Günlük Aşk Burç Yorumları 18 Haziran 2023

18 Haziran Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 18 Haziran Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kozmik yapışkan bugün seni koruyor Koç. Özellikle sıkıntılı bir gün yaklaşıyor! Kudretli güneş, görkemli bir araba gibi gökyüzünde süzülürken, ruhani Neptün’ün sulu denizleriyle bir meydanda çarpışacak. Bu, her köşe başında kafa karışıklığının, aldatmacanın, güvensizliğin ve cesaretsizliğin yatacağını garanti eder. Duygularınızın arasında kaybolmuş hissediyorsanız, sizi ele geçirmelerine izin vermeyin ve kesinlikle pişman olacağınız için alkole, uyuşturucuya veya bağımlılıklara kaçmayın. Enerjinin birkaç gün içinde solmaya başlayacağını bilin.


Boğa Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, evren bugün tehlike işaretleri veriyor. Toksisite ile dolu hissedebilirsiniz! Görkemli güneş, ikinci güneş enerjili evinizin göklerinde cızırdarken, sinsi bir Neptün ile savaşa girecek, şimdi güneş enerjisinin on birinci evinizdeki topluluklar ve çevrimiçi flört evinizin yörüngesinde dönüyor. Zihninizi, ruhunuzu ve kalbinizi ele geçirmeye gelen bir büyünün altında lanetlenmiş gibi olacaksınız. Aşk hayatınız ve arkadaşlıklarınızla ilgili bir şeyler ters gidiyor, bu yüzden antenlerinizi açık tutun ve zor durumlara düşmeyin. Sonunda onlardan son derece pişman olacaksın! Her şeyden önce, şimdi kimseye borç para vermeyin.


İkizler Burcu

18 Haziran 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün göklerden yayılan enerjinin tadını çıkaramayacaksınız. Korkunç bir soğuk algınlığına yakalanmışsınız gibi hissedebilirsiniz ve zar zor nefes alıyorsunuz! Kişisel ve romantik hayatınız için oldukça zorlu bir gün sizi bekliyor. Bunun nedeni, burcunuzda dönen kudretli güneşin, gökyüzünde ezici bir Neptün ile bir karede çarpışmasıdır. Aniden aşırı duygusal, paranoyak ve paniğe kapılmış hissedebilirsiniz, bu yüzden en iyisi bağımlılıklara veya içki içmeye kapılmamak ve sinirlerinizi yatıştırmak olacaktır. Bazı kafa karıştırıcı veya rahatsız edici duygusal haberler büyük olasılıkla ortaya çıkacak, sizi bir döngüye sokacak ve yoğun bir endişeyi tetikleyecektir. Zehirli enerjinin sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Meditasyon yapmaya, topraklanmış kalmaya ve kendinizi dengede tutmaya çalışın.


Yengeç Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gölgeler bugün iblislerin nefesiyle tıslıyor Yengeç. Kendinizi tehlikeye atmayın! Hatta denizin içinde dönmeye başladığınızda gerçeklikten uzaklaşıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Güneş enerjisi on ikinci evinizdeki kudretli güneş, bugün sinsi Neptün ile şiddetli bir çatışmaya girecek ve bu da herkesi endişeli, güvensiz ve paranoyak yapacak. Kişisel veya romantik hayatınıza gelince, iletişimin raydan çıktığını hissedebilirsiniz. Önemli anlaşmalar yapmayın ve sevgilinizle duygularınızı veya fikirlerinizi tartışmaya çalışmayın. Herkes tehlike konusunda yarı sarhoş.


Aslan Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sağanak yağmurla dolu kayalık yollar şimdi önümüzde uzanıyor Leo. Sanki gün birdenbire gece olmuş gibi olacak. Bunun nedeni, solar on birinci evinizde yörüngede dönen kudretli güneşin, öldürücü bir Neptün ile bir meydanda çarpışması, güneş sekizinci samimiyet evinizdeki tüneğinden çıkan zehirli atık ve gazla ışığını zehirlemesidir. Sanki nefes alamıyor veya net düşünemiyormuşsunuz gibi bütün gün kirli hissedeceksiniz. Drama, düzenbazlar ve kötü insanlar gölgelerde gizleniyor, bu yüzden sizi bulmalarına izin vermeyin. En iyisi evde kalıp biraz film ve patlamış mısır keyfi yapmak ve yaramazların başka kurbanlar bulmasına izin vermek. Özellikle bir arkadaşınızla, tanıdığınızla ve hatta eski sevgilinizle yaşanan dramadan bıkın.


Başak Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, bugün sizi sarhoş ve halsiz hissettirecek. Bunun nedeni, güneşin onuncu başarı evinizde dönen kudretli güneşin, güneş yedinci ortaklık evinizde gökyüzünde sinsi bir Neptün ile bir karede karşı karşıya gelmesidir. Bu, önemli bir bağlantıda – özellikle kariyerinizin talepleri etrafında – bir yap ya da kopar anını deneyimleyebilmenizi veya sizi basitçe manipüle eden veya sizi kullanmaya ve kötüye kullanmaya çalışan birinin kurbanı olabilmenizi sağlar. Bekarsanız, aklınızı başınıza alın çünkü tanıştığınız bir sevgili aslında sizi körü körüne soymaya çalışan bir dolandırıcı olabilir.


