mı, Mandarin mi? Ve bu sadece akşam yemeği, bırakın tatile nereye gidileceğini!


Kova Burcu

12 Haziran 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Jetlerinizi soğutup bugün dünyaya geri dönmenizde bir sakınca yok. İndikten sonra arkadaşlarınızla sakin bir akşam yemeği ayarlamak isteyebilirsiniz. Keyifli bir Fransız bistrosu ve bir bardak kaliteli Beaujolais ruh halinize uygun olacaktır. Ama coq au vin sonunda evdeymişsin gibi hissedecek.


Balık Burcu

12 Haziran 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yıldızlar bugün kafanıza düşecek örs benzeri bir şekil oluşturmak için birleşecek. Bu yüzden bulanık ve dağınık olmayı bekleyin. Omega-3’lerin gri maddenizi harekete geçireceğini düşünerek büyük bir ton balığı denizaltına atılacaksınız, ancak yulaf ezmesi daha ironik bir seçim olurdu.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.