Günlük Kariyer Burç Yorumları 6 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 6 Haziran Salı gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

6 Haziran 2023 Salı Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, Pluto’nun hafta içinde dönüşünden önce kariyer sektörünüze son ziyaretini yaparken aynı zamanda, gelir ve iş cephelerinde gezegenler üzerinde olumlu bir etki yaratmaya başlıyor. Bu, Ay yarın ayrılıncaya kadar zirveye ulaşmayacak, ancak bu, yeni çalışma haftasının ilk günlerinde gelir, iş ve kariyer cephelerinde güveninizi ve içgörünüzü artırıyor ve gelecek şeylere dair bir tat sunuyor.

Yeni çalışma haftasının başında Ay’ın kariyer sektörünüze dönmesi, yararlanmaya devam edeceğiniz bir avantaj olsa da, bu çok daha büyük bir şeye açılan bir penceredir. Jüpiter’in gelir sektörünüze dönmesinden bu yana bu ilk ziyaret, cüce gezegen Ceres gelir sektörünüzden ayrılmadan önceki son ziyaret ve hafta sonunda Pluto kariyer sektörünüze dönmeden önceki bu ziyaret, tüm farklı konuları bir araya getirmeye yardımcı oluyor.


Boğa Burcu

6 Haziran 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün Ay’ın finans sektörünüzden ayrılması, hafta sonu Dolunay’ı sona erdirmiş olabilir, ancak savaşın duygusal sisi dağılırken, finansal çitin her iki tarafında da faydalar görmeye başlayacaksınız. Sizi finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüz ile doldurmanın yanı sıra, hem gelir hem de finansal cephelerde yeni bir netlik ve hatta motivasyon duygusu var.

Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönmesine giden yol, açık fikirli olurken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Özellikle bu, Ay’ın hafta sonunda Plüton’dan ayrılmadan önceki son ziyareti olmayacağı için, aynı zamanda hafta sonu bir Dolunay olarak çarpışmasının ardından Güneş ve Ay’ı tekrar uyumlu hale getirecek.


İkizler Burcu

6 Haziran 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs gelir sektörünüzden ayrılırken Ay’ın finans sektörünüzde olması, dikkatinizi mali çitin her iki tarafına çekiyor, çünkü onlar çatışmadan önce ayrılacak, bu size her iki dünyanın da en iyisini verecektir. Bu, finansal içgüdülerinizin keskin olmasını ve Ay, Pluto’nun haftanın ilerleyen saatlerinde finans sektörünüze dönüşüne hazırlanırken ve Venüs sizi gelir beklentilerinizi bir kenara bırakıp onları gerçeğe dönüştürmek için zamana bırakırken duygusal olarak meşgul olmanızı sağlayacaktır.

Kariyer sektörünüzdeki Neptün’e ve hafta sonu iş sektörünüzden geçen Ay’a dostça bir bakış açısı sayesinde, Venüs bugün gelir sektörünüzden ayrılırken, bu profesyonel yılı kazançlı bir yönde ilerletmeniz için gereken her şeyi size bırakıyor. Bu, yeni çalışma haftasına gelir, iş ve kariyer cephelerinde yenilenmiş bir güven ve içgörü duygusuyla geçmenizi sağladı.


Yengeç Burcu

6 Haziran 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

12 gün önce Mars gelir sektörünüze döndüğünde olduğu gibi, Venüs bugün resmi olarak 2023’ün en kazançlı aylarına başlamak üzere geri döndüğünde, finans sektörünüzde Plüton ile karşıt konuma geçecek. Bu sefer Pluto’nun ayrılmasına sadece birkaç gün kaldı ve finansal çitin gelir tarafında ivme artarken, dikkatinizi öncelikle ele alınması gereken herhangi bir finansal temizlik konusuna çekiyor.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması ve bunun hafta sonu yarattığı Dolunay, Venüs’ün gelir sektörünüze dönüşü için mükemmel koşulları yarattı. Gelir, iş ve kariyer cephelerinde her şeyi bir araya getiren ve enerji veren Dolunay’ın hemen ardından Venüs, 2023’ün en kazançlı aylarına başlamak için geri dönüyor.


