Günlük Sağlık Burç Yorumları 8 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 8 Haziran Perşembe gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bu, çok temel bir gerçeğin aklınıza geldiği bir gün olabilir. Bu temel gerçeğin, kendi öz değerinizle bir ilgisi olabilir. Örneğin, kendinize şunu söyleme alıştırması yapın: “Kendimi ilk sıraya koyduğumda, aslında verecek daha çok şeyim var.” Enerji dalgalanmasını hissedin. Ne olursa olsun ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde hayatınızı düzenleme taahhüdünüzü yenileyin. Er ya da geç, hepimizin beslenmek için kendimize bakması gerekecek. En son kendin için ne yaptın?


Boğa Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Seçeneklerinize aşina olduğunuzda, yiyecek konusunda daha iyi seçimler yapmak giderek daha kolay hale gelecektir. Gerçekten kontrol etmek ve kendinize sormak için zaman ayırırsanız, bir parça kek yerine bir elmayı gerçekten tercih edebileceğiniz durumlar vardır. Ne istediğini bildiğin için kendinle gurur duy! Seçici olmak en büyük özelliklerinden biridir. Öngörü ve alternatif düşünmeyi kullanarak pişmanlığı ortadan kaldırın – özellikle de vücudunuzu beslemek söz konusu olduğunda.


İkizler Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Başlama ve durma ve ardından yeniden başlama süreci, yeni bir şey öğrenmenin büyük bir parçasıdır. Yürümeyi öğrenen bir bebek düşünün. Kendinizi bir yabancı dil öğrenirken hayal edin. İçten teşvik ve asla pes etmemek hatırlanması gereken iki şeydir! Son zamanlarda biraz egzersiz yaptıysanız veya size iyi olma hissi veren eski bir uygulamayı yenilediyseniz, iyi kararlar vererek kazandığınız başarı duygusuyla içiniz rahat olsun. Kendinizi övmeyi unutmayın!


Yengeç Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

“Yakanın altında bir sıcaklık” hissi bugün sizi rahatsız edebilir. Kendi sağlık rejiminizi geliştirmek çok zordur. Kafanın içinde “Bana dondurma yedir yoksa senden nefret ederim!” gibi şeyler söyleyen seslerin ilk aşaması vardır. ve “Egzersiz yapmak için çok yorgunum!” Alıştırma yaparak, “Kendini daha iyi hissedeceksin ve bu o kadar da uzun sürmeyecek!” diyerek onları sakinleştirmeyi öğreneceksin. ve “Bu meyve salatasını taze ahududu soslu yemeni tercih ederim.” Nefis!


Aslan Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Aklınıza koyduğunuz şeye odaklanma konusunda güçlü bir yeteneğiniz var, ancak sağlığınıza odaklanmak çoğu zaman kaçındığınız bir şey. Kendi yararınıza, sizin için neyin işe yaradığına ve neyin meydan okuma gibi geldiğine dair net bir bakış açısı edinin. Günlük olarak kendinize yardımcı olmak için neler yapabileceğinizi anlamaya çalışın. Bol yapraklı yeşillikler içeren düzenli yemekler, belki de kendi hazırladığınız, günlük programınıza güzel bir şekilde uyan düzenli egzersiz, mutlu ve sağlıklı hissetme hedefinize ulaşmanın yollarıdır.


Başak Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bu, ihtiyacınız olanı almak için iyi bir zaman olabilir. Amacın kuvvetten daha önemli olduğunu hatırladığınız sürece mevcut astral açıdan faydalanacaksınız. Başka bir deyişle: her zaman istediğini elde edemezsin ama denersen bazen ihtiyacın olanı elde edersin. İhtiyacınız olanı elde etmek işin daha zor kısmı çünkü önce gerçekten şu soruyu sormalısınız: “Neye ihtiyacım var?” Arzular gelir ve gider. Egzersiz yaparken bu tefekkürü ayarlayın.