Terazi Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün rüzgarlarda savrulan kozmik çöpten kimse hoşlanmayacak. Sanki duman herkesin ciğerlerini tıkıyor! Bunun nedeni, kudretli güneşin gökyüzünde kötü bir Neptün ile bir karede karşı karşıya gelmesidir. Bu, gece karanlığın iblisler gibi etrafınızda yükselmesine neden olacaktır. Endişeniz artacak ve kişisel veya romantik yaşamınızla ilgili herhangi bir hain taktik uyguladıysanız, kabusların sizi ele geçirmesini bekleyin. Kaderi cezbedenler için kötü bir şey geliyor. Söylediklerinize, yayınladıklarınıza veya duyurduklarınıza özellikle dikkat edin – ve geçmişinizden bir şey geri gelip sizi ısırabilir.


Akrep Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, evren bugün pek tatlı değil. Ne yazık ki, sevgilinizle finans, varlıklar veya bir mirasla ne yapılacağı konusunda savaş alanının merkezinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Güçlü güneş, zenginlikle ilgili sekizinci evinizi tutuştururken, gerçek aşk, romantizm ve flörtle ilgili beşinci evinizde kuduz bir kurt gibi uluyan değersiz bir Neptün ile bir meydanda kılıçları çaprazlayacak. Sırlar, yalanlar, aldatma ve oyunlar gittiğiniz her yerde olacak. Dürüst olmak gerekirse, sizi bekleyen dramaya kapılmaktansa telefonunuzu kapatıp kitap okumaya gitmek ve erkenden yatmak daha iyi olur. Siz ve sevgiliniz, gelir ve gider konusunda asla aynı fikirde olamayacağınızı fark edebilirsiniz.


Yay Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, bugün herkes gergin ve huysuz hissedecek. Kendinizi zincirlere vurulmuş ve bir uçurumun çukurlarına sürükleniyormuş gibi hissedeceksiniz. Bunun nedeni, yedinci güneş evinizdeki gökyüzünde sizden öteye geçen kudretli güneşin, enginlerin hükümdarı Neptün ile bir meydanda savaşa girmesidir. Ateş ve suyun bu buluşması galip getirmeyecek. Döndüğünüz her yerde kafa karışıklığına, aldatmaya, güvensizliğe ve çatışmaya karşı dikkatli olun – özellikle siz ve sevgilinizin bir taahhüt veya uzun vadeli plan üzerinde durduğunuz yerlerde. Bugün başkalarıyla meşgul olmaktansa meditasyon yapmak ve kalbinizin derinliklerine inmek için biraz zaman harcayın. Yakında karanlıktan kurtulacaksın.


Oğlak Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün, evren sana yan gözle bakıyor Oğlak. Drama, her burç için her yerde gizleniyor. Rutinlerle ilgili altıncı evinizdeki kudretli güneş, Neptün’ün kötü fırtınaları tarafından tüketilecek, tüm ışığı ve umudu boğacak. Bu, sizi aşırı derecede bitkin ve bitkin hale getirebilir ve hatta grip olmanıza bile neden olabilir. Başka bir açıdan, işiniz sizi strese sokuyor olabilir, ancak önemli bir kişiden daha fazlasını üstlenmeniz için size ihtiyaç duymaları konusunda baskı hissediyorsunuz. Şimdi herhangi bir söz veya anlaşma vermeyin. Fırtınaların arkandan geçip gitmesine izin ver.


Kova Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, bugün karnınıza tekme yemiş ve yere serilmiş gibi hissedebilirsiniz. Bunun nedeni, gerçek aşk ve çocuklarla ilgili güneş beşinci evinizdeki kudretli güneşin, korkunç bir ruh hali içinde olan kötü bir Neptün ile kare açı yapacak olmasıdır. Bugün tüm zodyak işaretleri cezalandırılmış hissedecek, ancak sizin için kaygınız oldukça belirgin olacak – özellikle para meselelerinde. Bugün dramaya, entrikalara veya manipülasyona kapılmayın. Şimdi yaratılan tüm olumsuz karma, damarlarınızda zehir gibi dolaşacak. Travmadan kurtulmak ve yeniden şarj olmak için zaman ayırın ve kısa süre sonra ışık bir kez daha geri dönecektir. Gerçekten de daha iyi günler önümüzde uzanıyor.


Balık Burcu

18 Haziran 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, kozmik hava bugün huysuz haberler hazırlıyor. Kudretli güneş, evcillikle ilgili dördüncü evinizin uzak göklerinde cızırdarken, o, güneşle ilgili ilk kimlik evinizin -burç burcunuz- yörüngesindeki trajik bir Neptün’ün kare dalgalarının altında boğulacak. İlişkilerdeki çatışmalar pratik olarak garanti altına alınmıştır ve bekarlar bugün kiminle konuştukları ve bağlantı kurdukları konusunda çok dikkatli olmalıdır. Dürüst olmak gerekirse, bugünü etkileşimden ziyade derinlemesine düşünme anı olarak belirlemek en iyisi olabilir. Ev veya aile meseleleriyle ilgili kötü haberler de gelebilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.