Günlük Kariyer Burç Yorumları 18 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 18 Haziran Pazar gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür’ün gelir sektörünüzden ayrılmasından bu yana geçen yedi gün içinde, Ay sadece burada hareket etmekle kalmadı, aynı zamanda iş ve kariyer cephelerinde de gezegenlerle bağlantı kurdu. Bu profesyonel yılın dinamikleri gelişmeye devam ederken, yıldızlar hala iş ve kariyer cephelerinde aynı hizada ve Jüpiter, 12 aylık bir gelir artışı ve genişleme arayışına sadece bir ay kaldı, heyecanlanacak çok şey var.

Pluto’nun kariyer sektörünüze geri dönmesinden bir hafta sonra ve cüce gezegen Ceres iş sektörünüzde son haftasonuna ulaştığında, sadece bir araya gelmekle kalmadılar, önümüzdeki günlerde daha da sıkılaşacak bir bağ kurdular. Pluto, yalnızca yıla başladığı yere değil, Mart ayında ayrılmadan önce 15 yıldır bulunduğu yere de geri döndü ve size yeni bir bakış açısı ve iş cephesindeki ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi daha iyi anlamak için Ceres ile çalışmanız için zaman kazandıran bir ara verdi.


Boğa Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş ve Ay, yalnızca gelir sektörünüzde bugünün Yeni Ayını yaratmak için hizalanmakla kalmaz, aynı zamanda, yıl boyunca finansal çitin gelir tarafındaki tüm gezegensel faaliyetlerin sonunun başlangıcına ulaştığınız gibi. Yeni Ay, Mars geçen Ağustos ayında yeşil ışık yaktığından beri her şeyi inşa ederken bir tetik görevi görebilir, bir tetikleyici veya katalizör görevi görebilir, ancak aynı zamanda sahip olduğunuz kaynaklarla çalışmayı taahhüt ettiğinizde kuma yeni bir çizgi çizme şansı da verebilir. .

Pluto’nun kariyer sektörünüzden geriye doğru gerilemesinden yedi gün sonra ve cüce gezegen Ceres’in iş sektörünüze dönüşüne sadece üç gün kala, 2020’den bu yana iki profesyonel evinizde de gezegensel aktivitenin olmadığı ilk hafta sonunun tadını çıkarıyorsunuz. Ceres’in önümüzdeki hafta iş sektörünüze, önümüzdeki ay Güney Düğümü’ne ve Aralık ayına kadar devam eden gezegensel aktivite ile, aynı zamanda tamamen iş şapkanızı çıkarabileceğiniz bir süreliğine son hafta sonu.


İkizler Burcu

18 Haziran 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto’nun finans sektörünüze dönmesinden bu yana geçen yedi gün içinde, mali çitin gelir tarafından destek ve rekabetten başka bir şey olmadı. Bu, Ay’ın bugün sadece gelir sektörünüze dönmesiyle değil, aynı zamanda para için burnunuzu bileme ve önümüzdeki hafta Güneş’in dönüşünden önce daha duygusal ve sezgisel olarak meşgul olma şansı ile değişmek üzere. Bu, mali çitin her iki tarafını da canlandırabilecek türden bir rekabettir.

Kariyer sektörünüze döndükten üç aydan kısa bir süre sonra, Satürn bugün burada geri hareketine giriyor ve Neptün, iki hafta içinde buradaki kendi geri hareketinden önce emeklemeye yavaşlıyor. Bu, Güney Düğümü iş sektörünüzdeki son ayına girerken ve Ay gelecek hafta Güneş’in dönüşünden önce gelir sektörünüze dönerken gelir. Gelir, iş ve kariyer cephelerinde bu, duraklama ve değerlendirme yapma şansıdır.


Yengeç Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto’nun finans sektörünüzden ayrılmasından bir hafta sonra, bu durum para tanrılarının tüm dikkatini mali çitin gelir tarafına kaydırmış olsa da, Ay gelecek hafta gelir sektörünüze dönene kadar kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. bunun için. O zamana kadar, para ve tutku gezegenleri olan Venüs ve Mars, önümüzdeki aylarda olası gelir artışı ve potansiyel için her şeyi hazırlıyor.

Kariyer sektörünüzdeki her iki gezegen de artık yerleşik ve istikrarlı bir konumdayken, gelir sektörünüzdeki Venüs ve Mars’tan gelen destek, yalnızca güveninizi artırmakla kalmıyor, aynı zamanda daha akıllıca çalışmanıza da olanak tanıyor. Bugünün hafta sonu mola çağrısının sorun olmaması gereken bir noktaya ulaştınız, özellikle de bu profesyonel yılda daha çok yolculukla ilgili bir noktaya ulaştığınızda.


