Günlük Kariyer Burç Yorumları 14 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 14 Haziran Çarşamba gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür gelir sektörünüzü terk ettikten üç gün sonra Ay, kontrol etme şansıyla geri döner. Sıradan bir aylık ziyaret olarak, bu her dört haftada bir para için burnunuzu keskinleştirip tetik görevi görebilecek bir şeydir, ancak Plüton’un dönüşünden üç gün sonra kariyer sektörünüzde ve cüce gezegen Ceres iş sektörünüzdeki son yedi gününe girerken, bu, tüm ipleri birbirine bağlamaya başlamak için bir şans.

Pluto’nun kariyer sektörünüze dönmesinden üç gün sonra cüce gezegen Ceres, bu yıl ikinci kez yer değiştirerek iş sektörünüzdeki son haftasına giriyor. Mart ayında Pluto’nun gitmesinden bir gün önce Ceres geri döndü ve şimdi geri döndüğüne göre, iş cephesindeki ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi daha iyi anlamak için arada geçirdiği süre sona eriyor. O zamandan önce, Ay’ın gelir sektörünüze dönüşü, gelir, iş ve kariyer cephelerinde işleri bir araya getirmek için bir şanstır.


Boğa Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yalnızca gelir sektörünüze dönmesine değil, aynı zamanda hafta sonu Yeni Ayı’na doğru ilerlemeye başlamasına sadece iki gün uzaklıktayken, bir beklenti duygusu var ama aynı zamanda açık fikirli olmaya da ihtiyaç var. Merkür hala ilk günlerinde, ancak köprünün altından çok fazla su geçmiş ve ay sonuna kadar gelir cephesindeki tüm gezegensel faaliyetler sona ermişken, Ay’ın dönüşü yapbozun son parçalarını sağlayacak.

Cüce gezegen Ceres, iş sektörünüze dönmesine sadece yedi gün uzaklıktayken ve iş cephesinde önünüzdeki yoğun aylara hazırlanma şansı olacakken, o zamana kadar bir ara verme şansınız var. Pluto’nun kariyer sektörünüzü terk etmesinden bu yana sadece üç gün geçti, bu da bir yıl boyunca kariyer cephesinde yolunda giden şeyler ile iş cephesinde toparlanan şeyler arasında 10 günlük kısa bir boşluk yarattı.


İkizler Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay hafta sonu gelir sektörünüze ve önümüzdeki hafta Güneş sektörünüze dönene kadar, Plüton finans sektörünüzdeki ilk günlerine yerleşirken tüm dikkatinizi üzerine çekmeyi başarabilir. Bu yıl şimdiye kadar para tanrıları finansal çitin bir tarafına odaklanmaktan diğerine geçti, ancak önümüzdeki haftadan itibaren ikisi arasında bir denge kurulacak. O zamana kadar daha çok para meseleleriyle ilgili.

Ay, çalışma haftasının tam kalbinde Ay düğümlerini geçtiğinde, 2022’nin başlarında geri döndüklerinden bu yana, iş şapkanızı ne zaman takmanız gerektiğini bilmek söz konusu olduğunda size herhangi bir denge sorununa kuşbakışı bir bakış açısı kazandırdı. ne zaman çıkarmalı Ay düğümlerinin gelecek ay ayrılacağı ve Satürn’ün kariyer sektörünüzde gerilemeye sadece birkaç gün kala, bu doğru zamanda doğru içgörü.


Yengeç Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay kariyer sektörünüzü terk ederken, bu sizi profesyonel içgüdülerinizden ve hayal gücünüzden daha fazlasıyla ve buradan profesyonel olarak nereden nereye geleceğinize dair daha iyi bir hisle bırakacaktır. Son iki gündür gelir sektörünüzdeki Venüs ve Mars’ın dostça bir yönü, tam da gelir potansiyeline yeşil ışık yakıldığında ve para tanrıları tüm kaynaklarını finansal çitin gelir tarafına kaydırdığında ortaya çıkıyor.

Ay bugün kariyer sektörünüzden ayrılırken, bu sizi profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün körüklenmesi ve paketten çıkarılacak bir bilgi indirmesi ile baş başa bırakmaktan daha fazlasını yapacaktır. Gelir sektörünüzde Venüs ve Mars’tan gelen baskının saatler içinde geri dönmesi ve ardından son iki günü dostane bir açıyla geçirmeniz, size yeni bir finansal güven duygusu da veriyor.


