Günlük Aşk Burç Yorumları 15 Haziran 2023

15 Haziran Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 15 Haziran Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Koçlar, bugün kuyruğunu bacaklarının arasına almış bir köpek gibi hissedebilirsiniz. Ayrıca, bazı son derece zorlayıcı ve hayal kırıklığı yaratan haberlerle karşı karşıya kalmanız da muhtemeldir. Bunun nedeni, zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni olan zihinsel Merkür’ün, sıkıntı, muhalefet ve karmanın gezegeni olan karanlık ve bulanık Satürn’ün şu anda kaygı, sırlar ve sırlarla ilgili on ikinci evinizde yörüngede dönmekte olan bir silahlı çatışmanın ortasında olmasıdır. ve gizli düşmanlar. Şimdi başkalarına güvenmenin veya ilişkilerde önemli kararlar almanın zamanı değil. Fırtına bulutlarının uçup gitmesine izin verin, kısa sürede daha net düşünmeye başlayacaksınız.


Boğa Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, Merkür bu hafta boyunca bir kasırga gibi hızla ilerliyor. Bugün, başka bir savaşa doğru ilerliyor – bu sefer buzlu bir Satürn ile. Zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegenimiz maliyeyle ilgili ikinci evinizde bir kasırga gibi cızırdarken, arkadaşlıklar, topluluklar ve ilişkilerle ilgili güneş on birinci evinizde yer alan soğuk ve acımasız Satürn’ün bakışları altında ateşinin söndüğünü hissedecek. gruplar. Bu, para ve arkadaşlık etrafında son derece kötü haberler ve tartışmalar olabileceği anlamına gelir.


İkizler Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün zehirli titreşimlere dikkat edin. Gezegen yöneticiniz, kozmik habercimiz Merkür, özellikle huysuz hissediyor İkizler. Bu sizi de etkileyecektir, çünkü düşük özgüven, güvensizlik ve depresyon yaşıyormuşsunuz gibi hissetmenize neden olur. Buzlu Satürn, onu bir gladyatör gibi ezecek, bugünün fikirlerinizi tartışmanın ya da aşık olduğunuz kişiyle ya da sevgilinizle derin konuşmalar yapmanın zamanı olmadığını vurgulayacak. Net bir şekilde düşünmediğinizi fark edebilirler ve sonunda egonuzu patlatacak bir şey söylerler. Fırtına bulutlarının geçmesine izin vermek için bugün ve yarın biraz yalnız kalın ve her şey daha iyi olacak.


Yengeç Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, bugün yüzleşmeniz gereken olumsuzluklar ortaya çıkabilir. Bunun nedeni, zihnin ve iletişimin gezegeni olan zihinsel Merkür’ün potayı bir kez daha karıştırmasıdır. Kibirli bir şekilde gökyüzünde ilerliyor ve yakında buzlu bir Satürn’ün öfkesini yakalayacak. Bu, oldukça yalnız, üzgün ve depresif hissedebileceğinizi garanti eder. Zorluklar ortaya çıktıkça ve ilişki meseleleri vergilendirildikçe fark edebilirsiniz. Hayatta ya da aşkta önemli kararlar vermeyin çünkü net bir şekilde düşünemeyeceksiniz ve sonunda bu kararlardan pişman olabilirsiniz. Kötü haberler moralinizi bozabilir. Daha da kötüsü, trajik bir sır ortaya çıkabilir.


Aslan Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayal kırıklıkları bugün de yıldızlara yazılabilir Aslan burcunda. Bunun nedeni, zihinsel Merkür’ün dönmeye ve duvarlara çarpmaya devam etmesidir. O, güneş enerjisiyle ilgili on birinci evinize enerji veriyor ve bugün, yakınlık ve paylaşılan varlıklarla ilgili güneş sekizinci evinizde dönen buzlu Satürn ile savaş yürütecek. Bu, sizin ve bir partnerinizin para meseleleriyle ilgili çok zarar verici ve kötü haberler alabileceğiniz anlamına gelir. Anlaşmalar imzalamayın ve fırtınaların üzerinize çökmesine izin vermeyin.


Başak Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, ne yazık ki bugün bir ayrılık yaklaşıyor olabilir. Zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni ve gezegen yöneticiniz olan zihinsel Merkür, gökyüzünde yolculuğuna devam ederken, güneş yedinci ortaklık evinizde sizden gökyüzü boyunca buzlu Satürn’ün gölgelerinin altına atılacak. Bu, aynı fikirde olmadığınız için en önemli ilişkinizin büyük ölçüde test edileceği anlamına gelir. Aslında, sevgilinizin sizden daha eleştirel, yargılayıcı ve talepkar olduğunu hissedebilirsiniz. Bu enerji hem bugün hem de yarın yankılanıyor, bu yüzden dikkatli olun.


