Günlük Kariyer Burç Yorumları 9 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 9 Haziran Cuma gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

9 Haziran 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın bugün haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümüne dönüşü, finansal çitin her iki tarafı için de bir kazan/kazan durumu. Bu, finansal sektörünüzde Ay’ı Güney Düğümü ile uyumlu hale getirecek, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleyebilecek bir şeydir. Ancak bu, Merkür’ün gelir sektörünüzdeki son günlerinin ve bunun getirdiği yarım kalmış işleri halletme şansının önüne geçmeyecek.

Ay’ın kariyer evinizden ayrılmasının üzerinden iki gün geçmişken, bundan geriye kalan bilgi, içgörü ve mesajlara tutunmak ve mesleki içgüdülerinize güvenmeye devam etmek hiç bu kadar önemli olmamıştı. Bu, Pluto’nun dönüşüne sadece iki gün uzaklıkta olduğu ve bunun gelir, iş ve kariyer cephelerinde yaratacağı etkilerle, sıradan bir aylık ziyaret olsa da, bu, içgüdülerinize güvenmeyi önemli kılıyor.


Boğa Burcu

9 Haziran 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın kariyer sektörünüzdeki son saatlerini gelir sektörünüzdeki Güneş’e dostça bir açıyla geçiriyor olması, bu günü gelir ve kariyer konuları için iyi bir gün yapmaktan fazlasını yapıyor. Bu, profesyonel içgüdülerinizi keskinleştirmenin yanı sıra, geçen hafta sonu bir Dolunay olarak çarpışmasının ardından Güneş ve Ay’ı yeniden uyum içine sokarak, mali çitin her iki tarafında da güveninizi geri kazandırır.

Ay, kariyer sektörünüzdeki son saatlerini, gelir sektörünüzdeki Güneş’e karşı dostça bir açıyla geçiriyor, bu her ikisi için de kazan/kazan olan bir şey. Pluto’nun sadece kariyer sektörünüzü terk etmesine değil, yılın geri kalanında boş bırakmasına iki gün kala, bu profesyonel güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü güçlendirirken, geçen Dolunay olarak çarpıştıktan sonra Güneş ve Ay’ı tekrar uyumlu hale getirecektir. hafta sonu.


İkizler Burcu

9 Haziran 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs’ün gelir sektörünüzü terk etmesinden üç gün sonra ve Güneş hala yaklaşık iki hafta uzaktayken Ay, kariyer sektörünüze aylık ziyareti için geri dönüyor. Üç aydır ilk kez, gelir cephesinde gezegensel bir faaliyet yok, ancak bu, iş ve kariyer cephelerinde işleri bir araya getirmeye başladığında, paranın nerede olduğuna dair zaten güçlü bir his var.

Ay, kariyer sektörünüze aylık olağan ziyareti için geri dönüyor ve hafta sonunun çoğunu burada geçirmek için zamanında, bu sizin yararınıza olacak bir şey. Bunu kontrol etme şansının yanı sıra, hem Neptün hem de Satürn gerilemeye hazırlanırken frenleri uygularken daha yavaş bir hıza uyum sağlarken iş/yaşam dengesi önceliklerinizi daha iyi okumanızı sağlayacaktır.


Yengeç Burcu

9 Haziran 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzden ayrılmadan önce Ay, son saatlerini haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünde Güneş’e dost bir açıyla geçirecek, bu her ikisinin de faydalanacağı bir şey, geçen hafta sonu bir Dolunay olarak çarpışmasının ardından bu onları tekrar eski haline geri getiriyor. uyum, son birkaç gün içinde gelir sektörünüzde Ay’ın Venüs ve Mars ile çarpışmasından kaynaklanan herhangi bir finansal gerilimi motivasyona dönüştürürken.

Jüpiter geçen ay kariyer sektörünüzden ayrıldığından beri, iş cephesinde bir Dolunay ve Venüs ve Mars’ın kariyer sektörünüze dönüşü de dahil olmak üzere köprünün altından çok sular geçti. Jüpiter geçen ay ayrıldığında Ay, kariyer sektörünüzdeydi, ancak üç gün sonra geri dönmesinden önce, bekle ve gör yaklaşımını benimserken antenlerinizi kaldırmanız gerekiyor.


