Günlük Annelik Burç Yorumları 16 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 16 Haziran Cuma gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün bazı kışkırtıcılara dikkat edin. Sahilde veya kum havuzunda gürültü çıkaran ve kumdan kaleleri deviren bazı çocuklar olabilir. Ama devreye girip onları sakinleştirmelerini sağlayabileceksiniz.


Boğa Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İkiz cadıların sorunu, hangi cadının hangisi olduğunu söylemenin kolay olmamasıdır! Etrafınızda, sizin ve küçük oğlunuzun bugün eğlenmesi için, aptalca tekerlemeler yapmak da dahil olmak üzere beklenmedik yollar var. Mağazada ne tür eğlenceli sürprizlerin olduğunu asla bilemezsiniz.


İkizler Burcu

16 Haziran 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, işte ve iş dışında bazı işleri halletmek için harika bir gün. Ancak bundan en iyi şekilde yararlanmak için en küçüğüne kadar ayrıntılara dikkat etmeniz gerekecek. Sadece biraz daha seçici olun ve önemli hiçbir şeyi gözden kaçırmazsınız.


Yengeç Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Neden bu kadar iyi hissettiğinizden emin olamasanız da bugün güzel bir gün. Dünyanın en zeki, en tatlı, en uslu bebeğine sahip olman dışında. Ama yine de, bu harika bir sebep.


Aslan Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün, stratejilerinizi ve planlarınızı yeniden değerlendirmek isteyeceksiniz. Bunun nedeni, önceki gündeminizi alt üst edecek bir şeyin ortaya çıkması olabilir. Ve zaman zaman yapılacak iyi bir şey olduğu için.


Başak Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Okyanus denizkızına ne demiş? Hiçbir şey, sadece el salladı! Bugün bir su sıçratma yarışmanız varsa ya da küçük çocuğunuzla havuzda ya da plajda basit bir aptallık yaparsanız çok şaşırmayın. Bu sayede ikiniz de harika zaman geçireceksiniz.


Terazi Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir iş arkadaşının sözleri sinir bozucu olabilir veya başka bir anne küstahça şeyler söyleyebilir. Ama bunu bu kadar kişisel algılamak için hiçbir sebep yok. Ve kin tutmakta olduğu gibi olumsuzluğa tutunmak daha da az. Sadece bugün gitmesine izin ver.


Akrep Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Sır tutmanın ne kadar önemli olduğunu kendinize hatırlatmanız gerekebilir. Başka bir anne onlara hayati bilgiler emanet ettiğinde (kimin kiminle ilişkisi olduğu gibi), ne kadar zor olursa olsun, bunu kendinize saklamanız gerekir.


Yay Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Arada bir, küçük ahbapınız otoriteyle ilgili bazı zorluklar yaşayacak. Bugün, kamp danışmanı veya çocuk bakıcısı ile aynı fikirde olmadıkları günlerden biri olabilir ve müzakere etmeleri için onlara yardım etmeniz gerekecek.


Oğlak Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ufaklığınızı uzaktaki veya uzak mesafelerdeki diğer kişilerle bağlantı kurmaya teşvik edin. Belki de sanat eserlerinden biri taranabilir ve e-posta ile gönderilebilir – bu, Büyükannenin el işlerine hayran kalmasına yardımcı olmanın harika bir yoludur.


Kova Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün yüzeyin altına bakın. Küçük melekleriniz derli toplu ve temiz görünse de, kampta, kreşte veya oyun grubunda oynayanlardan kaynaklanan çok fazla gizli kir olabilir. Kulakların arkasına bir bakın.


Balık Burcu

16 Haziran 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğunuzun yakınındaki biri biraz fazla kritik olabilir. Peki ya diğer tiplerin etrafında tur atamazlarsa? Kendi hızlarında gitmeleri ve eğlenmeleri gerekiyor, bu yüzden diğer kişinin fikirlerini şimdilik kendilerine saklamasını sağlayın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.