Günlük Sağlık Burç Yorumları 7 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 7 Haziran Çarşamba gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Ne zaman enerjinizde bir blokajla karşılaşsanız veya dışarıdan bir engelle karşılaşsanız, on derin nefes alın ve şu mantrayı tekrarlayın: “Keşfetmekten zevk alıyorum.” Geriye dönüp baktığınızda, karşılaştığımız bloklar genellikle potansiyel ve keşifle doludur. Sonunda size verebilecekleri bilgiler için “sıkışıp” kaldığınız bu anların tadını çıkarmayı öğrenebilirseniz, refahınızı bin kat artıracak değerli bir beceriye sahip olacaksınız.


Boğa Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Diyetinizde geliştirmek istediğiniz bir şey bulduğunuzda, kendinize hem zihinsel hem de fiziksel olarak uyum sağlamak için yeterli zaman verin. Örneğin, diyetinizde süt ürünleri çok yaygınsa, hepsini birden ortadan kaldırmayın! Bu tür bir coşku ters tepiyor. Sabah lattenizin tadını çıkarmaya devam ederken dondurma ve peynirden vazgeçmeyi deneyin. Bütün benliğin neler olup bittiğini ayırt edebilmesi gerekir. Bunun yerine, diyetinizde süt ürünlerini neden ve nasıl azaltacağınıza yavaş yavaş kendinizi ikna edin.


İkizler Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Direnç, maça sahip olduğunuz bir şeydir. Soğuğa karşı oldukça dirençlisiniz, dikkatiniz dağılsa da çalışabiliyorsunuz ve ayartmalara kolayca direniyorsunuz. Bununla birlikte, kendi içinizde bir direnç bulduğunuzda, eğiliminiz geri çekilmek ve orada yokmuş gibi davranmak olur. Kendinizi günler önce belirlediğiniz sağlık uygulamalarına direnirken bulursanız, yapılacak ilk şey yargılamayı askıya almaktır. Açık fikirli bir şekilde listenize geri dönün ve size daha uygun olan diğer seçenekleri bulun. Cesaret kırmaya diren!


Yengeç Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

“Doğru olanı yapmak” için içeriden bir miktar reddedilme olabilir. Bu direnci anlamak ve üstesinden gelmek için önlemler almak önemlidir. Örneğin, bugün sadece zengin yiyecekler yemenin sizi tatmin edeceğini düşünüyorsanız, zengin içerikli bir salata seçmeyi deneyin. Veya programınızda egzersiz yoksa, yemekten sonra kısa bir yürüyüş yapmayı seçin. Bu küçük uzlaşmaları yaparken, “kötü ikizinize” bazı geri bildirimler vermiş olacaksınız ve muhtemelen hararetli bir tartışma başlayacak!


Aslan Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün gezegenlerden yayılan enerji zihinsel bir meydan okuma sunuyor. Duygular ve güç birbirine homurdanıyor; belki de gerçek bir kavgaya tutuşmuşlardır! Zihinsel zorluk, geri adım atmak ve durumu değerlendirmektir. Ne kadar tehlikede? Sonunda patlayacak mı? Kazanmak ve kaybetmekle mi ilgili? Hepsinden önemlisi, zorluk, bu dikkat dağıtma karşısında kişisel sağlık rejiminize saygı duymaya devam etmek olacaktır. Vücudunuzu ve içinde bulunan tüm enerjiyi ihmal etmek ne adil ne de ihtiyatlı.


Başak Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün, gücün almak için orada olduğunu hissedeceksiniz. Bu nedenle, uzun süreler sürseler bile, daha süptil gezegensel veçhelerin bazılarının etkilerine bir baş sallamanız olası değildir. Bununla birlikte, mevcut gezegen konfigürasyonu göz ardı edilmemelidir. Uyanma ve yeşil çayı koklama zamanı! Bedeninizi dinlemez ve onun isteklerine saygı duymazsanız, dünyadaki hiçbir güç sizi sonuçlarına katlanmaktan alıkoyamaz.


