Günlük Aşk Burç Yorumları 5 Haziran 2023

5 Haziran Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 5 Haziran Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

5 Haziran 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koş, Koç. Şimdi ateşle oynama. Gökyüzünde bir tanrıça gibi dans eden yumuşak ve tatlı Venüs, gecenin yırtıcı iblisi Pluto tarafından kurulan bir tuzağa yaklaşıyor. Bu enerji bugün gökyüzünde karşılıklı dururken içeri süzülmeye başlayacak. Bu, en yakın ilişkileriniz üzerinde yoğun bir baskı oluşturacaktır. Siz veya partneriniz birdenbire muazzam bir kıskançlık, şüphe, sahiplenme ve hatta nefret hissedebilirsiniz. Muazzam yoğunluk sizi mecazi olarak zincirlendiğiniz, ağzınızın tıkandığı ve dövüldüğünüz bir savaşa sürükleyebilir. Bu gecenin karanlık dehşetlerine kapılmayın.


Boğa Burcu

5 Haziran 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, kurban olabileceğini asla hayal etmiyorsun. Sen güçlüsün ve doğanın bir gücüsün. Yine de gezegen yöneticiniz Venüs yumuşaktır ve size hassas kalbinizi veren de budur. Bugün yavaşça gökyüzünde ilerleyecek ve yeraltı tanrısı Pluto’nun karşısında duracak. Şu anda ne onun ne de senin iyiliğini diliyor. Aslında, onu bir daha asla duyulmaması için seve seve karanlığın çukurlarına sürüklerdi. İlişkilerdeki güç mücadelelerinin yanı sıra yoğun ve ezici şüphe, manipülasyon, kıskançlık veya korkudan sakının. Pluto kalbinize ve zihninize girerse, sahip olduğunuz sevgi sizden sonsuza kadar çalınabilir.


İkizler Burcu

5 Haziran 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, her ne kadar çoğu zaman kaygısız ve spontane davranmış olsanız da, sizde de var olan daha karanlık bir taraf var. Sembolünüz İkizler, dünyaya gösterdiğiniz daha parlak, daha sosyal bir doğaya sahipken, ruhunuzun daha derin, daha acılı bir parçası olduğunu gösteriyor. Bugünün kozmik havası içinizdeki gölgeyi ortaya çıkaracak. Venüs geceleyin, iradesi dışında, düzenbaz ve kötü bir Pluto tarafından göğün öte yanından zincirlenecek. Bu gezegensel muhalefet hiç kimse için eğlenceli olmayacak. Sizin için bu, kıskançlık, manipülasyon veya güç mücadeleleri olarak tezahür edebilecek içsel korkuları tetikleyecektir. meşgul etmeyin. Daha yüksek bir zeminde durun.


Yengeç Burcu

5 Haziran 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbini sertleştir Yengeç, aşk ve ortaklık konusunda çok karanlık bir gün yaşamaya hazırsın. Sert bir kabuğunuz olduğunu dünyaya göstermeyi seviyorsunuz, ancak iş en yumuşak tarafınıza gelince, bazen kontrolü çok fazla ele verme modeline düşebiliyorsunuz. Bugün ve yarın gece bir iblis zihninizi ve ruhunuzu tüketiyormuş gibi hissedeceksiniz. Venüs, Pluto’nun öfkesinin karşısında duracak. İlişkinizde – özellikle para konusunda – güç dengesizlikleri varsa, bu dramatik patlamalara ve saldırganlığa neden olabilir. Bu zamanda karanlığı beslemeyin. Yaparsan kazanır.


Aslan Burcu

5 Haziran 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayatının yeraltı dünyası, onu kaynayan bir yanardağa dönüştüren bir dağın ilk çatlakları gibi tıslayacak, Leo. Bugünün enerjisi özellikle ilişkileriniz için değişken. Bu fırtınayı atlatmak için en onurlu dürüstlüğünü güçlendirmeyi seçmelisin. Venüs, güneşteki ilk kimlik evinizde dans ederken, ona saldıran sarhoş bir Plüton’un karşısında duruyor. Kalbinizi kıran skandal bir ilişkinin içine çekilebilir veya böyle bir ilişki yaşadıysanız, bu dönemde şiddet ve kıskançlıkla karşı karşıya kalabilirsiniz.


Başak Burcu

5 Haziran 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, önümüzdeki günlerde sizi korkunç bir kalp kırıklığı bekliyor olabilir. Venüs göklerde dans ederken, üzerinde bir yarasanın çıtırtısını hissedecek ve dizlerinin üzerine düşecek. Gökyüzünde öfkeli ve öfkeli Pluto, parlak kırmızı gözleriyle onun karşısında duracak. Bu, şu anda korkunç ve skandal bir sırrın ortaya çıkmasını veya sizin, kendinize uygun olmayan biriyle bir ilişkiye girmiş olmanızı sağlar. Dram, şimdi ortaya çıkan nefret, kıskançlık ve hatta şiddetle sarmalanacaktı.


