Günlük Ev Burç Yorumları 18 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 18 Haziran Pazar gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Son fırtınada akıllıydın ve meyve ağaçlarını örttün. Ancak ön cam silecek suyunuzu ve aracınızdaki soğutma sıvısını kontrol etmeyi düşündünüz mü? Değilse, otomobil parçası mağazasına veya tamirciye bir gezi düzenlenebilir.


Boğa Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Siz ve eşinizin hissettiğiniz duygusal çekicilik, her okşamada çiçek açar. Tatlı badem yağının sadece yemek pişirmek için olduğunu düşündünüz, oysa bir masaj yağı olarak kokusu hafif ve cildinize iyi gelen özellikleri var. Masaj masasını garajda değil, dilediğiniz zaman ulaşabileceğiniz bir yerde saklayın.


İkizler Burcu

18 Haziran 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kullanışlı olmanın zorlukları vardır. Hizmetinizin değerli olduğunu unutmayın. Birisi size oyuncakları bir araya getirmeniz için para teklif ettiğinde teşekkür edin. Belki evren size sabit gelirinizi tamamlamanın bir yolunu sunuyor ve bu yeni bir iş haline gelecek.


Yengeç Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Arkadaşlarınız bugün sizden terapisti oynamanızı isteyebilir. Tavsiye vermek istiyorsanız, bunu birinin evinin mahremiyetinde yapın ve kulak misafiri olabileceğiniz bir restorandan değil. Gizlilik anahtardır.


Aslan Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Önümüzdeki birkaç gün için yemek, kıyafet ve dekorasyonda tarzınıza karıştır ve eşleştirin. Farklı renk ve dokulardaki yiyecekleri birleştirmek eğlencelidir. Ekmeği küp küp doğrayarak, küpleri seçtiğiniz otlara ve yağa atarak ve bir kurabiye tepsisinde kızartarak kendi krutonlarınızı yapın.


Başak Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Zaman sizin lehinize işliyor gibi görünmüyor, ancak daha fazlasını daha azına sığdırmanın yolları var. Favori programlarınızı kaydetmek için şimdi DVR’nizi ayarlayın ve onları boş zamanlarınızda ve reklamlar olmadan izleyebilirsiniz.


Terazi Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Mutfakta iki kişinin aynı anda birçok şeyi yapması bugün başarı için bir denklem. Kullandığınız tarifleri kopyalayın, böylece eklerken malzemeleri kontrol edebilirsiniz, böylece konuşmanız karışımları bozmaz.


Akrep Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Parlayan tanrıça gibi görünmek için zaman ayırın. Gevşek ışıltı veya ipek pudra, cildinize yarı saydam bir parlaklık verir. Mat bir görünüm istiyorsanız, biraz mısır nişastası fazla yağı emecektir.


Yay Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ailenin yakında ülkenin her yerinden istila edeceği düşünüldüğünde, bu resimleri koridora asmak için harika bir gün. Çerçeveler uyuşmuyorsa endişelenmeyin. Gülümsemeler, bakışlar veya sürprizler ve balıkçıların avlarıyla birlikte önemli olan.


Oğlak Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kırlentlerin üzerindeki slip örtüler, canınızın gerçekten canının sıkmadığı zamanlarda süslemek için uğraşmadan oturma odanıza şenlikli bir hava katacaktır. İçgüdülerinize sadık olun ve gerçek hissettiren şeyi yapın.


Kova Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Verme dürtünüzün kaynaklarınızı ezmesine izin vermeyin. Kendiniz için sınırları ve sınırları tanıyın ve belirleyin. Buradaki bir dolar ve şuradaki birkaç sent evrensel borcunuzu silecek. Bir gülümseme bile bu güzel şeyin etrafından geçer.


Balık Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İnsanlar size verdikleri şeyleri kullandığınızı görmekten hoşlanırlar. Teyzeniz sizi yeni dairenize karşılamaya geldiğinde, size doğum gününüz için verdiği bardağa tarçın çubuklarıyla birlikte sıcak elma şarabı servis edin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.