Günlük Kariyer Burç Yorumları 13 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 13 Haziran Salı gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

13 Haziran 2023 Salı Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür’ün gelir sektörünüzden ayrılmasından iki gün sonra ve Ay’ın yarın geri dönmesiyle, yarın yeniden bir araya gelme şansınız olacağını bilerek işleri yoluna koyma şansınız var. Bu, herhangi bir ayda, bekle ve gör yaklaşımını benimserken antenlerinizi açmanız gereken bir noktadır, ancak özellikle bu sefer, gelir, iş ve kariyer cephelerinde çok fazla gelişme var.

Pluto, kariyer sektörünüzdeki ilk günlerine yerleşirken, ara verip yönünüzü bulma şansınız var. Değişim ve devrim gezegeni yılın geri kalanında geri döndüğünden ve bu süre boyunca gelir sektörünüzde Jüpiter ile ortak çalışabileceğinizden, aceleye gerek yok. Gelir, iş ve kariyer cephelerinde işleri bir araya getirecek olan, yarın Ay’ın gelir sektörünüze dönüşüdür.


Boğa Burcu

13 Haziran 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür gelir sektörünüze döndükten iki gün sonra bugün son iki haftasına giriyor ve 16 günlük ziyaretinin ne kadar kısa olacağını eve getiriyor. Bu yıl gelir sektörünüze dönen son gezegen ve haftanın ilerleyen saatlerinde Yeni Ay ile ayrılan son gezegen olarak Merkür, kafanızı oyuna sokmanız ve yarım kalan işleri halletmek için gereken parayı size veriyor. .

Plüton’un kariyer sektörünüzü terk etmesinden iki gün sonra ve cüce gezegen Ceres önümüzdeki haftaya kadar iş sektörünüze dönmeyecek, bu yıl ilk kez iki profesyonel evinizde de gezegensel aktivite yok. Bu kısa bir ara ve yılın ikinci yarısı iş cephesinde en yoğun olacak, hava almak için değerli bir şans.


İkizler Burcu

13 Haziran 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs gelir sektörünüzden ayrıldıktan bir hafta sonra hala boş ve Ay’ın haftanın ilerleyen saatlerinde dönüşü dışında, Güneş gelecek hafta dönene kadar olacak ve zamanlama daha iyi olamazdı. Pluto hafta sonu geri döndükten sonra finans sektörünüze geri dönerken, finansal çitin gelir tarafındaki gezegensel aktivitede bir duraklama size tüm dikkatinizi diğer tarafa verme şansı verir.

Ay’ın dün kariyer sektörünüzden ayrılması sayesinde, profesyonel içgüdüleriniz keskin ve burada Satürn’ün son günlerinde burada doğrudan hareket halinde ilerlerken duygusal ve sezgisel olarak meşgulsünüz. Hafta sonu gerilemeye sadece birkaç gün kaldı, Satürn frene bastı ve Ay size ne zaman geri çekilip ne zaman devam edeceğiniz konusunda daha iyi bir fikir veriyor.


Yengeç Burcu

13 Haziran 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzde henüz ilk haftalarında olan Venüs ve Mars için, Plüton’un hafta sonu finans sektörünüzden ayrılması, baskıyı ve rekabeti ortadan kaldırması yeterliydi. Bununla birlikte, Ay’ın kariyer sektörünüzde olması ve dün Venüs’le dostane bir görünümden sonra, bugün Mars’ın dostane yönü, hak ettiğiniz şey için savaşma dürtüsünü ateşleyecek.

Ay’ın kariyer sektörünüzde olması, yeni çalışma haftasına her zaman iyi bir başlangıç ​​yapmanızı sağlarken, Jüpiter’in ayrılmasından ve Venüs ve Mars’ın gelir sektörünüze dönmesinden bu yana yapılan bu ilk ziyaret, hem eski hem de yeni bir coşku duygusunu harekete geçiriyor. İş cephesinde Dolunayın hemen ardından her şey yerine oturmaya başlıyor.


