Günlük Kariyer Burç Yorumları 17 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 17 Haziran Cumartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması, size sadece para için keskin bir burun ve gelir, iş ve kariyer cephelerinde ortaya çıkarmak için bilgileri indirmekten daha fazlasını bıraktı. Merkür’ün ayrılmasından ve odak noktasının Jüpiter’in 12 aylık gelir artışı ve genişleme arayışına kaymasından bu yana bu ilk ziyaret, tam da yıldızlar iş ve kariyer cephelerinde hizalanmaya başlarken gelir.

Ay, kariyer sektörünüzdeki ilk günlerinde Plüton’a dostça açı yaparak gelir sektörünüzde son saatlerini geçirdikten bir gün sonra ve kariyer sektörünüzdeki son günlerinde cüce gezegen Ceres ile bir araya geldiler. Bu, önümüzdeki günlerde derinleşecek ve Ceres önümüzdeki hafta ayrılana kadar zirveye ulaşmayacak, iş ve kariyer cephelerinde şimdiye kadar nerede olduğunuza ve nereden nereye geldiğinize dair daha derin bir anlayışı bir araya getiren bir ittifakın başlangıcıdır.


Boğa Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, yarının Yeni Ayı’na giden yolda yalnızca zaten gelir sektörünüzde değil, aynı zamanda Merkür ile bir hizalanma, keskin bir burun ve parayı bir araya getiriyor. Güneş’in önümüzdeki hafta ayrılması ve Merkür’ün mali çitin gelir tarafındaki tüm gezegensel aktiviteyi 10 gün içinde sona erdirmesiyle, Ay geri döndü ve gelir potansiyeline son bir itiş sağlarken işleri eve getirmeye başladı.

Pluto’nun kariyer evinizden çıkması ve cüce gezegen Ceres’in önümüzdeki haftaya kadar iş sektörünüze dönmemesi nedeniyle, 2020’den bu yana ilk kez iki profesyonel evinizde de gezegensel aktivitenin olmadığı bir haftasonuna giriyorsunuz. Yine de profesyonel tanrılar ara verip sizi de aynısını yapmaya teşvik ederken, gelir sektörünüzde bir Yeni Ay, gelir potansiyelinizi artırıyor.


İkizler Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, önümüzdeki hafta Güneş’in dönüşüne hazırlanmanıza yardımcı olmak için yarın gelir sektörünüze dönene kadar, Pluto finans sektörünüzdeki ilk günlerine yerleşirken odak noktası hala finansal çitin diğer tarafında. Ay, haritanızın sezgisel ve hayali bir bölümünde hem Pluto hem de cüce gezegen Ceres için dostane bir açı oluşturduktan bir gün sonra, dünkü finansal güveni temel alarak bir araya geldiler.

Kariyer sektörünüzde doğrudan hareketle son tam gününe ulaşırken, Satürn durma noktasına geldi ve bununla birlikte duraklama şansı da geliyor. Satürn artık ilerlemiyor ama yarın geri gidene kadar henüz geriye bakmadı, bu da size anda kalma şansı veriyor. Üç yıllık bir ziyaretin üç ayı, şimdiye kadarki yolculuğu gözden geçirirken, önümüzdeki aylarda eski zemine geri dönme şansı olacak.


Yengeç Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hem Venüs hem de Mars, gelir sektörünüze döndüklerinden beri inişli çıkışlı bir yolculuktayken, Plüton finans sektörünüzden ayrıldığından, ileriye giden yol çok daha açık ve daha az engelle. Muhtemelen, henüz gelir potansiyelinde bir artış görmüyorsunuz, ancak bu, önümüzdeki hafta Ay onlara katıldığında değişebilir, bu her zaman para için burnunuzu keskinleştirebilecek ve tetikleyici olarak hareket edebilecek bir şey.

Haritanızın nostaljik bir bölümünde sadece bir Yeni Ay’a girmekle kalmayıp, aynı zamanda Güneş’in buradaki son hafta sonu sizi eski güneş yılınızın son günlerine getirirken, genel bir yavaşlama çağrısı var. Bu, profesyonel tanrıların bile cesaretlendirdiği bir şey ve özellikle de geçen ay Jüpiter’in ayrılmasından sonra kariyer sektörünüzde kalan gezegenler yeni ve istikrarlı bir ritme yerleştikleri için.


