Günlük Yemek Burç Yorumları 11 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 11 Haziran Pazar gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

11 Haziran 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Profesyonel ve kişisel çevrelerde dolaşmak için kurnaz çekiciliğinizi kullanırken bugün dalkavukluk sizi her yere götürecek. Bu muhteşem kişiden büyülenen insanlar size akşam yemeği ısmarlayacak. Huzurunuzda olmak ızgara ahi bifteği fiyatına bedel olacaktır.


Boğa Burcu

11 Haziran 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir arkadaşınızı cehenneme sürükleyin ve bugün bir egzersiz rutini başlatın. İncinmiş bir dünyada olduğunuz o ilk ayları birlikte atlatabilirsiniz. Beslenme de bunun bir parçası. 5.000 ızgara tavuk göğsü ve birkaç aylık egzersizden sonra ikiniz de ooh-la-la görüneceksiniz!


İkizler Burcu

11 Haziran 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İlham veren yeni fikirlerin ne zaman suratınıza çarpacağını asla bilemezsiniz. O yüzden bugün kendinizi hazır ve vahiylere hazır tutun. Zihninizin keskin olması gerekecek, bu yüzden Omega-3’lerle biraz canlandırın. Bir somon kekli sandviç ve lahana salatası geliyor!


Yengeç Burcu

11 Haziran 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ev bugün iç sorunlarla çalkalanıyor. Ancak bir uzlaşma hareketi daha yatıştırıcı ortamlar sağlayabilir. Akşam yemeği harika ama dışarıda ye; pizza veya suşi ‘özür dilerim’ diyecektir. Ev yapımı köftenizden bir kez tattığınızda zehirlendiklerini düşünecekler.


Aslan Burcu

11 Haziran 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Söylediğiniz her şeye katılanlar genellikle evet adamları ve dalkavuklardır. Ama bugün herkes her hevesinize boyun eğecek. Ütü sıcakken vurun ve pahalı bir öğle yemeği için onlara vurun. Karartılmış kılıç balığı sipariş ettiğiniz için kendinizi suçlu hissedeceksiniz, ancak bu uzun sürmeyecektir.


Başak Burcu

11 Haziran 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Partnerinizle derin ve anlamlı bir tartışma havayı temizleyebilir. Bu, nihayet akşamın geri kalanını küçük bir aşk için açık bırakacak. Ama önce akşam yemeği yiyin, Cornish av tavukları gibi uygun bir yemek. Güvercinlere benziyorlar.


Terazi Burcu

11 Haziran 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Doğru oynarsan romantizm senin elinde olabilir. Ev yapımı bir akşam yemeği randevusu, yeni ve özel biriyle anlaşmayı imzalayabilir. Mumlar mı? Kontrol etmek. Müzik? Kontrol etmek. Ama gerçekten bir ruh hali ayarlamak istiyorsanız, o zaman istiridye yahnisi ve istiridye kroket servis edin, sizi güler yüzlü.


Akrep Burcu

11 Haziran 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Pasiflik senin tarzın değil ama bugün sana çok yakışıyor. Başkalarının liderliği almasına izin verin çünkü bugün bir koyunsunuz. Ama saman ve ot için özlem duymayacaksın. Kuzu rafını bugün nerede olduğunuzu göstermek için sipariş edin, çünkü menüde lemming yok.


Yay Burcu

11 Haziran 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

LOL gibi bir gün olacak. Kısa ve öz mizah anlayışınız herkesi sinirlendirecek. Daha fazla yus için arkadaşlarınıza akşam yemeği ısmarlamak isteyebilirsiniz, ancak evde yemek yapmayın. Karides ve istiridye güveciniz komik tuhaf kokar ve komik değil ha-ha.


Oğlak Burcu

11 Haziran 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Efsane, havuç yemenin gece görüşünü iyileştirdiğini söylerken, gerçek ıspanağın gerçekten işe yaradığını söylüyor. Öyleyse bu batıl inançlı günlerin her ikisi için de gidin. Buharda pişirin ve ızgara tavuk göğsü ve pilav ile servis yapın. Çifte darbe, Lasik’ten daha iyi olabilir.


Kova Burcu

11 Haziran 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir şeylerle uğraşmak için kafanızı bulutlardan yeterince uzaklaştırın. Dünyaya gelmek zorlu bir deneyim olacak ama iyi olacaksın. Ancak melek kılı makarna ve istiridye sosundan kaçının, o kadar cennet gibi ki, sizi tekrar tüyden daha hafif yapacak ve yavaşça yukarı doğru sürüklenecektir.


Balık Burcu

11 Haziran 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün tüm borçlarınızı nakit yerine yiyecek olarak toplamak pratik bir para tasarrufu stratejisi olacaktır. Yapabileceğiniz tüm yemekleri düşünün, size daha da fazla para kazandırsın. Ancak bu borçlardan birini efsanevi bir et lokantasında akşam yemeği için ayırın. Her gece yemek yapmak istemezsin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.