Aslan Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mükemmel bir zamanlama durumunda, cüce gezegen Ceres gelir sektörünüzdeki son yedi gününe girerken ve Pluto iş sektörünüzdeki ilk günlerine yerleşirken, Ay kariyer sektörünüze aylık ziyareti için geri döner. Önümüzdeki birkaç gün, bu profesyonel yılda zaten önemli bir dönüm noktası olan gelir, iş ve kariyer cephelerinde işleri bir araya getirecek.

Merkür’ün kariyer sektörünüzü terk etmesinden üç gün sonra, Ay kontrol etme şansıyla geri döner ve zamanlama bundan daha iyi olamazdı. Sadece çalışma haftasının değil, Plüton’un iş sektörünüze geri döndüğü ilk haftasının ve tam da cüce gezegen Ceres’in gelir sektörünüzdeki son yedi gününe girerken, kalbine geri dönmek, tüm farklı parçaları bir araya getirmeye yardımcı olacaktır.


Başak Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, Jüpiter ayrıldığından beri finans sektörünüze ilk ziyaretini tamamlarken, bu size yalnızca finansal içgüdülerinizden ve körüklenen hayal gücünüzden daha fazlasını bırakacaktır. Jüpiter’in finansal büyüme ve genişleme arayışını canlı tutacak gezegenlerle bağlantı kurma şansının yanı sıra, Venüs ve Mars’ın dostane bir yönü, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemenize yardımcı oldu.

Hafta sonu Plüton ayrıldıktan sonra iş sektörünüzün yılın geri kalanında boş olması ve kariyer cephesindeki tüm gezegensel faaliyetlerin ay sonuna kadar sona ermesiyle, bu önümüzdeki günler, tüm profesyonel ördeklerinizi arka arkaya toplamak için çok önemli bir zamandır. Yine de Ay’ın, tüm parçaları yerine oturtacak Yeni Ay’a giden yolu başlatmak için geri dönmesine hâlâ iki gün varken, hâlâ açık fikirli olmaya ihtiyaç var.


Terazi Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür finans sektörünüzden ayrıldıktan üç gün sonra Ay, kontrol etme şansıyla ve özellikle de üzerinde kalan gezegenlerle geri dönüyor. Bu, şans ve genişleme gezegeni olan Jüpiter ile bir uyumdur ve size gezegen hakkında bir okuma verecektir, bu sadece onu buradan almakla kalmayacak, aynı zamanda finansal büyüme ve genişleme arayışı söz konusu olduğunda daha yeni ısınmaktadır.

Satürn iş sektörünüzde hafta sonuna kadar geri hareket etmeyecek olsa da, üç yıllık ziyareti sırasındaki üç geri hareket aşamasının ilkinden önce şimdiden durma noktasına geliyor. Yine de frenler iş ve iş meselelerinde devam ederken, siz gözden geçirme moduna geçmeye hazırlanırken, kariyer cephesinde çoktan köprünün altından geçen tüm sulara rağmen, Güneş’in önümüzdeki hafta dönüşü size yeni kapılar açacak.


Akrep Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bu yıl finans sektörünüze geri dönen ve ayrılan son gezegen olan Merkür, son iki haftasında ve Ay, hafta sonu Yeni Ayı’na giden yolun başlamasına sadece iki gün kaldı, yarım kalmış işleri halletmeye başlamanın zamanı geldi. Bununla birlikte, finansal içgüdülerinizi keskinleştirmek ve ek içgörü sağlamak için Ay dönene kadar, açık fikirli olmanız da önemlidir.

Ay bugün iş sektörünüzden ayrılırken, bu size iş ve işle ilgili konularda sezgisel bir okuma bırakmaktan daha fazlasını yapacaktır. Jüpiter ayrıldığından beri bu ilk ziyaret, size her zaman iş büyümesi ve genişleme arayışını canlı tutmak için kalan gezegenler hakkında bir okuma verecekti, ancak kariyer sektörünüzde yardımcı olan Venüs ve Mars’ın dostane bir yönü oldu. yeşil ışık yakıldıkları gibi güveninizi artırın.


