Günlük Sağlık Burç Yorumları 16 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 16 Haziran Cuma gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Gezegen hizalaması size egzotik olanı yaşamınıza getirme fırsatı verir. Diğer kültürlerin bize kendimize dair yaşamlarımızı aydınlatabilecek içgörüler sağlayabileceğini unutmayın. “Egzotik” sizin için ne ifade ediyorsa, bir deneyin! En az üç duyunuzu yeni bir şeyle harekete geçirmeye çalışın: tat, ses, koku vb. Mutfağınıza yeni malzemeler ve tatlar getirirken her zamanki diyet sınırlarınıza bağlı kalın!


Boğa Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Vücudunuzu heyecan verici yeni şekillerde kullanmayı seviyorsunuz ve belki de fiziksel güçlerinizi son zamanlarda yeteneklerinin en iyi şekilde kullanmıyorsunuz. Bugünün ulaşımı, size fiziksel aktivitenin harika dünyasına giden bazı yollar sunuyor. Şaşırtıcı paketlerde gelebilecek yeniliğe açık olun. Swing dansı yeniden canlandı ve dünyanın birçok yerinde yerleşik bir eğlence haline geldi. Vücudunuzu çocukken yaptığınız gibi davranmaya zorlayan yeni bir şey deneyin!


İkizler Burcu

16 Haziran 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bu, zamanınızı organize etmek ve normalde kendiniz için yapamayacağınız her şeyi sığdırmak için harika bir zamandır. Bu haftayı kendini şımartma haftası yap! Normalde “hoşgörülü” veya zaman alıcı olduğu için ertelediğiniz her şeyi yapın. Kendinizi şımartmak için zaman ayırın! Saç, cilt, ayaklar, eller, vücut, ne kadar şımartılırsa o kadar iyi! Doğuştan bir işçisiniz – ve biraz şefkat, iş ahlakınızı tehlikeye atmaz! Her şey en iyi şekilde görünmek ve hissetmekle ilgili. Göreyim seni!


Yengeç Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Doğal dürtülerinizi tatmin etmek, tam da doktorun bu hafta emrettiği şeydi. Bu doğru – bundan siz sorumlusunuz! Gerçekten ne istediğinize odaklanmaya çalışın ve sonra onu kendinize vermeye çalışın. İster kişisel meseleler üzerinde düşünmek için sahilde bir yürüyüş, ister patronunuzla samimi bir sohbet olsun, yalnızca sizin sağlayabileceğiniz bazı şeyler vardır. Bazen, en derinden istediğin şeyin, yalnızca başkalarının sana verebileceği bir şey ya da bir duygu olduğunu düşünme alışkanlığına kapılırsın. Bu komadan uyanın ve kendinizi beslemeye başlayın!


Aslan Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

İstediğini istiyorsun ve şimdi istiyorsun! Bugün, genellikle “sabırsızlık” olarak bilinen kalitenizi deneyimleyebilirsiniz. Belirli duyguları deneyimlediğiniz aciliyet bu hafta etrafınızdakileri bunaltabilir. Ne istediğinizi anlamaya ve insanların size en çok nasıl yardımcı olabileceklerini bilmelerini sağlayacak kelimelere dökmeye odaklanın. Bu ezici göksel enerji, dil ile hafifletilebilir. Başka bir ipucu: mümkünse spor salonunda veya bisiklet yolunda hayal kırıklığınızı giderin!


Başak Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün duygularınızla temasa geçin ve onları değer verdiğiniz kişilere iletin. Kendinizle olan ilişkinizi de güçlendirmek için göksel enerjiyi kullanın. Herhangi bir ilişkide olduğu gibi, kendinize kendinizden gerçekten ne istediğinizi sorun: daha sağlıklı bir yaşam tarzı mı? Daha fazla arkadaş? Çalışmak için daha az zaman mı? Hafta sonları daha mı eğlenceli? Kendinizle bu tür dürüst bir sohbet, düşündüğünüzden daha hızlı değişiklikler yaratacaktır. Şimdiden başlayın. Seni ne gülümsetirdi?