Aslan Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüze döndükten üç aydan biraz daha uzun bir süre sonra Satürn bugün geri hareket ediyor, bu onun burada geçireceği üç yıl boyunca yıllık bir olay olacak. Neptün’ün de burada iki hafta içinde geri hareketinden önce yavaşlaması ile, tıpkı gelir sektörünüzdeki son haftasonunda geleceğe bakan cüce gezegen Ceres gibi, bu da para meselelerini gözden geçirme moduna sokuyor.

Pluto’nun iş sektörünüze dönmesinden bu yana sadece yedi gün geçti ve sadece birkaç dakika sonra Merkür kariyer sektörünüzden ayrıldı, ancak şimdiden her iki cephede de işler rayına oturdu. Ay, kariyer sektörünüzde ilerledi; bu, Pluto’nun bu haftayı bitirmesi ve yeni çalışma haftasına cüce gezegen Ceres’in dostça bir görünümünde başlamasıyla, gelir, iş ve kariyer cephelerindeki oyundaki etkiyi okumanızı sağlayan bir şey. gelir sektörünüzde.


Başak Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugünün kariyer sektörünüzdeki Yeni Ay, burada kalan gezegenler için bir toplanma çağrısı olsa da ve kariyer cephesinde gezegensel aktivitenin son dalgasına gerçek bir ivme kazandırsa da, bu finansal açıdan da iyi bir haber. Pluto iş sektörünüzden ayrıldığından, kariyer cephesindeki tüm gezegensel faaliyetler ay sonuna kadar sona ermişken, ancak gelir cephesinde yeni gezegensel faaliyetler açılmak üzere olduğundan, bu, öncelikle doğru profesyonel ivmeyi kazanmak için bir şans.

Kariyer sektörünüzde bugünün Yeni Ayı’nı yaratan Güneş ve Ay arasındaki hizalanma, buradaki tek hizalanma değildir; Güneş ve asteroid Juno, bağlılığın kraliçesi, son hafta sonunu burada aynı hizada geçirmiştir. Merkür ile birlikte, buradaki ilk haftasonunda, ancak aynı zamanda yıl boyunca kariyer cephesindeki tüm gezegensel aktiviteyi tamamlamaya sadece dokuz gün kaldı, bu, kuma kendinden emin yeni bir çizgi çizmenize olanak tanıyan kaynakları bir araya getiriyor.


Terazi Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür’ün finans sektörünüzden ayrılmasından bu yana geçen yedi gün içinde Ay, momentumun devam etmesini sağlayacak gezegenlerin içinden geçti ve hizaya girdi. Bu, Merkür’ün para meselelerine olan sıradan odaklanması sona erdikten sonra yarım kalan işleri halletmek ve Jüpiter’in 12 aylık finansal büyüme ve genişleme arayışının bir ayındaki etkisini daha iyi okumak için bir şanstı.

Satürn’ün bugün iş sektörünüzde geri hareketine başlamasından sadece birkaç saat sonra, Ay hem geçen hafta Venüs’ün ayrılmasından bu yana kariyer sektörünüze ilk ziyareti hem de gelecek hafta Güneş’in dönmesinden önceki son ziyareti için geri dönüyor. Mesleki içgüdülerinizin keskin olmasını sağlamanın ve duygusal ve sezgisel olarak bu profesyonel yılda bir dönüm noktasına gelmenizi sağlamanın yanı sıra, dostça bir bakış açısı, önümüzdeki günlerde destek ve güveni artıracaktır.


Akrep Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Yeni Ay, her zaman yeni başlangıçlar için bir fırsattır, Güneş ve Ay yeni bir momentum dalgası yaratmak için bir araya gelir. Bununla birlikte, bugün finans sektörünüzde Güneş ve Ay aynı hizaya geldiğinden, bu aynı zamanda sonun da başlangıcıdır ve ay sonuna kadar finansal çitin bu tarafındaki tüm gezegensel faaliyetler sona erer. Herhangi bir mali yılın ilk yarısı her zaman para konularına, ikinci yarısı ise mali çitin gelir tarafına ait olacak, bugünün Yeni Ay’ı yarım kalmış işleri halletmeye başlama çağrısıdır.

Venüs ve Mars, kariyer sektörünüzdeki yeni konumlarına yerleşirken, Ay’ın önümüzdeki hafta başında geri dönmesiyle onların buradaki etkisini ve aynı zamanda iş cephesini daha iyi anlayacaksınız. O zamana kadar hafta sonu, hem iş hem de kariyer cephelerinde önemli bir haftanız olduğunu bilerek geri adım atma şansı sunar.


