Günlük Annelik Burç Yorumları 17 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 17 Haziran Cumartesi gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Hâlâ mayonun içinde göründüğünden memnun değil misin? Çok fazla abur cubur veya artık bebek göbeği suçlu olabilir. Biraz ekstra egzersizin çözemeyeceği bir şey yok. Bugün yeni bir egzersiz programı düşünün veya eskisini hızlandırın.


Boğa Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün ne kadar az şey söylenirse o kadar iyi. Küçük bir öpücük veya kucaklama, başarmak istedikleri her ne olursa olsun, küçük çocuğunuzun arkasında olduğunuzu anlamasını sağlamak için gereken tek şey olabilir. Aynısı diğer yarınız için de geçerli.


İkizler Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün aile üyeleriyle iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Sizi doğru okuyamıyorlarsa, belki de bebeğiniz sizin yerinize konuşabilir. Tam kafasına çivi çakmanın bir yolu var.


Yengeç Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün devreye girip terapisti oynamanız gerekebilir, büyük olasılıkla başka bir anne için. Yükünü hafifletmek için ne söyleyeceğinizi bileceksiniz. Veya bu başarısız olursa, güzel bir tabak kurabiye veya başka bir rahatlatıcı yiyecek deneyin.


Aslan Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bütçenizi gözden geçirmeniz için iyi bir gün olabilir. Bir son dakika kaçamağı ya da çocuğunuzun çok istediği özel bir oyuncak düşünüyor olabilirsiniz. Yine de, önemli veya maliyetli alımlar yapmak için en iyi zaman değil.


Başak Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Süper organizasyon becerileriniz sayesinde, çığlık atan çocuklarla dolu bir arka bahçede bile her şey kontrolünüz altında. Bu, ileriye bakmak veya ulaşmak istediğiniz yeni bir projeye başlamak için harika bir gün olabilir.


Terazi Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Devam edin ve siz ve çocuğunuz mümkün olduğunca az şey yaparken ev işlerinin birikmesine izin verin. Kimin hamakta veya şezlongda daha uzun süre yatabileceğini görmek için bir yarışma düzenleyebilirsiniz. Bahse girerim bugün kazanırsın!


Akrep Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yardım eli uzatmak için iyi bir gün. Kreşteki veya oyun grubundaki annelerden birinin yardımınıza ihtiyacı olabilir. Bu kişi yardım isteyemeyecek kadar içine kapanık olabilir, bu yüzden sıkıntı belirtilerine dikkat edin.


Yay Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Son zamanlarda yoga yapmayı ihmal etmiş olabilirsiniz, o halde neden bebeğinizle parkta veya sahilde bir seans yapmıyorsunuz? Sizinle bir aktivite yapmaktan çok hoşlanacaklar ve o baş desteğinden düşerlerse kuma veya çime yumuşak bir iniş yapmış olurlar.


Oğlak Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

O dedi, o dedi, onlar başlattılar, onlar da başlattılar, yapmadılar — biraz uğraşmak gerekecek ama erkek krizinin dibine inebileceksiniz. Bu, gerçekleri bulmak ve herkesi memnun edecek şeyleri halletmek için mükemmel bir gün.


Kova Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Siz tamamen farklı bir şey yapmak isterken, birisi her zamanki gibi iş olduğunu hissedebilir. Uzlaşma ancak dikkatli ve sabırlıysanız mümkündür. Bugün diğer insanlardan farklı bir ajandanız olduğunu kabul etmek zorunda kalabilirsiniz.


Balık Burcu

17 Haziran 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ana sıkışmanızla ilişkiniz biraz gergin mi? Bugün samimi bir şekilde konuşmak, işleri önemli ölçüde kolaylaştıracaktır. Uyum bir kez sağlandığında, ışıklar söndükten sonra daha fazla yakınlık yaşamanın yolu açılır.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.