Günlük Burç Yorumları 15 Haziran 2023

15 Haziran Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 15 Haziran Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Merkür ve Satürn karşı karşıya gelirken, iletişimde kesintiler yaratırken ruhunuzu yavaşlatmakla tehdit ederken, kendinizi zihinsel blokajlara hazırlayın. Özellikle Boğa burcunun ayı öğleden sonra Neptün’e bir öpücük gönderip size rüya gibi bir dinlenme anı sunarken, bu sinir bozucu hisler karşısında bunalmamaya çalışın. Bu akşam, Pluto solar onuncu evinizde aktif hale geldiğinde, kariyer hedeflerinize güçlendirici bir enerji getirdiğinde, iyi hisler akacak. Bu gece ay İkizler’e girdiğinde netliği geri kazanma şansınız olacak, ancak beyniniz yeni zorluklar için can atmaya başlayabilir.


Boğa Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah gece yarısından hemen sonra, ay ve Uranüs burcunuzda hizalanırken, bir enerji dalgası sizi bulabilir. Gece yarısı yağını yakmak için ilham almış olsanız da, sabah geldiğinde ve Merkür Satürn’le kare açı yaptığında beyniniz bulanıklaşabilir. Öğleden sonra Luna Neptün ile aynı hizaya gelip topluluğunuzu gerçeküstü ve rüya gibi bir enerjiyle kapladığında mahallenizi keşfetmeyi düşünün. Derin ruhsal uyanışlar, bu akşam Pluto aktif hale geldiğinde, derin meditasyon için mükemmel kozmik iklimi işaret ederek tezahür edebilir. Ay İkizler burcuna girdiğinde duyularınızı ve merakınızı yükseltecek bir değişim hissedeceksiniz.


İkizler Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Merkür ve Satürn arasındaki sert bağlantı nedeniyle, bugün başkalarının sesinizi kısmaya çalıştığını hissedebilirsiniz. Bu görüşler, profesyonel meseleler söz konusu olduğunda özellikle sinir bozucu olabilir, ancak bu blokajları aşmak için stratejiler geliştirirken soğukkanlılığınızı koruduğunuzdan emin olun. Öğleden sonra Ay ve Neptün aynı hizaya geldiğinde, hayal kurmak için mükemmel olan gerçeküstü bir ortam yaratırken ruhunuza daha hafif konuları keşfetme izni verin. Bu akşam Pluto aktif hale geldiğinde arındırıcı bir enerji sizi bulacak ve tam akşam yemeği saatinde Luna burcunuza girmeden önce salıverilmenizi sağlayacak.


Yengeç Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Merkür ve Satürn göklerimizde karşı karşıya gelirken sessiz kalma isteği duyabilirsiniz ve başkaları sessizliğinizi bozduğunda öfkeniz alevlenebilir. Alan ihtiyacınız konusunda dürüst olarak aceleci anlardan kaçının veya gerçekten yalnız kalabileceğiniz bir ortam yaratın. Şans eseri, öğleden sonra Boğa burcunun ayı Neptün’e bir öpücük üflediğinde ortam hafifleyecek ve parlayan yüzünüzü dünyaya bir kez daha göstermeniz için size ilham verecek. Bu akşam Pluto aktif hale geldiğinde, özellikle de sevgiye açık kaldığınızda, ilişkilerinizde bir değişim hissedebilirsiniz.


Aslan Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Merkür ve Satürn başınızın üzerinde karşı karşıya gelirken, bugün sosyal çevrenizin bazı üyelerine karşı sabrınızı kaybetmeye başlayabilirsiniz. Belirsiz durumları ele almanız gerektiği sonucuna varabilseniz de, hassas duyguları iletirken zehirli olmamaya çalışın. Bu öğleden sonra Boğa burcunun ayı ve Neptün aynı hizaya geldiğinde atmosfer hafifleyecek ve bu da karşınızdakiyle el sıkışmanıza veya en azından uzlaşmanıza olanak tanıyacak. Bu akşam Pluto aktif hale geldiğinde çalışma alanınızı toplamaya çalışın, ancak sağlık ve sağlıklı yaşamla ilgili temalar da odak noktası olabilir.


Başak Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Merkür ve Satürn arasındaki sert bağlantı nedeniyle bugün sevdikleriniz tarafından dışlanmış hissetme riskiniz var. FOMO duygularına yenik düşmemeye çalışın, ancak kasıtlı olarak dışarıda bırakıldığından şüpheleniyorsanız, konuşmaktan korkmayın. Öğleden sonra Boğa ayı Neptün’e bir öpücük gönderip taze kozmik bir nefes görevi görürken bağlantılarınız tarafından bir kez daha desteklendiğinizi hissetmenizi sağladığında daha tatlı hisler sizi saracak. Bu akşam Ay İkizler burcuna geçtiğinde enerji değişecek ve sizi daha mantıklı ve metanetli bir kafa boşluğuna sokacak.


