Günlük Kariyer Burç Yorumları 11 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 11 Haziran Pazar gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

11 Haziran 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Normalde 14 ila 15 günlük bir fırsat olan para için akıllı kafasıyla çalışarak kafanızı oyuna sokmak ve ayaklarınızın üzerinde düşünmek için geri döndükten iki aydan fazla bir süre sonra, Mercury bugün gelir sektörünüzden ayrılıyor. Kariyer sektörünüze geri dönerken Pluto ile kısa bir karşılaşma, Merkür’ün tam profesyonel dinamikler değişirken ayrıldığı, ancak yılın geri kalanında koruyacağı bir şekle girdiği anlamına gelir.

Sadece kariyer sektörünüzü terk etmekle kalmayıp, 15 yıl sonra ilk kez boş bıraktıktan üç aydan kısa bir süre sonra, Pluto bugün geri hareket ediyor. Şimdi yılın geri kalanında burada, bir mola verme ve aynı zamanda bu zamanı iş cephesindeki ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi gözden geçirmek için kullanma şansına sahip olan Pluto, yeniden başlama şansı ile geri dönüyor ama bu sefer çok daha fazlasıyla gelir potansiyeli.


Boğa Burcu

11 Haziran 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bir gerileme evresi tarafından geride tutulan Merkür, nihayet bugün gelir sektörünüzde Güneş’e ve asteroit Juno’ya katılarak sizi bir şeyleri eve getirme zamanının geldiği noktaya getiriyor. Geri dönen ve son ayrılan gezegen olarak ve ay sonuna kadar gelir sektörünüzdeki tüm gezegensel faaliyetler sona erdiğinde, Merkür yarım kalmış işleri halletmeye başlamak için gereken para için akıllı kafayla geri döner.

Hayatımız boyunca kariyer sektörünüze ilk ziyareti için döndükten üç aydan kısa bir süre sonra, Pluto bugün geri gidiyor. Pluto geri dönmeyecek ve bu, Ocak ayında dönene kadar kariyer sektörünüzü boş bırakacak olsa da, sonraki 20 yılını burada geçireceğinden, bu, artık çimlenmeye bırakılabilecek tohumları ekmek için bir şans oldu. fikirlerin tohumları veya yeni başlayan adımlar olun.


İkizler Burcu

11 Haziran 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Sadece finans sektörünüzü terk etmekle kalmayıp boş bıraktıktan yaklaşık üç ay sonra, Plüton tam da Merkür haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünden ayrılırken geri dönüyor. Geceleri geçen gemiler olabilirler, ancak kısa süreli karşılaşmaları yalnızca mali güveninizi ve hayal gücünüzü beslemek için değil, aynı zamanda sezgi ve mantık, hayal gücü ve zeka karışımıyla da yeterlidir.

Satürn burada doğrudan hareketle son yedi gününe girerken Ay’ın kariyer sektörünüzde olması, yalnızca duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlamakla kalmaz, aynı zamanda herhangi bir iş/yaşam dengesi hatırlatıcısını anlamlandırmanıza yardımcı olur. Hafta sonu, işleri bir perspektife oturtmak için mükemmel bir fırsat, özellikle de profesyonel tanrıların kendileri daha yavaş ve daha ölçülü bir yaklaşım talep ederken bu iş/yaşam dengesi hatırlatıcıları geliyor.


Yengeç Burcu

11 Haziran 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto’nun bugün finans sektörünüzden ayrılması, finansal çitin her iki tarafı için de bir kazan/kazan durumu. Yaklaşık üç ay sonra, değişim ve devrim gezegeni, gelir sektörünüzdeki Venüs ve Mars’ın üzerindeki baskıyı azaltırken, para meselelerine yeni bir açıdan bakmanız için burada yeterince zaman geçirdi. Bu, para tanrılarının tüm kaynaklarını mali çitin gelir tarafına kaydıracağı noktadır.

Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönüşüne giden yolda, bu, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Özellikle bu, Jüpiter’in ayrılmasından bu yana, geçen hafta iş sektörünüzdeki Dolunay’dan ve Venüs ve Mars’ın gelir sektörünüze dönmesinden bu yana Ay’ın ilk ziyareti olacağı için. Bu, dört hafta önce Ay burada olduğundan beri gelir, iş ve kariyer cephelerinde köprünün altından geçen suya açılan bir pencere olacak.


