Günlük Ev Burç Yorumları 4 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 4 Haziran Pazar gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

4 Haziran 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Okulu bitirmeye çalışan sinirli bir tezgahtar olduğunuz günleri hatırlayın ve bugün alışveriş yaparken ekstra kibar olun. Gülüşünüz, birinin ayaklarındaki ağrıyı dindirme veya işlerinin değerli olduğunu hissettirme gücüne sahiptir. Birisi için kapıyı açık tutun ve bir mağaza vitrininde başka türlü görmeyeceğiniz bir eşyayı fark edeceksiniz. Mükemmel bir hediye olacak.


Boğa Burcu

4 Haziran 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yeniliklere açık olmak bugün size keyif veriyor. Halkadan geçirilmiş kumaş peçete kullanmak yeterli değildir, katlamak için çıtır çıtır ütülemeden önce peçeteye kokulu keten suyu sıkmak için zaman ayırmanız gerekir.


İkizler Burcu

4 Haziran 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Titiz doğanız zaten bu beceriye sahip olan bir arkadaşınızla birleştiğinde, şehirde geçireceğiniz bir gece için yeni kıyafetinizle takmak üzere en sevdiğiniz küpe çiftini onarabileceğiniz anlamına gelir. İkiniz akıllı, seksi ve durdurulamazsınız.


Yengeç Burcu

4 Haziran 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev bitkileriniz ihmal edilmiş hissediyor. Onlara biraz gübre verin ve onlara güzel bir içecek verin. Hazır gelmişken, hayatta olduğun için seni sevindiren bir film ya da kitap koleksiyonuna ekleyerek kendi ruhunu besle.


Aslan Burcu

4 Haziran 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Geçen yıl bir şeye ya da birine sıkıca sarıldınız. Yerel yaşlılar merkezinde, gıda bankasında veya devam eden diğer topluluk etkinliklerinde gönüllü olmanın bir yolunu aramak, hüzünle mücadele etmek için mükemmel bir yol olacaktır.


Başak Burcu

4 Haziran 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bazı Kızılderili ter kulübesi törenlerinde arınma için sedir ağacı kullanıldı. Kendi şöminenizde, muhtemelen saflığı sembolize etmeyecektir, ancak tek bir kütüğü yakmak evinizin ilahi kokmasını ve güveleri kovalamasını sağlayacaktır.


Terazi Burcu

4 Haziran 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yılın bu zamanında tüylü arkadaşlarınızı düşünün. Açgözlü sevgililerin maskaralıkları sizi eğlendirsin diye pencerenizin önüne bir kuş yemliği koymaya karar verebilirsiniz. Bir uyarı, onları beslemeye başlarsanız devam etmelisiniz.


Akrep Burcu

4 Haziran 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Düğün iyiliklerini asla alamayacaksın gibi göründüğünde, arkadaşlar ortaya çıkar ve projeleri araştırır. Afrodit için kutsal bir bitki olan mercanköşk, pirinç yerine geline atmak için kuş tohumlarıyla dolu küçük ağ torbalara bağlamak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı.


Yay Burcu

4 Haziran 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hayat size limon verdiğinde veya bu durumda Florida’daki bir akrabanız size büyük bir kutu narenciye gönderdiğinde, narenciye aşılanmış yağ yapın. Portakal veya limon veya misket limonu dilimlerini (veya bazı kombinasyonlarını) bir fincan yağ ile karıştırın. Karıştırdıktan sonra tülbentten geçirin. Yağ ve meyve suyu ayrıldığında, berrak yağı sterilize edilmiş bir kavanozda saklayın. Renkli olana koyun ve güzel bir hediye olur.


Oğlak Burcu

4 Haziran 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Badem, Yunanlılara bağlılığı ve sadakati sembolize ediyordu ve şaşırtıcı özelliklere sahip sadık bir arkadaşsınız. Her zamanki kurabiye tarifi yerine, lezzetli bir parti atıştırmalığı için kızarmış bademleri karamel, meyve ve baharatlarla birleştiren bir tarif arayın.


Kova Burcu

4 Haziran 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kendini izole edilmiş hissediyor olabilirsin. Belki kapalı odalar bayatlamıştır. Sadece birkaç dakikalığına pencerelerinizi açın ve soğuk, berrak havanın kötü enerjileri uzaklaştırırken evinize ve size net bir amaç aşılamasına izin verin.


Balık Burcu

4 Haziran 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Küçük dertlerle hüsrana uğramak, enerji yatırımınıza değmez. Çamaşır makinesi gibi cihazlar tamir edilmeye değer olabilir, ancak el mikseri gibi küçük cihazlar genellikle böyle değildir. Tüm kurabiyeleri elle karıştırmak çekici değil, bu yüzden sizin için mağazaya gitti. Bir el mikserinden daha fazlasını savurursanız, garanti bilgilerinizi alt mutfak çekmecesinde saklayın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.