Aslan Burcu

9 Haziran 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, finans sektörünüze olağan aylık ziyareti için geri dönüyor, ancak bu sefer çok daha fazla önem taşıyor. Satürn ve Neptün doğrudan hareket halindeyken bu son ziyaret, check-in yapmak için değerli bir fırsattır ve aynı zamanda Neptün’ün gelir sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres ile çatışması doruğa ulaşırken duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlar. Bu, mali çitin her iki tarafındaki ihtiyaçlarınıza karşı isteklerinizi daha iyi anlamak için bir şanstır.

Merkür’ün kariyer sektörünüzden ayrılmasına sadece iki gün uzaklıktayken, Plüton’un iş sektörünüze dönmesine sadece iki gün kaldı. Pluto’nun Merkür’den ayrılmasına bir saatten az bir süre kala geri dönmesiyle yolları kısa bir süre kesişecek, ancak Ay’ın haftanın başlarında iş sektörünüzü ziyareti sayesinde ikisi arasında bir geçiş çoktan başladı.


Başak Burcu

9 Haziran 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, iş sektörünüzdeki son saatlerini kariyer sektörünüzdeki Güneş’e dostça bir açıyla geçirirken, bugün daha çok iş ve profesyonel şapkalarınızı takmakla ilgili olabilir, ancak para tanrıları geri çekilmekten mutluluk duyar. İş ve kariyer cephelerinde işleri bir araya getirmenin yanı sıra bu, gelir cephesinde yeni bir gezegensel faaliyet turunun başlamasına iki haftadan daha az bir süre kala güveninizi yeniden kazanmanıza yardımcı oluyor.

Ay’ın iş sektörünüzdeki son saatlerini kariyer sektörünüzdeki Güneş’e dostça bir açıyla geçirmesi, bu günü iş ve kariyer cephelerinde olumlu bir gün haline getirmekten daha fazlasını yapıyor. Geçen hafta sonu bir Dolunay olarak çarpışmasının ardından, bu sadece Güneş ve Ay’ı yeniden uyum içine sokmakla kalmıyor, aynı zamanda dün Ay’ın Mars’la çarpışmasından sonra bu, herhangi bir iş veya mesleki gerilimi motivasyona dönüştürürken güveninizi geri kazanmanıza yardımcı oluyor.


Terazi Burcu

9 Haziran 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın bugün iş sektörünüze dönüşü, herhangi bir rekabet yaratmadan iki para eviniz arasındaki terazinin dengelenmesine yardımcı olacaktır. Merkür’ün finans sektörünüzden ayrılmasına sadece iki gün uzaklıkta olmasıyla, para meseleleri söz konusu olduğunda kafanız zaten oyundayken, Ay’ın dönüşü gelir ve iş cephelerinde olumlu ve öngörülü birkaç gün başlatıyor.

Ay’ın bugün iş sektörünüze dönüşü sıradan bir aylık olay olabilir, ancak bu profesyonel yılda bir dönüm noktasında geliyor. Venüs kariyer sektörünüzden ayrıldıktan sadece birkaç gün sonra geri dönüyor ve ayın ilerleyen saatlerinde Güneş geri dönene kadar burayı geçici olarak boş bırakıyor. Bu, iş ve işle ilgili konuları ve değişen manzarayı kontrol etmek için bir şanstır.


Akrep Burcu

9 Haziran 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür’ün yalnızca finans sektörünüze geri dönmekle kalmayıp sizi yarım kalmış işleri halletmeye ve işleri eve getirmeye başlamanın zamanının geldiği bir noktaya getirmesinden iki gün önce, Ay orada Güneş’e dostça bir açı oluşturur. Geçen hafta sonu bir Dolunay olarak çarpışmasının ardından, bu, Güneş ve Ay’ı tekrar uyumlu hale getirir ve bununla birlikte finansal güveninizi artırma şansı verir.

Ay, bugün ev ve aile sektörünüzden ayrılmadan önce bile, kariyer sektörünüzdeki Venüs ve Mars’tan baskı kalkıyor ve Plüton’un hafta sonuna kadar gitmesiyle, bu, iş/yaşam dengesini bir öncelik haline getirmek için son baskıyı da bitiriyor. Venüs ve Mars henüz ısınırken ve bu profesyonel yıl ikinci rüzgarını yakalarken, bu doğru zamanda doğru bir hatırlatma oldu.