Aslan Burcu

13 Haziran 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün mali sektörünüzden ayrılması, size yalnızca mali içgüdülerinizden, körüklenen hayal gücünüzden ve açmak için indireceğiniz bir bilgiden daha fazlasını bıraktı. Satürn’ün hafta sonu buradaki geri hareketinden önce neredeyse durma noktasına gelmesiyle birlikte, mali çitin her iki tarafını da daha iyi okumanızı sağlamanın yanı sıra, para meselelerine daha yavaş ve daha ölçülü bir yaklaşım benimsemeniz için bir çağrı olacak.

Hafta sonu Merkür’ün kariyer sektörünüzden ayrılışı ile yarın Ay’ın geriye dönük dönüşü arasında, özellikle de Plüton’u iş sektörünüze geri döndürmeye alışmaya devam ederken, bir duraklama şansı var. Sizi bu profesyonel yılda bir dönüm noktasına getiren şey, Merkür ayrılmadan hemen önce Plüton’un dönüşüydü ve yarın Ay döndüğünde bunu ve bunun gelir, iş ve kariyer cephelerindeki etkilerini daha iyi okuma şansı elde ettiniz.


Başak Burcu

13 Haziran 2023 Salı Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, yalnızca Jüpiter ayrıldığından beri finans sektörünüze ilk ziyareti için değil, aynı zamanda Venüs ve Mars haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümüne döndüğünden beri ilk kez geri döndü. Dostça bir yön, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemeye yardımcı olurken, Jüpiter’in size bıraktığı coşkunun bir kısmını yeniden yakalama şansı getiriyor.

Merkür, kariyer sektörünüze daha iki gün önce döndü ama şimdiden son iki haftasına giriyor ve 16 günlük ziyaretinin ne kadar kısa olduğunu eve getiriyor. Bu yıl geri dönen ve kariyer sektörünüzden son ayrılan gezegen olarak ve Plüton iş sektörünüzden çoktan ayrıldığı için, bu size bu profesyonel yılın tüm farklı konularını bir araya getirmek için Merkür ile çalışmak için 16 gün verir.


Terazi Burcu

13 Haziran 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hafta sonu Merkür’ün finans sektörünüzden ayrılışı ile yarın Ay’ın dönüşü arasında, bu mali yılın dinamikleri yeniden ayarlanırken bir duraklama şansı var. Mercury, kafanızı oyunda tutmanız için gereken para için sizi akıllı kafayla baş başa bırakırken, odak noktası daha uzun vadeli bir odağa ve daha çok finansal büyüme ve genişlemeye yönelik yolculukla ilgili bir yere kaydı.

Dün Ay’ın iş sektörünüzden ayrılması sayesinde içgüdüleriniz keskinleşirken duygusal ve sezgisel olarak daha meşgul hissediyorsunuz. Bu, hem Satürn’ün hafta sonu burada bir gerileme dönüşü öncesinde yavaşlaması hem de Güneş’in önümüzdeki hafta kariyer sektörünüze dönüşü öncesinde, profesyonel tanrıların geri çekilmek için yaptığı genel çağrının daha fazla farkına varmanızı sağlayacaktır.


Akrep Burcu

13 Haziran 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mercury finans sektörünüze daha iki gün önce döndü, ancak son iki haftasına girerken bu, 16 günlük ziyaretinin ne kadar kısa olacağını eve getiriyor. Bu yıl finans sektörünüze dönen son gezegen ve ayrılan son gezegen olarak, bu size Merkür’ün akıllı kafasıyla yarım kalmış işleri halletmek ve para meselelerini halletmek için para için çalışmak için 14 gün verir.

Jüpiter ayrıldığından ve Venüs ve Mars kariyer sektörünüze döndüğünden beri Ay’ın iş sektörünüze ilk ziyaretinin zamanlaması bundan daha iyi olamazdı. Daha az nedeni, bunun yeni çalışma haftasına iyi bir başlangıç ​​yapmasına neden olması ve daha fazlası, Ay’ın dün Venüs’e ve bugün Mars’a olan dostça veçhesinin, tam da bazı ön engelleri kaldırdıkları sırada gelmesi ve size iş ve kariyerin her şey kadar önemli olduğu konusunda sezgisel bir okuma sağlamasıdır. yeşil ışığı yakala.


