Günlük Annelik Burç Yorumları 7 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 7 Haziran Çarşamba gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Dikkat et dünya, işte geliyorsun! Bugün muazzam bir hırsınız var ve bunu başkalarının bilmesini sağlamaktan korkmuyorsunuz. Davanızı nerede ve ne zaman olursa olsun tanıtın ve o zam veya terfiyi alabilirsiniz. Göreyim seni!


Boğa Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Küçük bir bebeğin nasıl bu kadar büyük bir yapılacaklar listesi olabilir? Önce oynamak, uyumak, yemek yemek ve şarkı söylemek vardı, şimdi kamp yapmak, yüzmek, el işi yapmak ve daha neler neler. Bugünlerde kendinizi bu kadar aceleci hissetmenize şaşmamalı!


İkizler Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, sizin ve bebeğinizin dışarı çıkıp bir grup yeni insanla tanışmanız için harika bir gün. Parka, oyun alanına veya alışveriş merkezine gidin ve başka bir anne ve çocuk gibi bir paket anlaşma olabilecek harika yeni arkadaşlar edinip edinemeyeceğinize bakın!


Yengeç Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün biraz şüphelenmek paranoya değil. Ne de olsa, ünlü kurabiyelerinizden büyük bir parti pişirecekseniz, küçük çocuğunuzun birkaçını kaçırmayacağınızı varsayması doğaldır. Sayım yapmaya devam etsen iyi olur.


Aslan Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, her şeyden eğlenceli bir zaman geçirebileceğiniz günlerden biri. Yolda şarkılar söylerseniz ve ürünleri arabaya koyarken saçma sapan kafiyeler uydurursanız, pazara gitmek bile harika olabilir. Muz-rama-fo-fama!


Başak Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Oyun için enerjin var. Çocukları zamanında kreşe götürdükten, tüm gün çalıştıktan, ardından eşyaları topladıktan ve akşam yemeğini hazırladıktan sonra, çocuğunuzun tercih ettiği oyunla heyecan verici bir tur oynamaya devam edebilirsiniz. Git anne!


Terazi Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün, çocuğunuzla birlikte gitmenin en iyi yolunun uzlaşma olduğunu görebilirsiniz. Geç saatlere kadar ayakta kalma veya hikaye sayısı konusunda bazı tavizler vermeniz gerekebilir, ancak en az yaygara ile bir anlaşmaya varmanız muhtemeldir.


Akrep Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün çatışmadan kaçınmak için elinizden geleni yapın, özellikle de bir iş arkadaşınız gereksiz yere ortalığı karıştırmaya başlarsa. İşin püf noktası, haklı olduğunuzu bilseniz bile aşırı tepki vermemek. Yaşamayı kabul etmek ve yaşatmak zorunda kalabilirsiniz.


Yay Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yaratıcılık bugün anahtar olacak, ancak sadece parmak boyalarını ve pastel boyaları kırmak yeterli değil. En çok sevdikleri şeyleri tasvir etmeleri için küçüklerinize meydan okuyun. Buldukları şey sizi etkileyecek.


Oğlak Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kumsalda veya kum havuzundayken, soy ağacınızın bir diyagramını kuma çizmek isteyebilirsiniz. Bu, küçük çocuğunuzun ataları hakkında bilgi edinmesi ve kökenleri hakkında düşünmeleri için ona yeni bir yol vermesi için harika bir yoldur.


Kova Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün, küçüğünüzün, herkesi rahatlatan gayri resmi eğlence yaklaşımınızı taklit ettiğini görme şansına sahip olabilirsiniz. Ancak konuşma, şişkinlik şakaları etrafında toplanmaya başlarsa, çok ileri gitmiş olabilirler!


Balık Burcu

7 Haziran 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Siz ve çocuğunuz bir gün izin alıp sadece bulutlara bakmanın faydasını görürsünüz. Gördükleri şekiller – bir oyuncak ayı, bir kedi yavrusu – sizin gördüğünüz alışveriş merkezleri, alışveriş çantaları ve kaplıcalar için büyük ölçüde farklılık gösterir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.