Günlük Güzellik Burç Yorumları 18 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 18 Haziran Pazar gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir kitabı kapağına göre yargılamak cazip gelebilir, ancak masözün birkaç piercingi veya çok fazla dövmesi olması hiçbir şey ifade etmez. Bu kişiye bir şans verin, özellikle de biri sizi ona yönlendirdiyse.


Boğa Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Stil geleceğinizin taşa konması gerekmiyor. Saçınızı şık bir bob veya peri şeklinde kesmeyi düşünüyorsanız, taahhütte bulunmadan önce bir perukla veya bir bilgisayar programıyla bakmayı deneyip deneyemeyeceğinize bakın.


İkizler Burcu

18 Haziran 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Takvimde birkaç parti var ama cephaneliğinizde daha fazla kıyafete ve görünüşe ihtiyacınız var. Dramatik makyaj ve vampir, hacimli saçlarla ağırbaşlı bir kıyafet giymeyi deneyin. Zıtlıklar içinde keyifli bir çalışmasın.


Yengeç Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Stil karmanızı yükseltin: eski kıyafetlerinizi bağışlayın, mümkün olduğunda tüm kaplarınızı geri dönüştürün ve zamanınız varsa makyaj becerilerinizi bağışlayın. Hastaneler, okullar ve diğer kuruluşlar sizi kullanabilir!


Aslan Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bugün yakın çevrede olacağınızı biliyorsanız (yani kalabalık asansörler, otobüsler, araba paylaşımları), başkalarına karşı düşünceli olduğunuzdan emin olun. Hafifçe parfüm sürün ve hareket halindeki bir araçta rimel sürmeyin.


Başak Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Özellikle alışveriş yaparken duyusal aşırı yüklenmeye dikkat edin. Bazen çok fazla ürün denediğinizde veya dört beş parfüm kokladığınızda, ayırt etme duygunuz kısa devre yapar ve neon taytlar alırsınız.


Terazi Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

İş yerinde son derece yaratıcı bir çizgi yakaladınız ve kişisel hedefleriniz söz konusu olduğunda konforu bir öncelik haline getirin: spor ayakkabılar, pelüş doğal kumaşlar ve kendinizi kısıtlamadan hareket etmenizi sağlayan kesimler çok önemlidir.


Akrep Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir grubun parçası olmak, egzersiz söz konusu olduğunda daha fazla motive olmanıza yardımcı olur. Koşmak size göreyse, bir kulübe katılmayı veya bir arkadaşınızla maraton antrenmanı yapmayı düşünün. Yüzüyorsanız, bir ustalık sınıfı düşünün.


Yay Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Servis uzmanına yalan söylemenin ikinize de faydası olmaz. Suçluluk ve utancı bir kenara bırakın – bu kişiyi yardım almak için görüyorsunuz, değil mi? Bu yüzden doktora gittiğinizde yediğiniz sebze miktarını üçe katlamayın.


Oğlak Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Mümkünse mini boyutlarda makyaj malzemeleri almayı düşünün. Zaten bugünlerde ne sıklıkla bir kutu allık veya göz farı bitiriyorsunuz? Daha küçük olmak aslında size çok daha fazla seçenek sunar.


Kova Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Garajınızı veya dolabınızı asla boşaltmamak için ‘Sonunda sahip olacağım bahçe satışında satacağım’ bahanesine dikkat edin. Son zamanlarda bu alanlardan herhangi birinin tüm zeminini görmediyseniz, temizlemeye başlamanın zamanı geldi.


Balık Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kendine çok uzun baktığında, her gözenek bir çukur gibi görünür. Hayali kusurlara takılıp kalmamak önemlidir. Herkesin böyle anları vardır ama kendinize bunların gerçek olmadığını hatırlatın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.