Günlük Kariyer Burç Yorumları 12 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 12 Haziran Pazartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

12 Haziran 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür dün gelir sektörünüzden ayrıldığında bu, size güvenmeye devam edebileceğiniz para için akıllı kafa bırakmaktan fazlasını yaptı. Burada Güneş ve Venüs geçerken ve Jüpiter’in ilk haftalarında, Merkür sizi artık daha çok yolculukla ilgili hale gelen bir noktaya getirirken, önümüzdeki 11 ay boyunca mümkün olan gelir artışı ve genişlemede gezinmeniz için araçlar bırakıyor.

Kariyer sektörünüzden ayrıldıktan üç aydan kısa bir süre sonra Pluto geri döndü ve cüce gezegen Ceres’in kariyer sektörünüzdeki son 10 gününden en iyi şekilde yararlanma zamanı geldi. Merkür’ün gelir sektörünüzden ayrılmasından bir gün sonra ve ilk tam gününde Pluto ile Ay’ın Koç burcuna dönüşü gelir, iş ve kariyer cephelerinde güverte yeniden düzenlenirken içgüdülerinizin keskin olmasını sağlayacaktır.


Boğa Burcu

12 Haziran 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto’nun kariyer sektörünüzden geriye doğru gerilemesinden bir gün sonra, ancak geçerken dostça bir görünüm oluşturmadan önce değil, Merkür profesyonel olarak köprünün altından çok sular geçmiş olarak gelir sektörünüzdeki ilk tam gününü geçiriyor. Bu, iki profesyonel evinizi şimdilik boş bıraksa da, Merkür Güneş’e katıldığı için paraya daha çok odaklanırken kafanızı oyuna sokma şansı var.

Pluto’nun dün kariyer sektörünüzden ayrılması burayı boş bırakmış olabilir, ancak profesyonel olarak neyin mümkün olduğuna dair anlayışınızı yeniden şekillendirmeye yardımcı olmak için yaklaşık üç ay harcamadan önce değil. Değişim ve devrim gezegeni, meydanın dışına bakmanıza yardımcı oldu ve önümüzdeki 20 yılı burada geçirmek için Ocak ayında geri döndüğünüzde, bu, yılın geri kalanında keşfetmeniz gereken fikirleri ekti.


İkizler Burcu

12 Haziran 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Altı gün önce Venüs ayrıldıktan sonra ve Güneş 10 gün içinde dönene kadar gelir sektörünüz geçici olarak boş olduğundan, Plüton’un finans sektörünüzdeki ilk tam günü, mali çitin diğer tarafına odaklanmak için bir şanstır. Bu, Pluto’nun Mart’ta ayrılmasından bu yana ilk kez, para meselelerine gerçek bir odaklanma oldu, ancak yaklaşık üç ay önce ayrılmadan önce başlamış olana geri dönme şansı var.

Ay kariyer sektörünüzü terk ederken, bu size sadece profesyonel içgüdülerinizden ve körüklenen hayal gücünüzden ve paketini açmak için bir bilgi indirmesinden daha fazlasını bırakacaktır. Buradaki her iki gezegen de hala doğrudan hareket halindeyken ve Satürn altı gün içinde geri hareketinden önce neredeyse durma noktasındayken bu son ziyaret, size hızınızı artırmanız için yeni bir çağrı hakkında daha iyi bir okuma bırakıyor.


Yengeç Burcu

12 Haziran 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bir gün ne fark yaratabilir. Mars geçen ay gelir sektörünüze ve Venüs altı gün önce gelir sektörünüze döndüğünden beri, finans sektörünüzde Plüton’un baskısı altında ve onunla rekabet halindeler. Pluto’nun ayrılışıyla tüm odak finansal çitin gelir tarafına kayarak, Ay’ın kariyer sektörünüze dönüşünün motivasyona dönüştüğü gerilimi ortadan kaldırarak, bir gecede her şey değişti.

Pluto’nun finans sektörünüzden ayrılmasından bir gün sonra, gelir sektörünüzdeki Venüs ve Mars üzerindeki baskıyı kaldırıp finansal çitin gelir tarafının gelişmesine izin verdikten bir gün sonra, Ay kariyer sektörünüze tam zamanında geri dönüyor. Bugün Venüs’ün ve yarın Mars’ın dostane bir yönü, yalnızca profesyonel içgüdülerinizi keskinleştirmekle kalmayacak, aynı zamanda profesyonel olarak halihazırda kurulmuş olanı, açılan yeni gelir potansiyeli ile uyumlu hale getirmeye yardımcı olacaktır.