Terazi Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kozmik habercimiz Merkür, başka bir araba kazasına, Terazi’ye doğru yokuş aşağı gidiyor. Sanki frenleri kırılmış ve önünde sadece yıkım varken sokaklarda gittikçe daha hızlı dönüyor. Bu enerji bugün aktive edilecek ve aşırı endişe, kötü haber veya sızan sırların birdenbire ortaya çıkmasını sağlayacak. Bunun nedeni, uzayın derinliklerinde dönerek güçlü ve soğuk Satürn’ün durdurulamaz kuvvetine ve hareket ettirilemez nesnesine çarpacak olmasıdır. Sonunda kendinizi depresif ve mağlup hissederseniz, biraz şefkatli ilgi görmek için biraz zaman ayırın.


Akrep Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Derin bir nefes al, Akrep. Kötü haberler ve ağır ruh halleri bugün garantilidir. Bunun nedeni, kozmik haberci gezegenimiz, zihinsel Merkür’ün, yakınlık ve varlıklarla ilgili güneş sekizinci evinizde süper yüklü olmasıdır. Bu genellikle para ve güven hakkında iyi haberler getirirken, gerçek aşk, romantizm ve tutkuyla ilgili beşinci evinizden kaynayan buzlu ve öldürücü Satürn’le bir kareye doğru ilerlediği için karanlık, fırtınalı bulutlar toplanıyor. Aşk, güven ve zenginlikle ilgili hayal kırıklığı hemen köşede olabilir. Kontrolden çıkmamak ve olayları şiddetlendirmemek için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Yay Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, üzüntü, olumsuzluk ve kaygıyla yüzleşmeye hazır olun. Bugünün kozmik havası, sert bir buz fırtınasının gelişi gibidir. Zihinsel Merkür gökyüzünde süzülürken kendini beğenmiş ve kibirli davranıyor ve bugün, şu anda dördüncü güneş evinizde konuşlanmış, hükmedici ve soğuk Satürn’ün cezasını çekecek. Bu, kendinizi düşük hissedebileceğiniz veya düşüncelerinizi ağır ve karanlık bulabileceğiniz anlamına gelir. Sonunda, biricik olanınızla zorlu bir gerilim fark ederseniz, bu tartışmaları gelecek haftaya kadar rafa kaldırmayı kabul edin.


Oğlak Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ciddi bir yanınız olmasına rağmen, bir mizah anlayışınız var Oğlak. Ancak, meşhur alaycı yanınız biraz daha karanlık bile olabilir. Zihinsel Merkür, güneş enerjisi altıncı evinizde yol alıyor ve güneş enerjisi üçüncü evinizdeki buzlu Satürn ile çatışıyor. Sevgilinizle seyahat planları yapmanın zamanı değil ve hatta fikirlerinizden ve planlama becerilerinizden şüphe duyduklarını hissedebilirsiniz. Kendinizi depresif, sönük ve yenilmiş hissediyorsanız, konuşmaları daha sonra tekrar ziyaret etmeyi deneyin. İş aynı zamanda kötü haberleri de önünüze saçıyor olabilir, bu yüzden sadece işe başlamanız gerekiyorsa, bunu sevgilinize söylemektense yapılacak en iyi şey bu olabilir.


Kova Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, bugün ilişkilerinizi test edebilecek başka bir kozmik savaşla yüzleşmeye hazırsınız. Bunun nedeni, geleneksel gezegen yöneticiniz Satürn’ün özellikle karanlık, yıkıcı ve acımasız bir ruh hali içinde olacak olmasıdır. Şu anda, maliyeyle ilgili ikinci evinizde yörüngede dolaşıyor ve şimdi romantizm ve neşeyle ilgili beşinci evinizde dönen zihinsel Merkür ile ticaret yapacak. Servetinizle ilgili kötü haberler aniden ortaya çıkabilir ve partnerinizle sert sözler sarf etmenize neden olabilir. Görünüşe göre, kazanan olduğunu düşündüğünüz bir yatırım, eşinizin kararlarınızdan şüphe duymasına neden olabilir.


Balık Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bugün bir çatışma ve hatta bir ayrılık görünebilir, bu yüzden antenlerinizi yukarıda tutun. Bunun nedeni, eşinizle aynı fikirde olmamanız ve ikinizin de bıkmış hissetmenizdir. Gökyüzünde sizden ötedeki Zihinsel Merkür, solar dördüncü evcilik evinize enerji veriyor. Yine de, şu anda burcunuzun yörüngesinde ve güneşin ilk kimlik evinizde dönen kudretli Satürn ile şiddetli bir şekilde çatışacak. Bu, iletişim ve fikirler söz konusu olduğunda aynı sayfada olmadığınız anlamına gelir. Şimdi çok soğuk ve kontrollü görünmekten kaçının. Savunmacı veya agresif bir saldırı yaparsanız, partneriniz kapıyı suratınıza çarpabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.