Terazi Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Aklında çok şey varmış gibi görünüyorsun, olmasa bile! Bu, yogayı sağlık rutininize dahil etmek için iyi bir nedendir. Yoga vücut için iyidir, ancak esas olarak zihni sakinleştirmek ve böylece ruhun daha fazla mevcut olabilmesi için tasarlanmıştır. Yoga pratiğinin birçok okulu vardır – biri kesinlikle sizin için doğru. Bunları keşfetmek istiyorsanız, çevrimiçi olarak birçok tanıtım videosu var, sadece onları bulmaya çalışmanız gerekiyor. Deneyin – harika bir yeni deneyim sizi bekliyor olabilir!


Akrep Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Gezegenler nazikçe size duymaktan fayda göreceğiniz mesajlar gönderiyor. Mevcut geçiş, mümkünse arkadaşlarla takılmak ve genel olarak sosyalleşmek için iyidir. Hayatta istediklerinizi ve ihtiyaç duyduklarınızı nazikçe kucaklamanız için teşvik ediliyorsunuz – sağlık ve mutluluğa doğru kritik bir adım. Doğanızın yargılayıcı yönü de bu zamanda sertleşecek. Arkadaşlarınızla o “bir fincan kahve” sohbetinden kaçınmak isteyebilirsiniz, bunun yerine birlikte yürüyüşe çıkmayı tercih edebilirsiniz.


Yay Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Mevcut gezegen hizalaması sizi başka türlü kaçırabileceğiniz gerçeklere daha açık hale getiriyor. Kendiniz için iyilik duygunuzu artıran ve iyilik halinizi engelleyen şeyler hakkında dürüstçe düşünmeye çalışın. Kişisel sağlık rejiminizin tamamen ihtiyaçlarınıza özel olması gerekir. Yararlı ve sakinleştirici olduğu söylenen bazı bitkisel maddeler şunlardır: yasemin, lavanta, nilüfer ve unutma beni. En sevdiğiniz kokuyu banyo ritüelinize dahil edin!


Oğlak Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün oluşan gezegen konfigürasyonu, psişik yeteneklerinizi güçlendirecek. Bu yetenekleri geliştirmede hikmet vardır ve bu genellikle onlara hemen göre hareket etmemek anlamına gelir. Xiulian sürecine yardımcı olmak için, kendinizi merkezi bir yere getirin ve sezgisel enerjilerinizi barındırmak için içinizde yer açın. Hangi pozisyonlara odaklanacağınızı seçerken dikkatli olmanıza rağmen, yoga egzersizi yapmanız şiddetle tavsiye edilir. Kendi odaklanmanız ve konsantrasyonunuzla ilgili olması gerekir.


Kova Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün biraz ekstra enerji hissedebilirsiniz. Astral hizalanma, hepimizin ihtiyaçlarımızın daha keskin bir şekilde farkına varmasını sağlıyor; duygusal şeylere karşı bir aciliyet ve bunalmış olma eğilimi vardır. İhtiyacınız olan bakış açısını bulmak için zihninizi susturun. Günün ve akşamın nasıl geçeceğine dair bir plan yapmak ve ardından buna bağlı kalmak iyi bir fikirdir. Kendinizi mümkün olduğunca rahat ettirin: Ekstra battaniyeler ve bir sürü yumuşak yastık giyin!


Balık Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Farkındalık çok farklı iki yere yol açabilir: kafa karışıklığı ve netlik. Yaşamınızda neye ihtiyacınız olduğunun daha fazla farkına vardığınızda ve açıkça onun peşinden gittiğinizde, netliği bulursunuz. Direnç, ancak, karışıklığa yol açar. Kafanız karıştığında, bir çeşit değişim deneyimleyene kadar kafa karışıklığıyla kalarak kendinize ve bunun üstesinden gelme sürecine saygı gösterin. Kendi meditasyon veya hafif egzersiz uygulamanız rehberiniz olacaktır. Konuşma nadiren bir şey başarır; kendinle daha bilinçli olmak gerekli olan şeydir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.