Günlük Kariyer Burç Yorumları 15 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 15 Haziran Perşembe gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, gelir sektörünüze sıradan bir aylık ziyaret yapıyor olabilir, ancak bunu önemli kılan zamanlamadır. Bu, Merkür’ün hafta sonu ayrılışından bu yana Ay’ın ilk ziyareti, odağı kısa vadeden uzun vadeye kaydırdı, aynı zamanda iş ve kariyer cephelerinde gelişen ve gelişen pek çok şey olduğu gibi.

Ay, yarın gelir sektörünüzden ayrılmadan hemen öncesine kadar her ikisi için de dostane bir açı oluşturmayacak olsa da, burada, Pluto’nun kariyer sektörünüzdeki ilk haftasında ve cüce gezegen Ceres’in iş sektörünüzdeki son haftasında, bu onlara ek bir destek sağlıyor. Aynı zamanda, çalışma haftasının kalbinde bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde güven ve farkındalıkta bir artış yaratıyor.


Boğa Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın gelir sektörünüze dönmesine giden yol, açık fikirli olurken antenlerinizi açık tutmanız için sizi her ay önemli bir noktaya getiriyor. Ay’ın yıl boyunca mali çitin gelir tarafındaki tüm gezegensel faaliyetlerden önceki son ziyareti sona erdiğinden, bu daha önemli olamazdı ve özellikle hafta sonu Yeni Ayı’na giden yolu başlatmak için geri dönerken, bu tüm konuları bir araya getirecek.

Pluto’nun kariyer sektörünüzden ayrılması ve cüce gezegen Ceres’in iş sektörünüzden hâlâ altı gün uzakta olması, 2020’den bu yana ilk kez iki profesyonel evinizi boş bırakmanıza neden oldu. profesyonel tanrılar bu kısa aradan en iyi şekilde yararlanıyor ve sizi de aynısını yapmaya teşvik ediyorlar.


İkizler Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş’in gelir sektörünüzden hâlâ yedi gün uzakta olması ve paranın gezegeni Venüs’ün geçen hafta bıraktığı yerden devralmasına hala yedi gün varken, işler o kadar da askıda değil ama bir duraklama şansı var. Ay’ın hafta sonu geri dönmesi ve Güneş dönmeden önce hareket etmesi, şimdiye kadarki her şeyi gözden geçirme şansı getirecek ve gelecek hafta başlayacak olan bir sonraki bölüm için sıraya girmenize yardımcı olacak.

Hafta sonu kariyer sektörünüzdeki geri dönüşüne sadece birkaç gün kaldı, Satürn durma noktasına gelirken frene bastı. Neptün’ün de iki hafta sonra geri hareket etmesi nedeniyle, bu profesyonel yılın çarklarını döndürmekle görevlendirilen iki gezegen, geri dönme şansı getirecek bir U dönüşüne hazırlanırken gaz yerine ayaklarını frende tutuyor. zemin zaten kapalı.


Yengeç Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün kariyer evinizden ayrılması, sizi profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün harekete geçirmesiyle baş başa bırakmaktan daha fazlasını yaptı. Para ve tutku gezegenlerinin gelir sektörünüze geri dönmesinden bu yana Ay’ın ilk ziyareti, gücünüzü geri almaya başlamanıza yardımcı olabilecek güven ve içgörüyü size bıraktı.

Ay’ın dün kariyer evinizden ayrılması, sizi profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün harekete geçirmesi ve duygusal ve sezgisel olarak daha meşgul hissetmeniz için bırakmaktan daha fazlasını yaptı. Jüpiter ayrıldığından ve iş sektörünüzde bir Dolunay olduğundan beri bu ilk ziyaret, yeniden bir araya gelmek için her zaman değerli bir şans olurken, Venüs ve Mars’ın dostane bir yönü, şimdi onu daha çok paraya çeviren bir geçişe açılan bir pencereydi.


