Günlük Kariyer Burç Yorumları 7 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 7 Haziran Çarşamba gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, kariyer sektörünüzdeki son saatlerini gelir ve iş cephelerinde gezegenlerle dostane bir açıyla geçiriyor ve çalışma haftasının kalbinde çok fazla güven ve içgörü yaratıyor. Bununla birlikte, Ay bugün Plüton’un hafta sonu geri dönmesiyle ayrılacak olsa da, Mart ayında ayrıldığından beri gelir potansiyelinde büyük bir artışla birlikte bu, gelecek şeylerin bir tadı.

Ay, kariyer sektörünüzdeki son saatlerini gelir konusunda Merkür’e ve iş cephesinde cüce gezegen Ceres’e dost bir açıyla geçirmekle kalmıyor, aynı zamanda üç cephede de yılın çok önemli bir noktasında. Bu günü gelir, iş ve kariyer cephelerinde iyi bir gün haline getirmenin yanı sıra, Ceres iş sektörünüzdeki son iki haftasına girerken, hafta sonu Pluto’nun kariyer sektörünüze dönüşüne hazırlanmak için bir şans.


Boğa Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Birkaç gün ne fark yaratabilir. Ay’ın iki gün önce finans sektörünüzden ayrılması, gelir sektörünüzdeki Güneş’in üzerindeki baskıyı kaldırırken, ancak bugün kariyer sektörünüze geri döndüğünde bu onları tekrar uyumlu hale getirir. Bir araya gelmekten iki gün uzaktayken, Güneş ve Ay’ın tekrar uyum içinde olması, gelir ve kariyer cephelerinde olumlu birkaç güne başlamaktan daha fazlasını yapıyor.

Ay’ın çalışma haftasının kalbinde kariyer sektörünüze dönmesi bir avantajdır, profesyonel içgüdülerinizin keskin olmasını ve gerektiğinde duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlar. Ancak Ay’ın Plüton’dan önceki son ziyareti sadece hafta sonu değil, kariyer sektörünüzü yılın geri kalanında boş bırakacağından, bu dikkat etmeyi daha da önemli hale getiriyor.


İkizler Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugün Ay’ın finans sektörünüzden ayrılması, sizi her zaman finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün ateşlenmesi ve paketten çıkarılacak bilgilerin indirilmesi ile baş başa bırakacak bir şey olsa da, bunu önemli kılan zamanlamadır. Pluto’nun hafta sonu geri dönmesiyle, bu, duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlarken aynı zamanda Venüs’ün dün gelir sektörünüzden ayrılmasından yararlanarak odağı tekrar finansal çitin diğer tarafına kaydırmak için bir şans.

Venüs’ün dün gelir sektörünüzden ayrılışı, Mars’ın Mart ayında dönmesinden bu yana ilk kez boş bırakmış olsa da, ayın ilerleyen saatlerinde Güneş dönmese bile bunun iş ve kariyer konularında kalıcı bir etkisi oldu. Meyve vermeye devam edecek kazançlı bir yön duygusuyla işten ve konulardan ayrılmanın yanı sıra, bu, güveninizi ve neyin mümkün olduğu duygusunu geliştirmenize yardımcı oldu.


Yengeç Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Tam da Venüs ilk tam gününü gelir sektörünüzde geçirirken, Ay finans sektörünüze geri döner ve doğrudan karşıt konuma geçer. Venüs’ün de Plüton’dan geri tepmesiyle, bu bazı mali gerilimler veya güçlü duygusal tepkiler yaratabilir, ancak 2023’ün en kazançlı aylarına girerken, bunu motivasyona dönüştürmek çok uzun sürmeyecek.

İş sektörünüzde hafta sonu Dolunay’ın ve Jüpiter’in kariyer sektörünüzde yeni geçirdiği 12 ayın hemen ardından, Venüs bunun yarattığı gelir potansiyelinden yararlanmak için gelir sektörünüze geri döndü. Gelir sektörünüzdeki ilk tam gününde Venüs, 2023’ün en kazançlı aylarına başlamak için geri döndü, ancak bu, halihazırda profesyonelce yapılan yatırımlar olmadan mümkün olmazdı.