Terazi Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün Merkür ve Satürn başınızın üzerinde karşı karşıya gelirken sezginiz dikkatinizi dağıtabilir. Bu titreşimler, diğer insanların enerjisini bloke etme söz konusu olduğunda özellikle zor olacak ve kendi auranızı kontrol etmek için maneviyatınıza yaslanmayı önemli hale getirecektir. Öğleden sonra Boğa ayı Neptün’ü öptüğünde hava hafifleyecek, ancak kendinize çok fazla baskı uygulamadan yapılacaklar listenizle yeniden bağlantı kurmanız gerekebilir. Ay bu akşam İkizler burcuna girerek maneviyat ve şans evinizi harekete geçirdiğinde bir değişim hissedeceksiniz.


Akrep Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Merkür ve Satürn başınızın üzerinde karşı karşıya gelirken gün boyunca sirenler kafanızda çalabilir. Size bir şeylerin ters gittiğini söylediğinde sezginizi dinleyin. Aynı zamanda, kendi gelişiminizi korkudan bastırmamaya çalışın. Öğleden sonra Boğa burcunun ayı ve Neptün aynı hizaya geldiğinde hava hafifleyecek ve sizi yeniden uyum ve huzur duygusuna kavuşturacak. Bu akşam, Plüton üçüncü güneş evinizde aktif hale geldiğinde, özellikle artık size hizmet etmeyen varsayımlardan kurtulduğunuzda, zekanız keskinleşecek. Bu gece ay İkizler burcuna girerken, arındırıcı bir enerji sizi bulacak ve serbest bırakmayla ilgili temaları ilerletecek.


Yay Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay burcu, Merkür ve Satürn arasındaki sert bağlantı nedeniyle bugün kalp meselelerinde biraz ihmal edilmiş veya duyulmamış hissedebilirsiniz. Duygularınızı ifade etmek önemli olsa da, kötü davranışı incinmiş duygularla haklı göstermemeye çalışın. Günün ilerleyen saatlerinde Boğa ayı Neptün’e bir öpücük gönderirken, meşgul olduğunuzda ve şimdiye odaklandığınızda kalbinizi yatıştırırken, ortam hafifleyecek. Bu akşam Luna İkizler burcuna geçtiğinde uyum etrafınızı saracak, size ve sevdiklerinize drama sizi daha önce bulmuşsa öpüşme ve barışma şansı verecek.


Oğlak Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bugün Merkür ve Satürn başınızın üzerinde karşı karşıya gelirken, başkalarının hatalarını düzeltme veya onlara dikkat çekme cazibesinden kaçının. Keskin gözünüz çok şey anlayacak olsa da, hassas egolar iyi niyetli tavsiyeleri zorba eleştirilerle karıştırabilir. Şans eseri, bu öğleden sonra Boğa burcunun ayı Neptün ile aynı hizaya geldiğinde, kozmos size mutlu eğlenceler sunacak ve zihninize ve kalbinize yaratıcılık getirecek. Bol eğlenceye yer açarak, günün geri kalanına tuhaf bir yerden yaklaşmanıza izin verin. Bu arada Pluto, özellikle kendinizi ifade etmek için sanatı kullandığınızda, bu akşam size güç verecek.


Kova Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Merkür ve Satürn arasındaki sert bağlantı nedeniyle güvensizlikler bugün kendinizi sansürlemenize neden olabilir. Bilgisiz hissetmek veya hataların sonuçlarıyla yüzleşmek de özellikle ağır hissettirecek ve kendinize gücünüzü hatırlatmayı önemli kılacaktır. Şans eseri, bu öğleden sonra Boğa burcunun ayı Neptün’e bir öpücük üflediğinde ortam hafifleyecek ve size küçük lüks anlara kaçma izni verecek. Bu akşam Pluto cildinizin üstünü değiştirmenize yardımcı olmak için devreye girerken, bu akşam evinizin rahatlığında yeniden şarj olmak için kendinize yer açın. Ancak, bu gece Luna İkizler’e girdiğinde canlanacak ve sizi eğlence havasına sokacak.


Balık Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bugün duygularınızı ifade etmeden önce meditasyon yapmak en iyisi olabilir, çünkü Merkür ve Satürn başınızın üzerinde kare açı yapar. Öğleden sonra Boğa burcunun ayı Neptün ile aynı hizaya geldiğinde ortamın hafiflediğini hissedecek ve aradığınız kelimeleri bulmanızı sağlayacak bir şiiri zihninize getireceksiniz. Bu akşam Pluto aktif hale geldiğinde yeni arkadaşlar edinirken eski dostlarınızı bir kenara bırakabilirsiniz ama köprüleri yakmamaya çalışın. Luna, evinizi konuşkan bir enerjiyle doldurarak İkizler burcuna geçtiğinde bir değişim hissedeceksiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.