Yay Burcu

9 Haziran 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın gelir sektörünüzü terk etmesinden bu yana iki gün geçmesine rağmen, sadece paraya burnunuz dik değil, aynı zamanda gelir, iş ve kariyer cephelerinden bir bilgi indirme paketini açıyorsunuz. Bu, hafta sonu Pluto geri döndüğünde, yere koşmaya hazır olmanızı sağlayarak, alay etmeyi göze alabileceğiniz bir şeydir.

Neptün ile cüce gezegen Ceres arasındaki bir çatışmanın şimdiden iş/yaşam dengenize ışık tuttuğu ve Ay’ın bunu artırabileceği bir zamanda, Merkür’ün iş sektörünüzdeki son günleri daha akıllıca çalışmanıza yardımcı oluyor. Yıl içinde yoğun bir temponun genellikle düşmeye başladığı bir noktada, Mars gelecek ay kariyer sektörünüze döndüğünde sadece artmakla kalmıyor, daha da hızlanacak. Motive ve doğru yolda kalmanın anahtarı iş/yaşam dengesi ile bu işin içinde uzun süredir varsınız.


Oğlak Burcu

9 Haziran 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Son birkaç gündür finans sektörünüzde hem Venüs hem de Mars ile çatışan Ay, iş sektörünüzdeki Güneş’e dost bir açıyla gelir sektörünüzdeki son saatlerini geçiriyor. Pluto’nun gelir sektörünüzden ayrılmasına sadece iki gün kala ve ardından yılın geri kalanında burayı boş bırakırken, Ay, dikkatinizi verdiğinizden emin olurken, finansal çitin her iki tarafına da enerji vermeyi başardı.

Ay’ın gelir sektörünüzdeki son saatlerini iş sektörünüzdeki Güneş’e dostça bir açıyla geçiriyor olması, bu günü gelir ve iş meseleleri için iyi bir gün yapmaktan fazlasını yapıyor. Geçen hafta sonu bir Dolunay olarak çarpışmanın ardından bu, herhangi bir iş gerilimini veya iş baskısını motivasyona dönüştürmeye yardımcı olurken, aynı şeyi yakın zamanda herhangi bir mali gerilim söz konusu olduğunda da yapıyor.


Kova Burcu

9 Haziran 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın bugün gelir sektörünüze dönüşü, Satürn ve Neptün burada geri hareket halindeyken sadece son aylık ziyaret değil, aynı zamanda cüce gezegen Ceres finans sektörünüzdeyken son ziyaretiniz. Bu, para için burnunuzu bilemenizin yanı sıra, Neptün ve Ceres arasındaki gerilimi artıracaktır, çünkü karşıtlıkları, finansal çitin her iki tarafındaki ihtiyaçlarınıza karşı isteklerinizin kalbine ulaşmaya çalışır.

Venüs iş sektörünüzü üç gün önce terk etmiş olabilir, ancak para gezegeninin iş ve iş konularındaki etkisi, işlerin kazançlı bir yöne yönlendirilmesine yardımcı olurken, pek çok kullanılmayan gelir potansiyeli yaratır. Bu, Ay’ın bugün gelir sektörünüze dönerken tetikleyici görevi görebileceği bir şeydir.


Balık Burcu

9 Haziran 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter geçen ay gelir sektörünüzden ayrılırken ve Ay o sırada oradayken, şans ve genişleme gezegeni burada olmadan ilk ziyaretini henüz gerçekleştirmedi. Ay’a sadece iki gün uzaklıktayken ve o zamandan beri gelir, iş ve kariyer cephelerinde köprünün altından çok sular akmışken, antenlerinizi açıkken bekle ve gör yaklaşımını göze alabilirsin.

Ay, bugün haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir bölümünü terk etmeden önce bile, iş sektörünüzdeki Venüs ve Mars’tan gelen baskı aynı zamanda Plüton’dan gelen baskı da azalıyor. Günün sonunda Ay ve hafta sonunda Plüton gitmişken, ancak yılın en yoğun ayları daha yeni başlıyorken, bu, iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman yapmanız gerektiğini bilmek söz konusu olduğunda son hatırlatma oldu. çıkar onu


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.