Günlük Ev Burç Yorumları 16 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 16 Haziran Cuma gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Küvetinize mutfak lavabonuza davrandığınız gibi davranın. Bu iğrenç çınlamayı önlemek için her kullanımdan sonra silmek için bir dakikanızı ayırın. Sirke ve limon suyu, yağı uzak tutmak için harika toksik olmayan maddelerdir.


Boğa Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çay ve antikalar mükemmel evliliktir. Artık kendi evinizin hanımı olduğunuza göre, artık size uymayan porselen takımını başkasına verebilir ve her biri güzel olduğunu düşündüğünüz için seçilmiş çay fincanlarını uyumsuz hale getirebilirsiniz.


İkizler Burcu

16 Haziran 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün ev işlerini tamamlamaya gelince uçtan başlayın ve ortada buluşun. Siz ve oda arkadaşlarınız eşit derecede titizsiniz, bu yüzden ev işlerini kimin daha hızlı bitirebileceğini görmek için bir yarış yapın. Kaybeden, kutlamak için venti mocha kahveleri ve tiramisus satın alır.


Yengeç Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Devam edin, kızılcıklı hindistan cevizli kurabiye tarifini deneyin. Dışarıda yağmur yağarken, kendi raflarınızı incelemek ve bir malzemeyi diğeriyle değiş tokuş ederek hangi lezzetleri yapabileceğinizi anlamak için iyi bir gün.


Aslan Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bitkisel bitkilerin iyileştirici gücüne değer verdiğiniz için lavanta esansiyel yağını yanıklar için saklıyorsunuz. Tutumlu bir ev yapımı hava spreyi için tuvalet kağıdı rulosunun içine birkaç damla uçucu yağ ekleyin.


Başak Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kavanozun yarısı boş mu yoksa dolu mu? Küçük bir mutfak tüyosu: Eğer iki kavanoz tarçınınız varsa, biri yarısı boşaldığında içine şeker doldurun ve çalkalayarak karıştırın. Sabahları tost yapmak için tarçınlı şeker ekleyin.


Terazi Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir evi ev yapan küçük dokunuşlarda ustalaşmak zaman alır. Evin her odasında bulunan küçük bir kutu mendil, düşünceli olduğunuzu gösterir. Aloe içeren dokular daha pahalıdır ancak kışın uzun, çatlamış günlerinde cilt üzerinde daha yumuşaktır.


Akrep Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Teyzenizi ve amcanızı almak üzere havaalanına giderken her zamanki kıyafetlerinizi giyin. Şarap kırmızısı ve koyu yeşil renklerde patlamış mısır örgüsü bir kazak vücudunuzu ısıtır ve sizi geleneksel renklerle süsler.


Yay Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Nasıl yakacağını bilmediğin bir enerjiyle erken uyanabilirsin ve bu yüzden boş oturmak yerine sessiz temizliğe yönelebilirsin. Ev arkadaşlarınızı ahşap zeminleri ve merdivenleri temizlediğiniz ve cilaladığınız konusunda uyarın: Çoraplarla koşmak iyi bir fikir değil.


Oğlak Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dikkatlice düzenlenen bütçenizi bir etkinlik daha bozmak zorunda değilsiniz. Beyaz fil hediyeleri, yeniden hediye etmek için harika bir fırsattır. Geçen yıl aldığınız o korkunç mum, almak için oradayken neden dışarı çıkıp bir şeyler satın alıyorsunuz?


Kova Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Saçınız sizin taçlandıran ihtişamınızdır. Çoğu gün etrafınızda meleksi bir hale içinde süzülür. Saçınızı her gün yıkamanıza gerek olmasa da bugün yapın. Geçen akşamki ürün hala içindeyken saçınızı kıvırmayın ve saç maşanız topaklanmaz.


Balık Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kuzey rüzgarı sizi birden fazla giysi katmanının altına saklar. Rahatlık için katmanlara ihtiyacınız varken, parlak renkler giyerek güneşi ve sıcaklığı bu şekilde geri getirebilirsiniz. Ekstra fayda için çiçek kokuları püskürtün.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.