Terazi Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Uykunuzu kaçırırsanız veya öğün atlarsanız, muhtemelen pişman olacağınız şeyler söylersiniz. Bugün bunu aklınızda tutun. O dili ısır, bu kelimeleri düşüncelere dönüştür ve bırak gitsin. Kendinizi rahat bir şekilde izole edin. İnsanların yanında olmak istemediğimizi fark etmek çok önemlidir. Eğer dinlerseniz, zihninizde size verecek yığınla bilgi vardır. Sinirli hissetmek, “postanız olduğunun” bir işaretidir. Evde bir nefes veya yoga seansı şiddetle tavsiye edilir.


Akrep Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Diyetiniz için bazı tavsiyeler: kafeinden kaçının. Toplumumuzda çok yaygın bir ilaçtır, ancak sizin için doğru olmayabilir. Zihninizi ve paletinizi alternatif maddelere açmaya başlayın, en yaygın olanı bitki infüzyonları, özellikle yeşil çaydır. Kafeinin gözler (görme) üzerindeki stresi sizi olumsuz etkileyebilir. Ayrıca gözlerinizi besleyen taze meyve ve sebzeleri de ekleyin: kavun, kızılcık ve yaban mersini. Bu lezzetli besin kaynakları kesinlikle herhangi bir ilaçtan daha lezzetlidir!


Yay Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Belirli bir durumda neyin gerekli olduğunu sezgisel olarak hissedebiliyorsunuz. Kendiniz ve aileniz için yemek hazırlama alışkanlığınız varsa, muhtemelen doğal olarak sağlıklı yemekler hazırlama konusunda yeteneklisinizdir. Bu hediyeyi genişletmek için vejetaryen ve hatta vegan yemek kitaplarında bulunan bazı sağlıklı teknikleri öğrenebilirsiniz. Bu metinlerde yer alan bakış açıları sizin için yeni olabilir, ancak çıkardığınız şeyler yemek pişirme ve yeme deneyiminizi geliştirecektir.


Oğlak Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün zorlukla karşılaşırsanız, harekete geçmeden önce bir mola vermeniz ve kendinize sakinleşmek için biraz sessiz, özel zaman ayırmanız size fayda sağlayacaktır. Mantıksız davranmak için güçlü bir eğilim vardır. Başkalarına şüphenin faydasını verin. Şu ifadeyi hatırlayın: “Bunu düşünmem ve size geri dönmem gerekecek.” Bu sözler, duygularınız yerinde düşünmenize izin vermeyecek kadar sıcak olduğunda yardımcı olabilir. Sıcak içecekler içmek, iç yollarınızı serinletmeye yardımcı olacaktır.


Kova Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Zemine bağlı kalıyorsanız ve yediğiniz yiyecek seçiminde ve günlük egzersiz pratiğinizde ilerleme kaydediyorsanız, bugün büyük bir gerginlik olmadan gelip geçebilir. Öte yandan, vücudunuzun daha ince mesajlarını görmezden geliyorsanız, bir uyandırma çağrısı alabilirsiniz. En sağlıklı şekilde yaşamak için dikkat etmek gerekiyor. Mümkün olduğu kadar vücudunuzun isteklerine hitap edin. Vücudunuzun mesajlarını duymuyorsanız, uyum sağlamak için zaman ayırmanız gerekir.


Balık Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Ruhunuzda genellikle gözden kaçan bir hassasiyet var! Dünyada bu kadar çok dikkat dağıtıcı varken, dikkatinizi kendinize odaklayabilmeniz için dikkatinizin çok farkında olmalısınız. Odaklanma, yoganın harika bir yönüdür, özellikle nefese odaklanmak. Nefes egzersizleri harika ve öğrenmesi basit bir beceridir. Yine de düzenli nefes egzersizlerine bağlı kalmak o kadar kolay değil. Kendi dikkatiniz üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmak, yaşam kalitenizi ölçülemez bir şekilde artıracaktır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.