Yay Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay dört haftada bir finans sektörünüze dönerken, bugün dönüşü bu mali yılda bir dönüm noktasına geliyor. Venüs’ün ayrılmasından 12 gün sonra ve önümüzdeki hafta Güneş’in dönüşünden önce geri dönerek, check-in yapmak, halihazırda yaratılmış olan motivasyonun bir kısmını yakalamak ve güneş ışığı para meselelerini değiştirmeye hazırlanırken duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlamak için bu değerli bir fırsat. Bu aynı zamanda gelir sektörünüze dönüşünden yedi gün sonra Pluto için biraz rekabet sağlayacaktır.

Merkür’ün iş sektörünüzü terk etmesinden bu yana sadece yedi gün geçti, ancak cüce gezegen Ceres kariyer sektörünüzdeki son haftasonuna ulaştığında, muhtemelen gelir, iş ve kariyer cephelerinde daha fazla farkındalık ve yenilenmiş bir güven duygusu olacaktır. Jüpiter artık 12 aylık iş büyümesi ve genişleme arayışına yerleşmişken, gelir sektörünüzdeki Pluto’nun dostane bir yönü, Ceres’in profesyonel ihtiyaçlarınıza ve önceliklerinize derinlemesine dalışının son günlerine yeni bir bakış açısı kazandırıyor.


Oğlak Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto gelir sektörünüzden yedi gün önce ayrılırken, iş sektörünüzdeki bugünün Yeni Ay’ı sadece iş ve iş konularına yeşil ışık yakmakla kalmıyor, aynı zamanda o ayrılmadan önce dostça bir görünüm oluşturan gezegenlere enerji veriyor. Bunlar, Pluto’nun yarattığı gelir potansiyeline çoktan kilitlenmiş gezegenler ve bugünün Yeni Ay’ı hem gelir hem de iş potansiyeli için tetikleyici görevi görebilir.

Yeni Ay tamamen yeni başlangıçlarla ilgili olsa da, Güneş ve Ay iş sektörünüzde bugünün Yeni Ayını yaratmak için hizalandığından, bu aynı zamanda eve bir şeyler getirmeye başlamak için bir şanstır. Merkür burada ilk hafta sonunu geçirirken, Güneş ve asteroid Juno, bağlılığın kraliçesi burada son hafta sonlarını uyum içinde geçiriyorlar ve iş cephesindeki tüm gezegensel faaliyetler dokuz günde sona eriyor, bu iş ve iş meselelerine son bir itiş gücü veriyor.


Kova Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüze yaptığı üç yıllık ziyarete başlamak için döndükten sadece üç ay sonra, Satürn bugün burada geri hareketine başlıyor. Neptün burada iki hafta daha geri hareketinde kalacak, ancak o da yavaşlıyor ve gözden geçirme moduna geçmeye ve geçmişe, ikinci şanslara ve kullanılmayan gelir potansiyeline daha fazla odaklanmaya hazırlanıyor. Para tanrıları geri çekilirken, Ay gelecek hafta Güneş’in dönüşüne hazırlanmak için iş sektörünüze dönüyor.

Ay her dört haftada bir iş sektörünüze dönebilir, ancak bugün dönüşü gelir, iş ve kariyer cephelerinde çok önemli bir zamanda geliyor. Satürn gelir sektörünüzde gerilemeye başladıktan sadece birkaç saat sonra, Güney Düğümü kariyer sektörünüzdeki son ayına girerken ve önümüzdeki hafta Güneş iş sektörünüze dönmesinden önce geri dönüyor, bu, her şeyi getirmeye başlamak için bir şans. birlikte iplikler.


Balık Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Geçen ay Jüpiter ayrıldıktan sonra hala gelir sektörünüzde olan gezegenler, yalnızca daha yerleşik ve istikrarlı hale gelmekle kalmadı, aynı zamanda özellikle iş sektörünüzdeki Venüs ve Mars’ın desteğiyle ileriye dönük güçlü bir konumda. Bu, Ceres’in gelecek hafta mali sektörünüze dönüşünü mükemmel bir zamanlama durumu haline getirecek, çünkü bu, gelir ve para meseleleri arasında bir miktar rekabet yaratacak olsa da, mali çitin her iki tarafının da bundan faydalanacağı kadar güçlü bir konumdasınız.

Pluto’nun yedi gün önce haritanızın nostaljik ve düşünceli bir bölümünden ayrılmasından bu yana iş ve iş meseleleri çok daha yumuşak bir seyir izlese de, Ay önümüzdeki hafta iş sektörünüze dönene kadar işler yükselmeye başlayacak. Pluto gitmiş olsa da, iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı bilmek söz konusu olduğunda, yine de biraz dikkatli olmanızı istiyor ve önünüzdeki yoğun ayları göz önünde bulundurarak, işleri ağırdan almakta haklısınız.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.