Yay Burcu

13 Haziran 2023 Salı Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs’ün finans sektörünüzden ayrılmasından yedi gün sonra ve Güneş’in önümüzdeki haftaya kadar geri dönmemesiyle, bu size tüm dikkatinizi Plüton’a ve gelir sektörünüzdeki ilk günlerine vermeniz için bir şans veriyor. Pluto’nun Mart’ta ayrılmasından bir gün sonra, Mars finans sektörünüze geri döndü, odağı finansal çitin diğer tarafına kaydırdı ve şimdi onu geri kaydırma şansı var.

Hafta sonu Merkür’ün iş sektörünüzden ayrılışı ile Ay’ın yarın dönüşü arasında, kalan gezegenler kısa vadeli bir odak noktasından uzun vadeli bir odak noktasına geçerken bir duraklama şansı vardır. Ay’ın yarınki dönüşü aynı zamanda Pluto’nun hafta sonu gelir sektörünüze dönüşünden bu yana ilk ve cüce gezegen Ceres’in önümüzdeki hafta tüm farklı konuları bir araya getirme şansı ile kariyer sektörünüzden ayrılmasından önceki son olacak.


Oğlak Burcu

13 Haziran 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto’nun hafta sonu gelir sektörünüzden ayrılması, size dikkatinizi finansal çitin diğer tarafına kaydırma şansı verirken, Yeni Yıl’da dönene kadar keşfetmeye devam edebileceğiniz seçenekler bıraktı. Bu, finans sektörünüzdeki Venüs ve Mars’ın üzerindeki baskıyı kaldırdı, ancak para ve tutku gezegenleri bunu zaten finansal gücünüzü geri almak için bir motivasyon olarak kullanıyor.

Merkür çalışma sektörünüze daha iki gün önce döndü, ancak bugün yalnızca son iki haftasına girmekle kalmıyor, aynı zamanda bu yıl geri dönen ve son ayrılan gezegen olarak, bu sizi son 14 günün başlangıcına getiriyor. iş cephesinde gezegensel aktivite. Odak noktasının yılın ikinci yarısında kariyer meselelerine kaymasıyla, hafta sonu Yeni Ayı’na yaklaşırken, iş cephesindeki tüm konuları yarım kalmış işleri halletmeye hazır bir şekilde bir araya getirmeye başlamanın zamanı geldi.


Kova Burcu

13 Haziran 2023 Salı Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması her zaman size paranın nerede olduğu konusunda daha iyi bir fikir ve burada her iki gezegeni de kontrol etme şansı verecekti. Bu sefer durum hâlâ böyleyken, hem emeklemeye doğru yavaşlıyor hem de Satürn’ün gerilemeye başlamasına sadece birkaç gün kalmışken, bu sizi daha yavaş ve daha ölçülü bir yaklaşım için bir çağrı ile baş başa bırakıyor.

Gelir, iş ve kariyer cephelerinde bir duraklama şansı var ve bu haftanın geri kalanında da geçerli olacak. Ay hafta sonu kariyer sektörünüze dönene ve Güneş’in önümüzdeki hafta dönüşüne kadar oyuna geri dönmeniz gerekmeyecek. O zamana kadar, geçen hafta Venüs ayrıldıktan ve Mars’ın burada geçirdiği iki aydan sonra, duraklama ve olayların akışına bırakma şansı var.


Balık Burcu

13 Haziran 2023 Salı Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter ayrıldığından beri Ay’ın gelir sektörünüze ilk ziyareti her zaman önemli olacaktı ve sadece paraya olan keskin burnu ve bir tetikleyici olarak hareket etme yeteneği nedeniyle değil, aynı zamanda bunun Jüpiter’in coşkusunun bir kısmını yeniden ziyaret etme şansı için. Zamanlamayı önemli kılan şey, bunun sadece Venüs ve Mars’ın iş sektörünüze dönmesinden bu yana ilk ziyaretiniz değil, aynı zamanda iş ve iş konularına yeşil ışık yakıldığı sırada olmasıdır.

Dün iş sektörünüzde Venüs’le dostane bir görünümden sonra Ay, bugün Jüpiter’in Mars’a dostane bir görünümle oradan ayrılmasından bu yana, gelir sektörünüze ilk ziyaretine devam ediyor. Bu, yeni çalışma haftasına gelir ve iş cephelerinde iyi bir başlangıç ​​sağlarken, iş cephesinde hız kazanmaya ayarlandığında, paranın nerede olduğuna dair bir his, daha akıllıca çalışmayı kolaylaştıracaktır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.