Aslan Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür’ün ayrılmasından ve Plüton’un iş sektörünüze dönmesinden bu yana Ay’ın kariyer sektörünüze ilk ziyareti profesyonel olarak yeniden toparlanmanız için önemli bir fırsat olsa da, bu finansal açıdan da iyi bir haber. Cüce gezegen Ceres önümüzdeki hafta gelir sektörünüzden ayrılmadan önceki bu son ziyaret, size yeniden bir araya gelme ve gelir, iş ve kariyer cephelerindeki tüm farklı konuları bir araya getirme şansı veriyor.

Ay’ın çalışma haftasının kalbinde kariyer sektörünüzde olması bile bir avantajdır, profesyonel içgüdülerinizin ve hayal gücünüzün ateşlenmesini ve duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlar. Yine de Merkür’ün ayrılmasından ve Pluto’nun iş sektörünüze dönmesinden bu yana bu ilk ziyaret size gelir, iş ve kariyer cephelerinde yer alan kaynakların yeniden düzenlenmesi için bir pencere açıyor.


Başak Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün finans sektörünüzden ayrılması, sizi finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün körüklenmesi ve duygusal ve sezgisel olarak daha meşgul hissetmeniz ile bırakmaktan daha fazlasını yaptı. Jüpiter ayrıldığından beri bu ilk ziyaret ve haritanızın içinden geçerken sezgisel ve yaratıcı bir bölümünde Venüs ve Mars’a olan dostane yönü, sizde yeni bir güven duygusu ve hatta kararlılık bıraktı.

Güneş, kariyer sektörünüzdeki son yedi gününe girerken ve güneş ışığı hala kariyerinizde ve profesyonel durumunuzdayken, her şey bir araya gelmeye başlıyor. Hafta sonu Merkür’ün dönüşü, artık kafanızın oyunda olduğu anlamına gelirken, yarın Ay’ın dönüşü, tüm farklı konuları bir araya getirecek bir Yeni Ay’a giden yolu başlatacak.


Terazi Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, olağan bir aylık ziyaretini yaparken, bunu önemli kılan zamanlamasıdır. En hızlı gezegenlerin sonuncusu olan Merkür’den bu yana yapılan bu ilk ziyaret, kısa vadeli bir odaklanmadan uzun vadeli bir odaklanmaya geçerken finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemeye yardımcı oluyor. Merkür size para için akıllı bir kafa bıraktı ve şimdi Ay, finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besliyor.

Güneş, yalnızca kariyer sektörünüze dönmekle kalmayıp, Venüs’ün geçen hafta kaldığı yerden devam etmesine hala yedi gün uzaklıktayken, Ay yalnızca geri dönmeyecek, şimdi ile o zaman arasında hareket edecek. Ay hafta sonuna kadar dönmeyecek, ancak şimdiye kadar olan her şey ile bir sonraki aşama arasında bir köprü görevi görecek olduğundan, o zamana kadar geri durma şansı var.


Akrep Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş, finans sektörünüzdeki son yedi gününe girerken, sadece yarın Ay’ın dönüşünü değil, aynı zamanda hafta sonu Yeni Ayı’na giden yolu da beklerken, bir geri çekilme çağrısı var. Hafta sonu Merkür’ün dönüşü size zaten kafanızı oyuna sokmanız için gereken parayı verdi, Ay ise finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemek ve son parçaları yerine koymak için geri dönüyor.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması, size bu aylık ziyaretlerin getirdiği iş ve işle ilgili konularda sezgisel okumalardan daha fazlasını bıraktı. Jüpiter ayrıldığından beri bu ilk ziyaret, check-in yapmak için her zaman değerli bir fırsat olacaktı, ancak kariyer sektörünüzdeki Venüs ve Mars’ın dostane bir yönü, size paketini açmanız gereken bir bilgi indirme ve işte heyecanlanacak çok şey bıraktı. ve kariyer cepheleri.