Aslan Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün kariyer sektörünüzden ayrılmadan hemen önce Ay, kariyer sektörünüzdeki son saatlerini iş sektörünüzdeki ilk günlerinde olan Plüton’a ve gelirinizin son günlerinde olan cüce gezegen Ceres’e dostça bir açıyla geçirdi. sektör. Bir gün ve profesyonel içgüdüleriniz hala keskinken, Pluto ve Ceres sadece bir araya gelmekle kalmadılar, gelecek hafta yollarını ayırana kadar, şimdi ile o zaman arasında gelir ve iş cephelerinde keşfedilecek çok şey olacak şekilde, gergin kalacaklar.

Ay’ın dün kariyer sektörünüzden ayrılması, sizi profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün körüklemesi ve paketten çıkarılacak bir bilgi indirmesi ile baş başa bırakmaktan daha fazlasını yaptı. Son saatlerini işte Pluto’ya ve gelir cephesinde Ceres’e dost bir açıyla geçirdikten sonra, bu profesyonel yılda önemli bir dönüm noktası olan bu işe devam etmek için bir araya geldiler.


Başak Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Cüce gezegen Ceres’in önümüzdeki hafta gelir sektörünüze dönüşü, odağı finansal çitin gelir tarafına kaydırmaya başlayacak ve bu, yılın ikinci yarısında güçlenecek bir şey olsa da, şimdilik odak noktası hala para. önemli. Bu, geçen ay Jüpiter ayrıldıktan sonra yeniden toplanmanız ve gelir artışına bakmadan önce mali durumunuzu sağlamlaştırmanız için size zaman veriyor.

Yarının Yeni Ayı’na giden yolda, Ay yalnızca halihazırda kariyer sektörünüzde değil, aynı zamanda bugün burada Merkür ile hizalanıyor. Bu, Ay’ın profesyonel içgüdüleri ile Merkür’ün entelektüel açıdan anlayışlı kenarının bir araya gelmesidir ve size sezgi ve mantık, hayal gücü ve zeka karışımına daha iyi erişim sağlarken ayaklarınızın üzerinde düşünmeyi kolaylaştırır.


Terazi Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün finans sektörünüzden ayrılması, sizi her zaman finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün körüklenmesi ve paketten çıkarılacak bir bilgi indirmesi ile baş başa bırakacaktı. Bu sıradan bir aylık ziyaret olsa da, Merkür’ün ayrılışından sadece birkaç gün sonra, para meselelerinin her yıl aldığı daha sıradan odaklanma sona erdi, bu, odak ilerideki yolculuğa kayarken yarım kalmış işleri halletmek için bir şans oldu.

Satürn, çalışma sektörünüze döndükten sadece üç ay sonra, yarın burada yapacağı geri hareket öncesinde durma noktasına geldi. Artık ilerlemeyen ama henüz geriye bakmaya başlamayan Satürn, size hem anda kalma hem de duraklama şansı verir. Bu, Ay sadece yarın kariyer sektörünüze dönmeden değil, aynı zamanda önümüzdeki hafta Güneş’in dönüşüne hazırlanmadan önce nefesinizi tutmanız için bir fırsat.


Akrep Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, yarınki Yeni Ay’dan önce yalnızca finans sektörünüzde değil, aynı zamanda bu yıl tek kez bugün burada Merkür ile hizalanıyor. Bu, Ay’ın finansal içgüdüleri ile Merkür’ün para için akıllı kafasının bir araya gelmesidir, tıpkı siz sadece Yeni Ay’a ve bunun yaratabileceği ileriye dönük momentuma değil, aynı zamanda yılın finansal cephesindeki tüm gezegensel faaliyetlerin son 10 gününe girerken.

Kariyer sektörünüze dönüşleri inişli çıkışlı bir başlangıç ​​yapmış olsa da, Venüs ve Mars tüm engelleri kaldırdı ve artık önlerinde açık bir yol var, ancak işlerin yoluna girmesine aylar var. Bu, tam da geçen ay Jüpiter ayrıldıktan sonra çalışma sektörünüzde kalan gezegenlerin sabit bir ritim ve hız bulmasının yanı sıra, şu anda iş ve kariyer cephelerinde oynayan gezegenlerin burada kalacağını bilmenin güvenini verdiği sırada gelir.