Terazi Burcu

5 Haziran 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi, ilişkilerinizde kendinize hakim olabildiğiniz ve dürüstlüğü seçebildiğiniz kadar, aynı zamanda son derece kıskanç bir yanınız var. Bazen bu, sonunda takıntıya ve ardından depresyona yol açan birine sahip olma arzusu olarak tezahür edebilir. Bu, özellikle aşka açsanız, ancak bunun geri yansımadığını görmediyseniz, sizin için geçerlidir. Gezegen yöneticiniz Venüs, bugün Plüton’un öfkesiyle karşı karşıya, bu da ilişkilerinizle ilgili yoğun duyguları tetikleyecek. Birbirine zıt bu iki gezegenle karşı karşıya gelmeniz yüzünüze çarpacağı için oyun oynamak pek akıllıca olmaz.


Akrep Burcu

5 Haziran 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, aşkta, sekste ve evlilikte ya hep ya hiç istersiniz. Duygularınızın yoğunluğunda ve derin ilişkilerde gelişirsiniz. Çoğu zaman, sonunda kalp kırıklığı yaratsalar bile sizi dönüştürürler. Ancak günümüzde travma, ateşle oynamakla sonuçlanabilmektedir. Aşkın ve güzelliğin gezegeni Venüs, gökyüzünde karşı karşıya dururken, gezegen eş yöneticiniz Pluto’nun kudretiyle kılıçları aşacak. Bu da insanların bilinçaltındaki en karanlık güçlerin gecenin karanlığında iblisler gibi ayağa kalkmasını sağlar. Aşk hakkında ani kararlar vermeyin. Ne olursa olsun onlardan pişman olacaksın.


Yay Burcu

5 Haziran 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bazen en büyük hikayeleriniz ve mizah anlayışınız, ilişkilerden ve kalp kırıklığından öğrenmekten gelir, Yay. Ancak bugün gökten sızan zehir, kutladığınız türden bir hikaye olmayacak. Şimdi göklerde dans eden aşk ve güzellik tanrıçası Venüs, intikamcı bir Pluto tarafından kalbine bir bıçak saplayacak. Bu, özellikle biriniz hak ettiğiniz her şeyi alamadığınızı hissediyorsanız, ilişkiniz üzerinde yoğun bir baskı oluşmasını sağlar. Sevgilinize karşı açık ve dürüst olun ama hiçbir şekilde onu aşağılamayın. Bu iki gezegen birbirinin zıttı olduğunda, kimse kazanmaz.


Oğlak Burcu

5 Haziran 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak burcu, sana atılan herhangi bir fırtınayı veya dramayı atlatabildiğin için kendinle gurur duyuyorsun. Ayrılma, kalbinizi katılaştırma ve bunun neden olduğunu anlamak için entelektüel bir yaklaşım benimseme eğilimindesiniz. Ama dikkatli ol, senin ve diğerlerinin içindeki yüzeyin altında tıslayan ilişki travması cehennemden doğan iblisler gibi kaçar. Tatlı Venüs güneş sekizinci evinizde dönüyor ve kötü bir Plüton’un karşısında duracak. Siz veya sevgiliniz bunun aşkla ilgili tahakküm zamanı olduğuna karar verebilirsiniz. Bu, sonunda kimsenin kazanamayacağı bir hakimiyet ve boyun eğme oyununu veya güç oyunlarını tetikleyecektir. Gölgelere teslim olmayın.


Kova Burcu

5 Haziran 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu şekilde kötü bir şey geliyor, Kova. Aslında, doğası gereği son derece hain olabilir. Güneşin ilk kimlik evinizde yörüngede dönen şiddetli Plüton, yükselecek ve Venüs’e ateş püskürtecek, güneşle ilgili yedinci evinizde dönerken onu çığlıklar ve alevlerle yutacak. Bu da ilişkilerdeki dramanın bugün telaffuz edilmesini sağlıyor. Şimdi bir ilişki içine girerseniz, adınızı mahveder ve mesleğinize de bulaşır. Zaten bir tane varsa, düşmanlar ve sırlar gizlenebilir. Dikkatli olun ve farkında olun. Kendinizi karanlıktan uzaklaştırmanın bir yolunu bulun, yoksa onun kölesi olursunuz.


Balık Burcu

5 Haziran 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Balık burcu, ruhunun bir parçası her zaman barış için dua ediyor. Seversin, verirsin ve en iyisini umarsın. Ama bazen ormanın yabani otlarının tuzağına düşersiniz ve sonra kaçış yolu olmayan bir mağaraya düşersiniz. Bugün, ilişkileriniz acı çekecek. Gökyüzündeki Venüs, yardım için haykırarak mağaraların arasında fırlarken, kana aç binlerce zehirli yılan bulacaktır. Bunun nedeni, kimi ve neyi gerçekten sevdiğinize dair ültimatomlarla yüzleşmenizi talep eden Pluto’dur. Gökyüzünde birbirinin zıttı olan bu iki gezegenle tekneyi sallamayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.