Aslan Burcu

12 Haziran 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın finans sektörünüzden ayrılışı, sizi yalnızca finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün körüklenmesi ve paketten çıkarılacak bilgilerin indirilmesiyle baş başa bırakmaktan daha fazlasını yapacaktır. Pluto’nun iş sektörünüzdeki ilk tam gününün gelir sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres’in son günlerinden en iyi şekilde yararlanma şansı getirmesi gibi, bu size mali çitin her iki tarafında daha iyi bir okuma sağlar.

Bunlar gece geçen ve yalnızca bir saatten daha az bir süre bir araya gelen gemiler olsa da, dün Merkür kariyer sektörünüzden ayrılmadan hemen önce Plüton’un iş sektörünüze dönüşü, ikisinin sağlamlaşmasına yardımcı oldu. Merkür gitti, ancak Pluto ilk tam gününü iş sektörünüzde geçirdiği için, bu onun Jüpiter’le ve yılın geri kalanında devam edecek olan profesyonel büyüme ve genişleme arayışıyla uyum sağlamasına şimdiden yardımcı oldu.


Başak Burcu

12 Haziran 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Geçen ay Jüpiter ayrıldığında Ay finans sektörünüzde olduğu için, bugün tam bir dönüş yaptığında bu, her ay check-in yapma şansınızdan daha fazlası olacak. Bu sizi finansal büyüme ve genişleme arayışına geri götürecektir. Jüpiter’in son 12 ayda başlattığını ve finansal öncelikleriniz de dahil olmak üzere o zamandan bu yana işlerin nasıl geliştiğini kontrol etme şansı.

Pluto’nun dün iş sektörünüzden ayrılması, Ocak ayında dönene kadar orayı boş bırakmış olabilir, ancak bu size keşfedilecek birçok fikir ve seçenek bıraktı. Bu arada, kariyer sektörünüzdeki ilk tam gününde Merkür, eve bir şeyler getirmeye başlamak için Güneş ile birleşti. En son dönen ve en son ayrılan gezegen olarak Merkür, kafanızı oyuna sokma ve yarım kalmış işleri halletmeye başlama şansıyla geri dönüyor.


Terazi Burcu

12 Haziran 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür’ün dün mali sektörünüzden ayrılması, bu mali yılın geri kalanında aciliyetten uzaklaşırken yolunuza devam ederken, kafanızı oyunda tutmak için gereken akıllı parayı size bıraktı. Merkür, daha hızlı hareket eden gezegenlerin sonuncusuydu ve odak şimdi Jüpiter’e ve onun 12 aylık finansal büyüme ve genişleme arayışına kaydı.

Ay’ın iş sektörünüzden ayrılması, sizi her zaman keskin içgüdülerinize ve boşaltmak için bilgi indirmeye bırakırken, duygusal ve sezgisel olarak daha meşgul hissederken bırakacaktı. Satürn’ün altı gün içinde geri hareketinden önce durma noktasına gelmesiyle, bu size bu daha yavaş tempoya nasıl ayak uyduracağınız konusunda daha iyi bir fikir veriyor ve ayağınızı gazdan çekme çağrısı yapıyor.


Akrep Burcu

12 Haziran 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş finans sektörünüzdeki son 10 gününe girerken, dün Merkür’ün dönüşü eksik olan son parçayı da yerine koydu. Bu yıl finans sektörünüze dönen son gezegen ve ayrılan son gezegen olan Merkür, 16 günlük kısa bir ziyaret için geri dönüyor; yarım kalan işleri halletmek.

Dün Plüton’un ev ve aile sektörünüzden ayrılmasından bir gün sonra, kariyer sektörünüzdeki Venüs ve Mars üzerindeki baskıyı kaldırdı, Ay iş sektörünüze zamanında dönüş yapıyor. Sadece birkaç saat içinde baskı düştü ve Ay’ın Venüs’e dönüşü ve dostane yönü, iş ve kariyer cephelerinde sadece birkaç olumlu günü başlatmakla kalmıyor, aynı zamanda her türlü gerilimi motivasyona dönüştürüyor.


