Günlük Güzellik Burç Yorumları 8 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 8 Haziran Perşembe gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Peşin ödemek için iyi bir zaman. Kaç kez stilistiniz sizi son dakikada sıkıştırdı veya gergin olduğunuz için masözünüz size fazladan on dakika verdi? Hizmetleri için büyük ipucu.


Boğa Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir arkadaşınızla benzer zevklere sahipsiniz, bu yüzden iyi bir alışveriş arkadaşısınız. Sadece orta okula geri dönmediğinizden ve neredeyse aynı olabilecek kıyafetler satın almadığınızdan emin olun. Siz bireylersiniz, unuttunuz mu?


İkizler Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Gün boyunca küçük stil kaymalarına dikkat edin. Dişlerin arasında ıspanak, kapatılmamış bir fermuar, merdivenli tayt – patronunuzla bir toplantıda değilseniz veya aşık olduğunuz bir randevuda değilseniz, bunlar önemli değil.


Yengeç Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Eğlenmek istiyorsunuz ama yılın bu zamanında çok para harcamak istemiyorsunuz. İyi arkadaşlarınızı arayın, biraz film izleyin, yüz maskeleri takın ve birbirinizin ayak parmaklarını boyayın. Pijama partisi zamanı!


Aslan Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Hava daha da yoğunlaştığında, sadece kıyafetlerinizi değil, güzellik ürünlerinizi de kat kat giymeniz önemlidir. Bir kaş jeli veya şeffaf maskara, sonunda rakun gözlerle kalmamanızı sağlar.


Başak Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yabancı bir güzellik ürünüyle ilgili bir şey var – yerel hatların sahip olmadığı belirli bir damgası var. Bir öğeyi satın almadan önce ne için kullanıldığını veya cilt tipinize uygun olup olmadığını anladığınızdan emin olun.


Terazi Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Eski bir arkadaşınız, dolabından hiç giymediği ve üzerinizde bomba gibi duracağını düşündüğü bir kıyafeti çıkarmanızı istiyor. Hayır demenin bir yolunu bulamıyorsanız (ama gerçekten sevmiyorsanız), teşekkür edin ve daha sonra bağışlayın.


Akrep Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Temel siyah olarak adlandırılmasının bir nedeni var – asla başarısız olmaz. Ayırıcılarla tepeden tırnağa koyulaşıyorsanız, belirgin şekilde farklı alt tonlara sahip olmaları için yıkanmadığından veya solmadığından emin olun – perişan görünüyor.


Yay Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bazen eski kıyafetleri bırakmak, geçmişi bırakmak gibi hissettirir ve bunun iyi bir nedeni vardır – öylesin. Ama şu an olduğun kişiyle uğraşmak zorundasın. Bunu yapmak için dolabınızı temizlemeniz gerekir.


Oğlak Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Paradan tasarruf etmek ve dağınıklığı azaltmak mı istiyorsunuz? Ardından, kullandığınızı bildiğiniz ürünlerde bile mümkün olduğunca ürün stoklamaktan kaçının. Sekiz kutu pamuklu çubuğun olmasının ne anlamı var? Bu israf.


Kova Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir ürünü sevdiğinizi biliyorsanız ve onu sık kullanıyorsanız, ekonomi boyutunda satın almayı düşünün. Cüzdanınız ve çevre için daha iyidir ve onu almak için fazladan yolculuk yapmaktan sizi kurtarır.


Balık Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Rafine şeker, un, yüksek fruktozlu mısır şurubu — bunların hiçbirinde besin değeri yok denecek kadar azdır. Şekerleri, gazlı içecekleri, cipsleri ve diğer yüksek oranda işlenmiş gıdaları kesmeyi veya en azından azaltmayı düşünün.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.