Yay Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay yarın finans sektörünüze dönene ve önümüzdeki hafta Güneş’in dönüşü için sıraya girme şansına sahip olana kadar, Pluto gelir sektörünüzdeki ilk günlerine yerleşirken tüm odak noktası mali çitin gelir tarafındadır. Ay’dan bir gün sonra, iş sektörünüzdeki son saatlerinde Plüton’a ve kariyer sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres’e dostça bir açı oluşturdular ve bu başlangıcı devam ettirdiler.

Dün iş sektörünüzden ayrılmadan önce, iş ve iş meseleleri ve değişen koşullar hakkında size daha iyi bir okuma bırakan bir şey, Ay, gelir cephesinde Plüton’a ve kariyer cephesinde Ceres’e dost bir açıda son saatlerini geçirdi. Bir gün sonra bir araya geldiler, Ay’ın başlattığı şeyi sürdürürken, cüce gezegen Ceres’in gelecek hafta kariyer sektörünüzden ayrılmasına kadar derinleşecek bir ortaklığa başlarlar.


Oğlak Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Plüton gelir sektörünüzden ayrılmış olabilir, ancak burada olduğu yaklaşık üç aydan sonra ve ondan önce Satürn’ün burada olduğu üç yıldan sonra, bol miktarda kullanılmayan gelir potansiyeli ve paranın Yeni Ay’a doğru nereye gittiğine dair bir his var. iş sektörünüzde. Para tanrıları dikkatlerini finansal çitin diğer tarafına kaydırırken, gelir ivmesini canlı tutan profesyonel tanrılardır.

Ay, yarının Yeni Ayı’na giden yolda yalnızca iş sektörünüzde değil, aynı zamanda bugün burada Merkür ile hizalanıyor. Bu, yalnızca Ay’ın sezgisel ve Merkür’ün entelektüel anlayışlı kenarını bir araya getirmekle kalmaz, aynı zamanda bu yıl iş cephesinde tüm gezegensel faaliyetlerin son 10 gününe girerken, sezgi ve mantık, hayal gücü ve zekanın bir karışımına daha iyi erişmenizi sağlar. .


Kova Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Cüce gezegen Ceres finans sektörünüzdeki son günlerine girerken geleceğe bakarken, Satürn yarın gelir sektörünüzdeki geri hareketinden önce durma noktasına geldi. Artık ilerlemeyen ama henüz geri dönmeyen Satürn, size anda kalma şansı veriyor ve Ceres paraya daha az, finansal ihtiyaçlarınıza ve önceliklerinize daha çok odaklandığında, finansal çitin her iki tarafında da bir şans var. Duraklat.

Ay’ın yarın iş sektörünüze dönmesine giden yol, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmanız için her ay sizi önemli bir noktaya getiriyor. Özellikle bu ay, Ay sadece yarın geri dönmekle kalmıyor, aynı zamanda Venüs ve Mars ayrıldıktan sonra yarım kalan işleri halletmek ve önümüzdeki hafta Güneş’in dönüşüne hazırlanmak için. Şimdi ve o zaman arasında, haritanızın eğlenceli ve yaratıcı bölümündeki bir Yeni Ay mükemmel bir dikkat dağıtıcıdır.


Balık Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Cüce gezegen Ceres, yılın başlarında askıya aldığı finansal ihtiyaçlarınız ve önceliklerinize derinlemesine dalışına devam etmek için önümüzdeki hafta finans sektörünüze dönene kadar, odak noktası hala finansal çitin gelir tarafında. Jüpiter geçen ay gelir sektörünüzden ayrılırken, Venüs ve Mars, iş ve iş konularını kazançlı bir yöne yönlendirmek için gezegenlerle birlikte çalışıyor.

İki hafta önce bir Dolunay, ev ve aile sektörünüzde Güneş’e baskı uygulayarak iş/yaşam dengenizi teste tabi tutuyor. Ay’da iki hafta, yarının Yeni Ayı’na kadar Güneş’e katıldı. İş/yaşam dengesi baskısının olmadığı, iş cephesinde hızlanan ve önünüzde uzanan yılın en yoğun ayları ile bu, zamanında ve özellikle hafta sonu için bir hatırlatmadır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.