Aslan Burcu

6 Haziran 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, size iş ve iş konularında sezgisel bir okuma sunmanın ve yeni çalışma haftasının başlarında gelir, iş ve kariyer cephelerinde bir araya getirmenin yanı sıra, size sürekli değişen ve gelişen manzara hakkında bir okuma sunuyor. Cüce gezegen Ceres gelir sektörünüzden ayrılmadan ve hafta sonu Pluto iş sektörünüze dönmeden önceki bu son ziyaret, içgüdülerinizin keskin olduğundan ve duygusal ve sezgisel olarak meşgul olduğunuzdan emin olmak için bir şans.

Mart ayında Plüton iş sektörünüzden ayrıldığından beri iş sektörünüzde hiçbir gezegensel aktivite olmadığı, ancak kariyer cephelerinde çok sayıda gelişme olduğu için, Ay’ın hareket etmesi, check-in yapmak için değerli bir şanstır. Yeni çalışma haftasını almanın yanı sıra İyi bir başlangıç ​​için, hafta sonu Plüton dönmeden önceki bu son ziyaret yönünüzü bulmak ve önemli bilgileri, içgörüleri ve mesajları almak için bir şans.


Başak Burcu

6 Haziran 2023 Salı Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter gittikten sonra Ay’ın her iki gezegene de dostane yönü, son birkaç gündür finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemenize yardımcı oldu, ancak Venüs, hayatınızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümüne geri döndüğünden, bu daha da güçleniyor. çizelge. Bu, para gezegenini finans sektörünüzdeki her iki gezegenle sadece birkaç gün için değil, önümüzdeki dört ay boyunca uyumlu hale getirecektir.

Yarın sadece Ay’ın iş sektörünüze dönüşüne değil, aynı zamanda hem iş hem de kariyer cephelerinde önemli bir zamanda, profesyonel tanrılar bile bir bekle ve gör yaklaşımı çağrısında bulunuyor. Bu, iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğinizi teste sokabilecek bir gün, ancak geride durmaktan fayda sağlayabileceğiniz bir zamanda.


Terazi Burcu

6 Haziran 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde Merkür ve Uranüs arasındaki dost açı ayrılmaya başladığında, zihniniz muhtemelen yeni fikirlerle ve para meselelerine bakmanın yollarıyla dolu olacaktır. Merkür’ün para için akıllı kafası ve Uranüs’ün Eureka anlarının bir kombinasyonu, zihninizi hafta sonu Merkür ayrılmadan önce keşfetmek için zamanınız olan seçeneklere açtı.

Venüs bugün kariyer sektörünüzü terk ederken, ayın ilerleyen saatlerinde Güneş geri dönene kadar burayı boş bırakacak, ancak Mars’ın Mart ayında geri dönmesinden bu yana ilk kez geri çekilme ve bazı belirleyici aylar olan gelirin geri gelmesine izin verme şansıyla, iş ve kariyer cepheleri ortaya çıkıyor. Ayın ilerleyen saatlerinde işler yeniden toparlanırken, bu, sonraki adımlara bakmadan önce halihazırda oyunda olan her şeyi kendi yolunda akışına bırakmak için bir şans.


Akrep Burcu

6 Haziran 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması, size para için keskin bir burundan daha fazlasını bıraktı. Mali çitin her iki tarafını da harekete geçiren, hafta sonu yaşanan Dolunay oldu, aynı zamanda Ay’ın gitmesi ve savaşın duygusal sisinin kalkmasıyla, herhangi bir mali gerilim motivasyona dönüşüyor. Bu, size paranın nerede olduğu konusunda daha iyi bir fikir verdi ve Venüs, para gezegeni, yaşamımız boyunca kariyer sektörünüze en uzun ziyaretine başlamak üzere geri dönerken bol miktarda ivme kazandı.

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması ve bunun hafta sonu yarattığı Dolunay, size para için keskin bir burun ve serbest bırakılan ve oynamaya devam edecek olan pek çok kullanılmayan gelir potansiyeli bırakmaktan daha fazlasını yaptı. Bu, gelir, iş ve kariyer cephelerindeki şeylere enerji vermenin yanı sıra, paranın gezegeni Venüs’e, bugün kariyer sektörünüzde Mars’a katılırken birlikte çalışacak bir şey verir.


Yay Burcu

6 Haziran 2023 Salı Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde geçen dört haftanın ve Mars’ın iki aylık ziyaretinin son haftalarıyla örtüşen bir ziyaretin ardından, paranın gezegeni Venüs bugün ayrılıyor. Bu, ayın ilerleyen saatlerinde yıllık güncellemenize ve herhangi bir finansal temizlik işleminize başlamak üzere Güneş dönene kadar finans sektörünüzü boş bırakacak ve size Venüs’ün arzuları ve beklentileri ile Mars’ın finansal tutkuları ve savaşma ruhunun yerleşip yerleşmeden önce yerleşmesine izin vermeniz için zaman verecektir. şeyleri fazla düşünme ihtiyacı.