Aslan Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hafta sonu Plüton çalışma sektörünüze geri dönerken, Ay’ın buradaki son saatleri, içgüdülerinizin keskin olduğundan ve duygusal ve sezgisel olarak vaktinden önce meşgul olduğunuzdan emin olmak için değerli bir fırsat. Bununla birlikte, bu sadece Ceres gelir sektörünüzdeki son iki haftasına ve Merkür kariyer sektörünüzdeki son günlerine girerken değil, aynı zamanda çalışma haftasının kalbinde Ay her ikisi için de dostça bir görünüm oluşturuyor.

Çalışma sektörünüzde Ay’ın son saatlerine o kadar çok şey sığdırılıyor ki, daha sonra işlenebilecekleri bilinçaltınıza indirmeniz gerekiyor. Hafta sonu Plüton dönmeden önceki bu son ziyaret, Ay’ın her iki cephede de yılın çok önemli bir noktasında, gelir ve kariyer cephelerinde gezegenler için dostça bir açı oluşturduğunu görecek. Bu, şeyleri fazla düşünmeden içgüdülerinize güvenmenizi önemli kılar.


Başak Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Cüce gezegen Ceres gelir sektörünüze dönmesine sadece iki hafta uzaklıktayken, aynı zamanda Aralık ayına kadar sürekli bir gezegensel faaliyet döneminin başlangıcından itibaren, Ay’ın bugün iş sektörünüze dönüşü bundan daha önemli olamazdı. Bu, iş ve kariyer cephelerinde önemli ve olumlu bir kaç gün başlatırken, yılın en kazançlı ayları başlamadan önce profesyonel ördeklerinizi bir araya getirme şansı.

Çalışma haftasının kalbinde Ay’ın iş sektörünüze dönmesi bile bir avantajdır ve özellikle Plüton hafta sonu ayrılırken. Bununla birlikte, hafta sonu kariyer sektörünüzde Güneş ile Dolunay olarak çarpışmasının ardından, bu, Güneş ve Ay’ı yeniden uyumlu hale getirerek iş ve kariyer cephelerinde olumlu ama aynı zamanda önemli bir kaç gün başlatıyor.


Terazi Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın finans sektörünüzde hem Merkür’e hem de Uranüs’e dost yönü, Merkür’ün para için akıllı kafası ile Uranüs’ün Eureka anları için potansiyelini bir araya getiren bir hizalanmadan tam da ayrılırken gelir. Hafta sonu finans sektörünüzden Merkür ayrılırken Uranüs yerinde kalırken, Ay’ın sezgisel yönü noktaları birleştirmeyi ve satır aralarını okumayı kolaylaştırıyor.

Dün Venüs kariyer sektörünüzden ayrıldıktan sonra bir duraklama şansı var ve buna gelir, iş ve kariyer cepheleri de dahildir. Bu, kariyer sektörünüzü boş bıraktı, ancak uzun sürmedi, Ay’ın iş sektörünüze haftanın ilerleyen saatlerinde dönüşü, onlar yeniden toplanırken gelir ve iş konularını kontrol etme şansı getirecek.


Akrep Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın ev ve aile sektörünüze dönüşü, Plüton’un buradaki son günlerini en iyi şekilde değerlendirmek için bir şans olsa da, bu finansal açıdan da güzel bir haber. Finans sektörünüzde Ay’ın Güneş’le dostça bir açı oluşturması iki gün daha alacak olsa da, bu, hafta sonu bir Dolunay olarak çarpıştıktan sonra en başından onları yeniden uyum haline getiriyor.

Kariyer sektörünüzdeki ilk tam gününde, Venüs, Mars’ın geçen ay geri döndüğünde yaşadığı geri itmeyle karşı karşıya, en başından bazı iş/yaşam dengesi hatırlatmalarıyla karşı karşıya. Ancak bu, yalnızca kariyer cephesinde belirleyici bir dört aya girerken değil, aynı zamanda iş cephesinde zaten kurulmuş olanı geliştirmenize izin verecek şekilde geçicidir. Bu, bunu doğru zamanda doğru hatırlatma yapar.