Terazi Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Hırslısın ve bazen yol boyunca alacağın zevki unutabilirsin. Kendinize ayda birkaç kez verebileceğiniz bir sınav tasarlamayı deneyin: “Yaratık Rahatlığı Sınavı” olarak adlandırın. Sorular size kalmış – ama işte bazı örnekler: Evde yeterince köpük banyosu var mı? Vücut tipime uygun kıyafetlerim var mı yoksa temel ihtiyaçlar için biraz alışveriş mi yapmam gerekiyor? Evde en sevdiğim taze meyvem var mı? Ve benzeri! Biraz kendi kendini sorgulayarak, seni gülümseten pek çok fikir bulacaksın.


Akrep Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Hiçbir zaman “gruba” körü körüne uyan biri olmadınız, ama kesinlikle insanların sizin hakkınızda ne düşündüğünü umursuyorsunuz. Onlara ve kendinize yardım etmenin ve sizi gerçekten tanımaları için ihtiyaç duydukları bilgileri onlara vermenin zamanı geldi. Önce SİZİN ilgilendiğiniz yerde bir tazeleme kursu almak isteyebilirsiniz! Ne yaptığınızı ve istemediğinizi gerçekten biliyor musunuz? Yüzme ve koşma gibi disiplinli egzersizler, gücünüzü ve özgüveninizi geliştirirken bu sorular üzerinde düşünmeniz için size zaman verir.


Yay Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Kendine bir inç ver ve bir mil alabilirsin! Mümkünse bu eğilimi havuz kenarına getirmenizi tavsiye ederim! Yüzme, bedene ve zihne fayda sağlayan bir egzersizdir ve pahalı bir spor değildir. İster yeni başlayan biri olun, ister Lise şampiyonu olun, bu sevimli, düşük etkili sporu hayatınıza entegre etmeye çalışın. Tüm vücudunuzu tonlandırırken akciğer kapasitenizi güçlendirir ve bir kez yuvarlandığınızda meditasyon gibi olabilir. Hava izin verirse, dışarıda olmak harika bir bonus.


Oğlak Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegensel hizalanması, ayın diğer zamanlarında kendinize koyabileceğiniz “ciddi beklentiler” tarafından kandırılmadan, duygularınızı ciddiye alma özgürlüğü veriyor. Ufkunuzu genişletmek sizin için ne ifade ediyor? Öğrenmenin zamanı gelmiş olabilir – veya size neyin destek verdiğini biliyorsanız, devam edin ve isteyin! Köpeğinizle (ya da mümkünse bir arkadaşınızla ya da bir arkadaşınızın köpeğiyle!) sahilde yürüyüş yapmak kadar mütevazi bir şey bile, gerçek hislerinize açılmanın yanıtı olabilir.


Kova Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün geçişi, duyusal yönelimli olanlar için çok güzel. Vücudunuz senin tapınağın ve ibadet için harika bir kaç gün! Yemeğinizi, zevk tanrısını kutlayan dindar bir keşişmişsiniz gibi hazırlamaya çalışın: taze meyveler (organik tat daha iyi), kepekli tahıllar ve en sevdiğiniz tatlar. Vücudunuz kutsal bir süs: egzersiz (yoga iç organlarınıza masaj yapar) ve peeling banyoları (yulaf ve doğranmış armut suya getirip cildinize sürmek için harika bir karışımdır) ile içini ve dışını parlatın.


Balık Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün her konunun iki tarafını görmeye çalışın. Kozmik enerji sizi incelemeye ve affetmemeye ayartabileceğiniz aynaya yönlendirebilir. Kendinize karşı nazik olun: Kendinizi nasıl hissettiğinizi en çok etkileyenin başkalarının söyledikleri değil, kendinize söyledikleriniz olduğunu unutmayın! Kendinizi olduğunuz gibi kabul edip sağlıklı kalmak için üzerinize düşeni yaparsanız kendinizi iyi hissedersiniz. Bu enerjiyi, hayatınızda neyin işe yaradığını anlamak ve takdir etmek için kullanabilirsiniz. Bacaklarınız çalışıyorsa, onları kullanın!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.