Yay Burcu

12 Haziran 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto’nun gelir sektörünüzü terk etmesinden üç aydan kısa bir süre sonra, dün geri dönüşü mali çitin gelir tarafını yeniden haritaya koydu ve geri döndüğünde yokluğunda her şeyin değiştiğini gördü. Pluto, iş geliştirme ve genişleme için yeni bir arayışın sırtına binebilecek kullanılmayan potansiyele odaklanmak için geri dönüşüyle ​​iş sektörünüzde Jüpiter’i bulmak için geri döndü.

Merkür’ün dün iş sektörünüzden ayrılması, bu profesyonel yılda sizi önemli bir dönüm noktasına getirdi. Mercury yokken, daha akıllıca çalışmanız, kafanızı oyunda tutmanız ve aciliyet olmadan ayaklarınızın üzerinde düşünmeye devam etmeniz için gereken her şeyi size bıraktı. Daha hızlı hareket eden gezegenlerin sonuncusu olarak odak noktası Jüpiter’e ve onun 12 aylık iş büyümesi ve genişleme arayışına kayarken.


Oğlak Burcu

12 Haziran 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto’nun dün gelir sektörünüzden ayrılması burayı boş bırakmış olabilir, ancak bu finansal çitin her iki tarafı için de bir kazan/kazan durumu oldu. Pluto’nun gitmesiyle bu, Venüs ve Mars’ı finansal çitin diğer tarafını genişletmek için serbest bırakır ve para meseleleri bir büyüme aşamasına girebilir. Aynı zamanda Merkür iş sektörünüzde Güneş’e kavuştuğu için paranın olduğu yer anlamında da fırınlanmış durumdadır.

Güneş iş sektörünüzdeki son 10 gününe girerken, Merkür’ün dün geri dönüşü daha akıllıca çalışmak, kafanızı oyuna sokmak, fikirleri masaya yatırmak ve iletişim hatlarını açmak için bir şanstan daha fazlasıdır. Bu yıl dönen ve ayrılan son gezegen olarak, yarım kalmış işleri halletmeye ve tüm farklı parçaları bir araya getirmeye başlamak için beklediğiniz şey bu.


Kova Burcu

12 Haziran 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın bugün gelir sektörünüzden ayrılması size yalnızca paranın nerede olduğu konusunda daha iyi bir fikir vermekle kalmaz, aynı zamanda finansal çitin her iki tarafını da daha iyi okumanızı sağlar. Bu, hem gelir hem de para konularındaki baskının azalmakla kalmayıp, her iki tarafın da desteğiyle motivasyona dönüştüğü bir zamanda gelir.

Altı gün önce Venüs’ün ayrılışı ile Güneş’in 10 gün sonra dönüşü arasında iş sektörünüz boş kalırken, bu size işleri yoluna koyma şansı veriyor ve özellikle bir şeyleri getirmeye gerek kalmadan önce ne istediğinize dair bir fikir veriyor. Ev. Venüs ve Mars, herhangi bir şeyi alt üst etmek zorunda kalmadan önce ortaya çıkmasına yardımcı oldukları farklı seçenekleri keşfetme şansıyla çoktan harekete geçtiler.


Balık Burcu

12 Haziran 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mükemmel bir zamanlama durumunda, Ay yalnızca gelir sektörünüze geri dönmekle kalmaz, aynı zamanda iş sektörünüzdeki para gezegeni Venüs ile dostane bir açıya döner. Bu, iş cephesinde Venüs ve Mars’tan baskı kalktığında, iş ve iş meselelerini ilerlemek ve genişletmek için serbest bıraktığında ve Ay sayesinde paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir anlayışla gelir.

Bir gün ne fark yaratabilir. Pluto’nun dün haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir bölümünden ayrılması, iş sektörünüze döndüklerinden beri ilk kez Venüs ve Mars üzerindeki baskıyı kaldırırken, Ay’ın gelir sektörünüze dönüşü bunu tamamen tersine çevirir. Ay ve Venüs hizalandığından, bu sadece gelir ve iş cephelerinde olumlu birkaç gün başlatmakla kalmaz, aynı zamanda herhangi bir gerilimi motivasyona ve özellikle de daha akıllıca çalışma motivasyonuna dönüştürebilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.