Günlük Ev Burç Yorumları 8 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 8 Haziran Perşembe gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Son siyah beyaz resmi son şeffaf cam süsün içine koyup kırmızı fiyonkla bağlayıp kızınızın ağacı için kutuya koyarken coşku dolup taşarsınız. Bu yıl sahte yadigarı süsleri açtığında gözlerinin parladığını görmek için orada olmayı dilerdin. Belki web kamerasını kurar.


Boğa Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yeni nimetler yolunuza çıkıyor. Dışarı çıkıp ikiz beşikler ve zıt renkli tamponlar almadan önce torununuzun zevklerini düşünün. Birlikte alışveriş yapmak, sadece hayal ettiği mobilyaları, ama en önemlisi, birlikte değerli zamanı sağlayacaktır.


İkizler Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sadelik bugün zarafetin önüne geçiyor, ancak siz her iki dünyanın da en iyisini bulma konusunda ustasınız. Etin üzerindeki kabuk gibi makarna ile spagetti turtası, soğuğu kemiklerinizden uzaklaştıracak ve akşam yemeğini bir çırpıda hazırlayacaktır.


Yengeç Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Halı temizleyici işin yarısında bozulunca öfkelenir. Köpükleri eski havlularla ıslatın ve ıslak noktaya üflemek için bir fan ayarlayın. Böyle şeyler olur ve tüm değeri 10 sentken, soruna 100 dolarlık bir öfke vermeye değmez. Endişelenme. Bu da geçer.


Aslan Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sadelik evinizin modern tarzına çok yakışır. Rengarenk saten süslemelerle dolu bir kase, oturma odanızı çok zarif kılan krom ve cam görünümünü tamamlayacak.


Başak Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sen büyük bir barış ve anlayışlı bir insansın. Eviniz bunu yansıtıyor mu? Gerçekte kim olduğunuzdan uzaklaşan dağınıklığı temizleyin. Huzur, varlığınız boyunca sadece evinize yayılacaktır.


Terazi Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün biraz şımartılmaya ihtiyacın var. Belki bir pedikür? Parlak kırmızı ayak tırnakları sadece sizin ve o özel kişinin göreceği seksidir. O iğrenç nasırları da temizlediğinden emin ol.


Akrep Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Krem rengi bir süveter ve ceket, bir kot pantolonun üzerine gelişigüzel şık görünür. Eşleşen kremsi yumuşak eldivenler, kendinizi tanrıça gibi hissetmenizi sağlar ve manikürünüzü korur. Hiçbir şey açık renkler kadar haute couture gösteremez.


Yay Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İlk randevu sizi yerel komedi kulübüne götürüyor. Zekanızı korkak ama seksi bir kıyafetle gösterin. Gecenin teması eğlence ve kahkaha. Mümkün olan her yerde mizah bulun.


Oğlak Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yulaf ezmesinin üzerindeki meyveler ve krema, kahvaltıyı daha özel bir gün haline getirecek. Güzel porselenlerde servis etmek, ailenizi iki kez düşündürmeyebilir, ancak ayak işleriniz için hoş bir cilt oluşturacaktır.


Kova Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dizüstü bilgisayarınız daha fazlasına neden olmadan, yeterince sıcak flaşınız var. Fanlı bir dizüstü bilgisayar standı fazla ısıyı dışarı atar. Veya bilgisayarınızı bir TV tepsisinde tutun. Pencereyi açıp biraz soğuk havanın içeri girmesine izin vermekten çekinmeyin.


Balık Burcu

8 Haziran 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Saçınızı boyamak veya yeni bir saç kesimi denemek, aynaya bakabilmeniz ve iç güzelliğinizin dış güzellikle eşleştiğini bilebilmeniz için ihtiyaç duyduğunuz öz güveni artırıcı olabilir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.