Yay Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto gelir sektörünüze geri döndükten üç gün sonra ve cüce gezegen Ceres’in kariyer sektörünüzdeki son yedi gününe girdiği gün, Ay iş sektörünüze tam zamanında geri dönüyor. Şanslı Jüpiter ile bir uyum, gelir, iş ve kariyer cephelerinde sadece birkaç olumlu gün değil, aynı zamanda bu mali ve mesleki yılın değişen dinamiklerine ilişkin içgörüyü başlatır.

Ay’ın çalışma haftasının kalbinde iş sektörünüze dönmesi bir avantajdır, ancak özellikle Merkür’ün ayrılmasından birkaç gün sonra, Pluto’nun gelir sektörünüze dönmesinden birkaç gün sonra ve cüce gezegen Ceres son yedi yaşına girerken geri döner. kariyer sektörünüzdeki günler. Bu sadece gelir, iş ve kariyer cephelerindeki şeyleri bir araya getirmekle kalmayacak, aynı zamanda üçü için de yılın çok önemli bir noktasında olacak.


Oğlak Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto’nun hafta sonu gelir sektörünüzden ayrılması ve son birkaç gün içinde Ay’a dostça bir bakış açısının birleşimi, finans sektörünüze yerleşirken erken engelleri aşarken Venüs ve Mars’a yeni bir güven duygusu verdi. Bu, size Mars’ın finansal tutkularını ve mücadeleci ruhunu kucaklama güvenini ve onun ve paranın gezegeni Venüs’ün finansal gücünüzü geri almanız için size verdiği şansı veriyor.

Merkür, iş sektörünüze döndükten sadece birkaç gün sonra yere koşmaya ve işleri eve getirmeye hazır olsa da, Ay’ın hafta sonu Yeni Ayı’na öncülük etmesinden iki gün sonra açık fikirli olmanız gerekir. . Güneş ve Juno’nun önümüzdeki hafta ayrılmasıyla kalmayıp aynı hizaya yaklaşmasıyla, Ay’ın dönüşü size ne taahhüt ettiğiniz konusunda daha net bir fikir verecektir.


Kova Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Altı ay içinde ikinci kez cüce gezegen Ceres finans sektörünüzdeki son yedi gününe giriyor ama bu sefer Aralık ayında ayrıldığında yaptığı gibi bir U dönüşü yapıp geri dönmeyecek. Burada üç ay daha geçirmek üzere geri dönen Ceres, ayrılmaya hazırlanıyor ve dört yıl daha finansal ihtiyaçlarınız ve önceliklerinizle ilgili son derin dalışının son saatlerinde, yararlanabileceğiniz çok fazla deneyime sahipsiniz.

Güneş ve asteroit Juno önümüzdeki hafta iş sektörünüze dönmeden önce, Ay’ın hafta sonu dönüşü, köprünün altından çoktan geçmiş olan suyu gözden geçirme ve bir sonraki aşama için sıraya girme şansı getirecek. O zamana kadar, geçen hafta Venüs’ün ayrılmasından bu yana iş sektörünüzde hiçbir gezegensel aktivite olmadığından, onun ve Mars’ın zaten enerjilendirdiği şeyin ortaya çıkmasına izin verme şansınız var.


Balık Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay gelir sektörünüzü terk ederken, bu sizi para için keskin bir burunla bırakmaktan ve Jüpiter’in gelir artışı ve genişleme arayışını canlı tutacak gezegenler hakkında daha iyi bir okuma bırakmaktan daha fazlasını yapacaktır. İş sektörünüzde Venüs ve Mars’ın dostane bir yönü, artık yeşil ışık yakan iş ve iş konularına kazançlı bir yön duygusu verirken, altında bulundukları her türlü baskıyı motivasyona dönüştürmeye yardımcı oldu.

Ay bugün gelir sektörünüzden ayrıldığında, bu kendi başına değerli olsa da, paranın nerede olduğu konusunda size bir fikir bırakmaktan daha fazlasını yapacaktır. Son birkaç gün içinde Ay’ın iş sektörünüzdeki Venüs ve Mars’a olan dostane yönü, tıpkı iş ve iş konularına yeşil ışık yakıldığı gibi, gelir ve iş cephelerine ilişkin güveninizi ve içgörünüzü artırmanıza yardımcı oldu.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.