Günlük Ev Burç Yorumları 17 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 17 Haziran Cumartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Egzersiz yapmaya vaktim olmadığını söyleyip duruyorsun. Sandalye yerine büyük bir yoga egzersiz topunun üzerine oturmayı deneyin. Dengeyi korumak için çekirdek kaslarınızı ne kadar çalıştırdığına şaşıracaksınız.


Boğa Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evinizin etrafına baktığınızda dekorasyonunuzla gurur duyabilirsiniz. Dünyanın dört bir yanından gelen koleksiyonunuza her yıl bir hazine eklemek, evinizi güzel enerji ve anılarla doldurur.


İkizler Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İyi kalpli, birçok kez evet demiş gibi hissediyor olabilirsiniz, ancak yardımınızı alan çocuklar ve yaşlılar, bilinmeyen velinimetlerine mutlaka teşekkür edeceklerdir. Nezaket kendi üzerine inşa edilir ve bütçeniz yakında tekrar gelişmek için hayatta kalacaktır.


Yengeç Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Borca girmemek veya en azından içinde kalmamak için tüm yılı oldukça bilinçli bir şekilde biriktirirsiniz. Mağaza vitrinlerinin göz kamaştırıcılığının banka hesabınızı mahvetmesine izin vermeyin. Günaha direnmenize yardımcı olacak bir listeyle silahlı alışveriş yapın.


Aslan Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Şüpheye düştüğünüzde, pes etmeyin, oyalanmayın – ilerleyin. Güverteyi veya sundurmayı boyamayı bugün bitirin. Ne kadar yorgun olursan ol devam et. Kendinizi bir köpük banyosu ve başarı duygunuzla ödüllendirin.


Başak Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün kilerinizde ne varsa onunla yetinin. Ay ilerledikçe yiyecek kaprislerinizi şımartmak için yeterince zamanınız olacak. Havuç ayrıca graten tariflerine de uygundur. Tarifi sadece patatesle yapmak yerine, portakal kökü sebzelerinden biraz ekleyin.


Terazi Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yaz için can atıyorsunuz ama hava işbirliği yapmıyor. Bir yemek alanı için yazı geri getirin. Kırmızı soğan dilimlerini, domates dilimlerini portakal suyunu, fesleğen ve turunçgillerle karıştırılmış zeytinyağını birleştirin ve hafif ve lezzetli bir sandviç veya salatanın üzerine marine etmelerini sağlayın.


Akrep Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ilımlı yeme planına bağlı kaldığın için tebrikler. Limon ya da ceviz, tatlı sorusu bu. Limon, ceviz yağının yaklaşık yarısı kadardır. Bu, kendinizi inkar etmekle ilgili değil – akıllı mutfak seçimleri yapmakla ilgili.


Yay Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hayat arkadaşınızla yapacağınız karşılıklı bir masaj, ilişkinize bugün sözlerden çok fayda sağlayacaktır. Vanilya kokulu badem yağı onu romantik kılar. Bekar olmayı seçerseniz, kokusuz yağ kullanın.


Oğlak Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evinizdeki her şey nihayet öyle, tek fark… Bardak altlıkları mobilyalarınızı koruyor ama sizinki yıllar içinde uyumsuz bir hodgepodge haline geldi. Dekorunuza uyan sevimli olanlar kolayca bulunur. Ayrıntıları düzenleyin.


Kova Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ne zaman arkanı dönsen bir şey oluyor. Şimdi kırmızı-çiğ elleriniz sizi randevularda el ele tutuşmaktan alıkoyuyor. Yokuş aşağı kayak yaparak ve garaj yolundan kar küreyerek bu hale gelmeleri önemsizdir. Duştan birkaç dakika sonra uygulanan karite yağı losyonu ile hassasiyetle mücadele edin.


Balık Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ayaklarınızı nane yağı ile doldurulmuş sıcak suya batırmak ve kendinize bir pedikür yapmak, adımlarınıza hız kazandıracaktır. Ekstra hidrasyon için, köpeklerinizi zeytinyağına bulayın ve temiz bir çift çorap giyin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.