Sıradan bir aylık ziyaret olsa da, haftanın ilerleyen saatlerinde Plüton dönmeden önce Ay’ın gelir sektörünüze yaptığı son ziyaret her zaman önemli olacaktı. Bununla birlikte, Jüpiter’in iş sektörünüze dönmesinden bu yana bu ilk ziyaret, onları bugün dostça bir görünüme sokarak, yalnızca gelir ve iş cephelerinde iyi bir gün değil, aynı zamanda gelecek şeylerin tadına da varıyor. Hafta sonu geri döndüğünde, Pluto yılın geri kalanında Jüpiter ile bir ekip olarak çalışacak.


Oğlak Burcu

6 Haziran 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto’nun yalnızca gelir sektörünüzden geriye doğru hareket etmesinden değil, yılın geri kalanında burayı boş bırakmasından beş gün önce, Venüs yalnızca finans sektörünüzde Mars’a katılmakla kalmaz, aynı zamanda yaşamımızdaki en uzun ziyaretine başlar. Bu, Venüs ve Plüton’u karşı karşıya getirecek, değişim ve devrim gezegeni, diğer tarafta yeni bir ivme dalgası oluşurken bile odağı finansal çitin gelir tarafında tutmak için mücadele ediyor.

İş sektörünüzde hafta sonu Dolunay ve onun Güneş ile çarpışması geride kaldı, ancak yarın gelir sektörünüze dönene kadar, işlerin yoluna girmesine izin vermenin yanı sıra, iş ne zaman saklanacağını bilmek söz konusu olduğunda tüm hatırlatıcıları açmak için bir şans var. iş şapkası ve ne zaman çıkarılacağı. Güneş ve Ay yarından itibaren yeniden uyum içindeyken, paranın nerede olduğunu daha iyi anlamak, daha akıllıca çalışmayı kolaylaştıracak.


Kova Burcu

6 Haziran 2023 Salı Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Kariyer sektörünüzde hareket eden Ay’ın işteki Venüs’le ve gelir cephesindeki Neptün’le dostane bir açı oluşturması hafta sonuydu, tıpkı kendi dostluk yönlerinin zirveye ulaşması gibi. Bu, odağı sıkı bir şekilde mali çitin gelir tarafına ve artan bir güven nedeni haline getirdi. Bugünün sezgisel ve yaratıcı ay titreşimleri ve bunların finans sektörünüzde yarın zirveye çıkacak olan cüce gezegen Ceres’e olan olumlu yönleri, finansal güveninizi ve farkındalığınızı artırmanıza yardımcı oluyor.

Çalışma sektörünüzde geçen dört haftanın ardından, Venüs bugün ayrılmakla kalmıyor, Mars’ın Mart ayında dönmesinden bu yana ilk kez boş bırakıyor. Güneş ayın ilerleyen saatlerinde geri dönene kadar, işlerin yoluna girmesine izin verme şansı var ve buna gelir, iş ve kariyer cephelerinde bunun tetiklediği, harekete geçirdiği veya bir araya getirdiği her şey dahildir.


Balık Burcu

6 Haziran 2023 Salı Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün kariyer sektörünüzden ayrılmadan ve hafta sonu Dolunay’ı tamamlamadan önce Ay, Jüpiter ayrıldıktan sonra hala gelir sektörünüzde olan iki gezegenle dostane bir açıda son saatlerini geçirdi. Bu, yalnızca gelir, iş ve kariyer cephelerindeki şeylere enerji vermekle kalmayıp, aynı zamanda para gezegeni Venüs’ün bugün iş sektörünüze dönerken yararlanabileceği bir Dolunay’ı tamamlıyor.

Ay’ın dün kariyer evinizden ayrılması ve bunun hafta sonu yarattığı Dolunay sayesinde, profesyonel içgüdüleriniz keskin ve bugün iş sektörünüzde Venüs Mars’a katılırken çok fazla motivasyon ve ivme var. Venüs önümüzdeki dört ayı işinize olan güveninizi artırmak, fırsatları çekmek ve işleri kazançlı bir yöne yönlendirmek için harcayacak ve aynı zamanda Mars’ın her şeyi en baştan gerçekleştirmek için savaşma dürtüsünden yararlanacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.