Yay Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs’ün dün finans sektörünüzden ayrılması, onu ayın ilerleyen saatlerinde Güneş dönene kadar boş bıraktı ve zamanlama daha iyi olamazdı. Bu, Venüs’ün pişirmeniz için size bıraktığı finansal arzular ve beklentiler için zaman sağlarken, dikkatinizi finansal çitin diğer tarafına, Ay’ın gelir sektörünüzdeki son saatlerinin Plüton’un dönüşüne hazırlanmanıza yardımcı olduğu diğer tarafına çevirme şansı verir. hafta sonu boyunca.

Gelir sektörünüzden ayrılmadan ve haftanın ilerleyen saatlerinde Pluto ayrılmadan önceki son ziyaretini tamamlamadan önce Ay, iş ve kariyer cephelerinde gezegenlerle dost bir açıyla gelir sektörünüzdeki son saatlerini geçiriyor. Bugün kariyer sektörünüzde son iki haftasına giren Ceres ve iş sektörünüzdeki Merkür son günlerine girerken, bu mali ve mesleki yılda çok önemli bir noktaya geliyor.


Oğlak Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, yalnızca Venüs’ün finans sektörünüzdeki ilk tam gününde gelir sektörünüze geri dönmekle kalmaz, aynı zamanda zaten orada Plüton ile çatıştığı için. Bu, finansal çitin iki tarafı arasında bir miktar sürtüşme yaratıyor, ancak Pluto sadece hafta sonunda gelir sektörünüzü terk etmekle kalmıyor, aynı zamanda finansal bariyerin gelir tarafındaki tüm gezegensel aktiviteyi sonlandırıyor ve bu son günleri garantilemek için savaşıyor. saymak.

Ay’ın bugün gelir sektörünüze dönüşü, Plüton’un buradaki son günlerini en iyi şekilde değerlendirmek için bir şans olsa da, hafta sonu iş sektörünüzde bir Dolunay olarak Güneş’le çarpışmasının ardından, bu onları yeniden uyum içine sokuyor. İki gün daha dostça bir açıya geçmeyecek olsalar da, Güneş ve Ay’ın uyum içinde olması, gelir ve iş cephelerinde olumlu olacak birkaç günü açmaktan daha fazlasını yapacaktır.


Kova Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Para gezegeni Venüs dün iş sektörünüzden ayrıldığında, ayın ilerleyen saatlerinde Güneş dönene kadar iş sektörünüzü boş bıraktı, ancak bunun, bu mali ve profesyonel yılın geri kalanında kalıcı bir etkisi olacak. Son iki aylık ziyareti sırasında Venüs’ün hem gelir sektörünüzdeki gezegenlere hem de Mars’a dostane yönü, iş ve iş konularını paranın nerede olduğuna dair damgalı bir hisle bıraktı.

Venüs’ün dün iş sektörünüzden ayrılması, Mars’ın Mart ayında dönmesinden bu yana ilk kez onu boş bıraktı ve Güneş ayın ilerleyen saatlerinde dönene kadar işleri yoluna koyma şansı verdi. Bu, geri adım atma şansının tadını çıkarırken işlenmesi ve oynanması gereken çok şeyle birlikte gelir, iş ve kariyer cephelerini içerir.


Balık Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

İş sektörünüzdeki ilk tam gününde, paranın gezegeni Venüs, iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı bilmek söz konusu olduğunda bazı zorluklarla karşılaşıyor, ancak bu yalnızca geçici değil, aynı zamanda işe yarayabilecek bir şey. senin yararına. Venüs’ün iş sektörünüze yaptığı destansı ziyaretin başlangıcından itibaren paraya odaklanır ve bu, daha akıllıca çalışmayı ve öncelik vermeyi kolaylaştıracaktır.

Venüs, iş sektörünüzdeki ilk dolu gününde hem Ay’ın hem de Plüton’un baskısı altında olabilir, ancak önümüzdeki dört ayı burada geçireceği ve 2023’ün en yoğun aylarının şimdiden başlamış olduğu düşünülürse, bu daha yerinde bir hatırlatmadır. İş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı bilmek gelir. Bu aynı zamanda, hafta sonuna kadar grafiğinizin nostaljik ve yansıtıcı bir kısmından uzaklaşan kısa süreli bir hatırlatmadır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.