Günlük Ev Burç Yorumları 14 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 14 Haziran Çarşamba gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün yiyecek veya içeceklerde aşırı hoşgörüye dikkat edin. Mideniz dökme demirden yapılmamıştır. Sıcak salsa yerine humus sosu için gidin. Partide belirlenmiş bir sürücünüz olsun. Suareye ev sahipliği yapıyorsanız, çeşitli mezeleri ve çok sayıda taksi servisini elinizin altında bulundurun.


Boğa Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu yoğun sezonda yemek üzerinden sosyalleşirken kilo vermek imkansız gibi görünebilir. Vücudunuzu korumak için her gün 15 dakika egzersiz yapın, bol su için ve porsiyon kontrolü yapın.


İkizler Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kusurluluktaki mükemmelliği keşfedin. Dekorasyonu sadece siz yaparken, evinizi dekore edilmiş gibi sevmek güzeldi. Artık çocuklarla birlikte, titiz yapınızı bir kenara bırakıp, dekorasyon yapmanın keyfini onlarla paylaşmanın bir yolunu bulmalısınız.


Yengeç Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çiçek açmayı bekleyen nergis zambağı gibisin. Son birkaç aydır spor salonunda geçirilen sabahlar, bugün en muhteşem elbisenin sadece mağaza vitrininde gözünüze çarpmakla kalmayıp aynı zamanda size özel dikilmiş gibi üzerinize oturmasıyla meyvesini veriyor.


Aslan Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Orada bulunmuş, o yemeğin tadına varmış gibi hissedebilirsiniz. Bakmaya devam et. Alışılmadık yağlar, özellikle taze bitkilerle karıştırıldığında, yiyeceklere yeni tatlar verir. Fındık yağları yoğun tatlar verir, bu nedenle yüksek ısıyı tolere eden yer fıstığı dışında en iyi şekilde soğuk kullanılır.


Başak Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün uçlarını bağla. Kullanmayı planladığınız o punç kasesi ve bardaklar tam olarak düşündüğünüz yerde saklanmıyor olabilir. Güzel bir kepçeniz var mı yoksa son dakikada bir bardak kullanmaya mı başvurmak zorunda kalacaksınız?


Terazi Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Başlangıçta gününüzü sabote etmeyin. Her sabah anahtarlarınızı bulmak için geçen süreyi tartışmak kolayca hafifletilebilir. Bir kanca ve büyük bir anahtarlık satın alın ve anahtarlarınızı her bıraktığınızda kancaya asın. Günlerini daha mutlu yapacaksın.


Akrep Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dışarıda hava pek iyi değil, ha? Çocukları bu basit el işi projesiyle meşgul edin: karanfilleri bir desende bütün bir portakalın içine sokun, kabuğunu açın ve sonra onu asmak için kurdele kullanın. Yıpranmış zihinleri yatıştırmak için mükemmel bir aktivite.


Yay Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Marka odaklı alışveriş yapanlar, jenerikle yetinenler kadar tasarruf etmiyor. Bu bütçe bilinçli zamanlarda hangisi olacaksınız? İnsanlar daha önce tadına bakmadığı bir şarabı türü veya etiketi için mi seçer? Düşünme harcamadan önce gelmelidir.


Oğlak Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu yeni rafları kişisel özel işiniz olarak planlamak, tutumlu olmanın yanı sıra bir gurur kaynağıdır. Erkekler için 83 inç, kadınlar için 77, gençler için 66 ve çocuklar için 45 ortalama maksimum erişimi düşünün. Ayarlanabilir raflar esneklik sunar.


Kova Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kiralamanın güzel yanı, lavabo geri geldiğinde, ev sahibinin onarım masraflarını ödemesi gerekiyor. Yine de hizmet istediğinizde profesyonel ve nazik olun. Bağırmak gerekli işi daha hızlı yapmaz, hatta daha yavaş olabilir.


Balık Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün yerel bir hayır kurumuna gönüllü olarak veya mal ya da para bağışlayarak bir yardımcının neşesini kazanın. Bundan hiçbir şey anlamasanız bile, başkalarına neşe getirmenin özel bir yanı var.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.