Yay Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın finans sektörünüze aylık ziyaretine üç gün ve Güneş’in hala yedi gün uzakta olması, Plüton’a mali çitin diğer tarafından rekabet olmaksızın gelir sektörünüzdeki ilk günlerine yerleşme şansı veriyor. Bunun yerine, iş sektörünüzdeki Ay ile bu, gelir, iş ve kariyer cephelerindeki tüm konuları bir araya getiriyor.

Ay’ın iş sektörünüzde, çalışma haftasının kalbinde olması bile bir avantajdır ve özellikle şanslı Jüpiter’in direksiyona geçmesinden bu yana ilk ziyaretiniz değil, aynı zamanda gelir ve kariyer cephelerinde zaten önemli olan bir haftada. Bu, duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlamanın yanı sıra, gelir, iş ve kariyer cephelerinde satır aralarını okumayı ve noktaları birleştirmenizi kolaylaştırıyor.


Oğlak Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto hafta sonu gelir sektörünüzü terk ederken ve bu, Yeni Yıl’da dönene kadar burayı boş bırakmış olsa da, işler profesyonel olarak gelişmeye devam ettikçe, bu ivmeyi ve kullanılmayan gelir potansiyeline erişimi devam ettirecek. Güneş iş sektörünüzdeki son yedi gününe girerken ve cüce gezegen Ceres önümüzdeki hafta kariyer sektörünüze dönerken, bu destek devam edecek.

Hafta sonu Merkür’ün dönüşü sayesinde, Güneş çalışma sektörünüzdeki son yedi gününe girerken bu, kafanızı oyunda tutmanızı ve hızlı düşünmenizi kolaylaştırıyor. Yine de beklediğiniz bir şey var ve bu, hafta sonu Yeni Ayı’na giden yolu başlatmak için Ay’ın yarın dönüşü. Aylardır inşa edilen her şey, Güneş’in son günlerinde bir araya gelecek.


Kova Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hem gelir hem de iş cephelerinde işler durmuş gibi görünebilir, ancak geri çekilmek daha çok taktiksel bir şanstır. Satürn, hafta sonu gelir sektörünüzdeki geri hareketinden önce durmuşken ve Güneş iş sektörünüzden hâlâ yedi gün uzaktayken, bunun daha çok yıldızların yeniden konumlanması için zamana ihtiyaç duyduğu bir durum olduğunu bilerek duraklama şansı var. kendileri.

Venüs geçen hafta iş sektörünüzden ayrıldığında, Mars’ın Mart ayında dönmesinden bu yana ilk kez boş bırakmadı, aynı zamanda bu yıl ilk kez iki profesyonel evinizde de gezegensel bir aktivite yok. Önümüzdeki hafta Güneş sadece iş sektörünüze değil, cüce gezegen Ceres de kariyer sektörünüze döndüğünde bu durum değişecek, bu birliktelik bu profesyonel yıla ikinci rüzgarını verecek. Ay, şu an ile o zaman arasında iş sektörünüze geri dönecek, ancak yine de iki gün uzakta olduğu için, geri çekilmeyi göze alabilirsiniz.


Balık Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması, size para için keskin bir burundan daha fazlasını bıraktı. Jüpiter ayrıldığından beri bu ilk ziyaret, Ay’ın para için burnunuzu keskinleştirmesi ve kullanılmayan gelir potansiyeli için bir tetikleyici görevi görmesi nedeniyle her zaman önemli olacaktı. Bununla birlikte, para ve tutku gezegenlerinin iş sektörünüze dönmesinden bu yana ilk kez Venüs ve Mars’a dostça bir bakış, size her iki cephede de yeni bir güven ve kararlılık duygusu bıraktı.

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması, paranın nerede olduğu ve özellikle de Jüpiter’in yarattığı keşfedilmemiş gelir potansiyeli konusunda size daha iyi bir fikir vermekten fazlasını yaptı. Son birkaç gün içinde iş sektörünüzdeki Venüs ve Mars’ın dostça bir yönü, size yenilenmiş bir güven duygusu ve gelir ve iş cephelerinin yanı sıra daha akıllıca çalışmak için gereken her şey hakkında içgörü sağladı.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.