Aslan Burcu

11 Haziran 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn doğrudan hareketle son yedi gününe girerken Ay’ın yalnızca finans sektörünüzde olmaması, duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı ve para tanrıları frene basarken finansal içgüdülerinizin keskin olmasını sağlamak için bir şanstır. Bu arada cüce gezegen Ceres gelir sektörünüzde son 10 gününe girerken, Merkür’ün kariyer sektörünüzden ayrılması ve Pluto’nun iş sektörünüze dönüşü profesyonel anlamda işleri rayına oturtuyor.

İş sektörünüzden ayrıldıktan üç aydan kısa bir süre sonra Pluto bugün ve mükemmel bir zamanlamayla geri gidiyor. Geceleri geçecek gemiler olsalar da, Pluto’nun Merkür’ün kariyer sektörünüzden ayrılmasından hemen önce geri dönmesi, onların geri kalanı için iş ve kariyer konuları arasında devam eden bir ortaklığın yolunu açan el sıkışmalarıyla kısa bir süre bir araya geldiklerini görecek. yıl.


Başak Burcu

11 Haziran 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın finans sektörünüze dönüşüne giden yolda, bu, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Jüpiter’in geçen ay ayrılmasından bu yana, kontrol etme ve işlerin nasıl gelişmeye devam ettiğine dair bir fikir edinme şansı ile köprünün altından çok sular geçti. Her şeyi daha şeffaf hale getirecek olan Ay’ın dönüşüdür.

Sonunda iş sektörünüze 20 yıllık bir ziyarete dönüşecek olan üç aydan kısa bir süre içinde Plüton bugün yalnızca geri hareket etmekle kalmıyor, aynı zamanda kariyer sektörünüzde Merkür’ün Güneş’e katılmasından sadece birkaç dakika önce. Bu, Pluto Yeni Yıl’da dönene kadar iş cephesindeki tüm gezegensel aktiviteyi sona erdirecek ve size işlerin yoluna girmesine izin verme ve odağınızı ileriye dönük kariyer yoluna kaydırma şansı verecek.


Terazi Burcu

11 Haziran 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Normalde 14 ila 15 günlük bir fırsat olan para karşılığında akıllı kafasıyla çalışarak kafanızı oyuna sokmak ve ayaklarınızın üzerinde düşünmek için geri döndükten iki aydan fazla bir süre sonra, Mercury bugün finans sektörünüzden ayrılıyor. Bu, yalnızca Güneş’in bir aylık ziyaretini kapsamakla kalmayıp, geçen ay Jüpiter’in finansal büyüme ve genişleme açısından on yılı aşkın bir süredir en büyük yılınızı başlatmak üzere geri dönmesiyle başlayan bir ziyareti sona erdiriyor. Merkür ayrılırken gerçek yolculuk başlar, ancak mümkün olan en iyi başlangıçla.

Satürn doğrudan hareketle son yedi gününe girerken Ay’ın yalnızca iş sektörünüzde olması değil, aynı zamanda rüya gibi Neptün ile aynı hizada olması, cüce gezegen Ceres’in söz konusu olduğunda uyguladığı baskıyı daha iyi okumanızı sağlamaktan fazlasını yapabilir. iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı bilmek. Ay’ın sezgisel kenarı profesyonel tanrıların yavaşlama çağrısını güçlendirdiği için Satürn şimdiden frene bastı.


Akrep Burcu

11 Haziran 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gerileme evresi tarafından geride tutulan Merkür nihayet bugün finans sektörünüzde Güneş’e katılıyor ve sizi Yeni Ay’dan yedi gün önce eve getirme zamanının geldiği bir noktaya getiriyor. Dönen son gezegen ve son ayrılan gezegen olarak ve ay sonuna kadar yıl boyunca tüm gezegensel faaliyetler mali çitin bu tarafında yer alırken, Merkür yarım kalmış işleri halletmeye başlamak için gereken para için akıllı kafayla geri döner.

Ay’ın yarın iş sektörünüze dönüşüne giden yolda, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmak için bu, herhangi bir ayda önemli bir noktadır. Bu, Jüpiter’in ayrılmasından ve Venüs ve Mars’ın kariyer sektörünüze dönmesinden bu yana Ay’ın ilk ziyareti olacak, ancak konu doğru iş/yaşam dengesine gelince, önce Plüton’dan gelen son dakika mesajlarına dikkat etme şansınız olacak.


Yay Burcu

11 Haziran 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzden ayrıldıktan üç aydan kısa bir süre sonra, Pluto mükemmel bir zamanlamayla bugün geri hareket ediyor. Geceleri geçen gemiler olsalar da, iş sektörünüzdeki Merkür’ün son saatlerinde geri dönmek, gelir ve iş cephelerinde işleri kısaca bir araya getirecek bir el sıkışmaya izin verecektir. Pluto yılın geri kalanını iş sektörünüzde Jüpiter ile birlikte çalışarak geçireceğinden, bu, Mart ayında ayrıldığı zamana göre farklı gelir potansiyeline uyum sağlamayı kolaylaştırır.

Normalde 14 ila 15 günlük daha akıllıca çalışma, kafanı oyuna verme ve ayaklarının üzerinde düşünme şansı için geri döndükten iki aydan fazla bir süre sonra, Mercury bugün iş sektörünüzden ayrılıyor, ancak daha önce gezinmeniz için gereken her şeyi size bırakmış değil. gelecek aylar. Merkür, Güneş’in bir aylık ziyareti boyunca buradaydı, ancak daha da önemlisi, Jüpiter geri döndüğünde, on yıldan fazla bir süredir istihdam artışı ve genişleme için en büyük yılınıza başlarken kafanızı oyunda tutmanızı sağladı.


Oğlak Burcu

11 Haziran 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüze döndükten üç aydan kısa bir süre sonra, Plüton bugün geri hareket ediyor ve bu, mali çitin gelir tarafını yılın geri kalanında boş bırakacak olsa da, bu mali çitin her iki tarafı için de bir kazan/kazan durumu. Bu, finans sektörünüzdeki Venüs ve Mars’ın üzerindeki baskıyı ortadan kaldırırken, tıpkı iş sektörünüzde Merkür’ün Güneş’e katılması gibi bol miktarda gelir potansiyelini geride bırakacaktır.

Geriye dönük bir faz tarafından durduruldu İş sektörünüze ulaşan son gezegen ve ayrılan son gezegen olan Merkür, nihayet bugün ve mükemmel zamanlamayla geri dönüyor. Merkür, Yeni Ay sizi tüm farklı parçaları bir araya getirme zamanının geleceği bir noktaya getirmeden yedi gün önce daha akıllıca çalışma, kafanızı oyuna sokma ve ayaklarınızın üzerinde düşünme şansıyla Güneş’e katılıyor.


Kova Burcu

11 Haziran 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

İş sektörünüzde paranın ilk hafta sonu olan Venüs’te Ay’ın gelir sektörünüzde olması bugünün avantajlarından sadece biri. Ay, Venüs ve Mars üzerindeki baskı azalırken, daha akıllıca çalışmanızı sağlayacak paranın nerede olduğu konusunda size daha iyi bir fikir verirken burada. Bu aynı zamanda Venüs’ün iş ve iş konularını kazançlı bir yöne yönlendirme misyonunu çok daha kolay hale getirecek.

Mars’ın Mart ayında iş sektörünüze dönmesinden bu yana ilk kez, Venüs’ün hafta başında ayrılmasından bu yana iş cephesinde gezegensel bir faaliyet yok. Bu, Güneş ve Merkür’ün dönüşünden önceki kısa bir mola ama bu arada, profesyonel tanrıların bile sizi kucaklamaya çağırdığı hafta sonu iş şapkanızı çıkarmak için bir şans. Profesyonel tanrılar kısa bir ara veriyor ve sizi de aynısını yapmaya teşvik ediyorlar.


Balık Burcu

11 Haziran 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın gelir sektörünüze dönmesine giden yolda, bu, herhangi bir ayda antenlerinizi açık tutarak bekle ve gör yaklaşımı için önemli bir noktadır ve zamanlama daha iyi olamazdı. Paranın gezegeni Venüs, iş sektörünüzde sadece Mars ile takım oluşturmakla kalmıyor, aynı zamanda iş ve iş konularını kazançlı bir yöne yönlendirmek için Ay’ın dönüşü hem paraya burnunuzu sokacak hem de tetikleyici görevi görecek.

Bir yandan, Plüton’un bugün haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir bölümünden ayrılması, iş sektörünüzde birlikte ilk hafta sonlarını geçirirken üzerlerindeki baskıyı hafifleten Venüs ve Mars için iyi bir haber. Pluto her ikisiyle de çatışırken ve bu, yılın en yoğun aylarına girerken, iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman test için çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğinizi ortaya koydu.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.