Günlük Annelik Burç Yorumları 15 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 15 Haziran Perşembe gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Tyke’ınızın iştahı, tam da daha fazla merak etmeye başladıkça büyüyor. Bu, üzerinde denenecek daha cesur tarifler için internette gezinme zamanı olabilir. Bu akşam devekuşu burgerlerinde kumkuat salsa yiyelim. Lezzetli!


Boğa Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün harika şeyler başarmak için yola çıkarken ayıracak hırsınız var. Ancak coşkunuz içinde, kendini tanıtmaya yönelik katı yaklaşımınız kibir olarak algılanabilir. Bir çentik aşağı indirin ve tam hedefte olacaksınız.


İkizler Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bazı fikirlerin hayata geçirilmesi gerekiyordu. Kişisel bir gün geçirmek ve küçük çocuğunuzla sahile gitmekle ilgili olanlardan biri olabilir. Bu akşam diğer yarınızla romantizm için zaman bulmakla ilgili olan da öyle.


Yengeç Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Gurur — birçok kişinin düşüşüdür ama her şeyi kontrol altında tutuyorsun. Bebeğiniz ve bugüne kadar yapmayı öğrendikleri her şey sizi heyecanlandırıyor ama aklınıza gelmiyor. Ne kadar harika bir çocuğunuz olduğunu bilerek içiniz rahat olsun.


Aslan Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ah, ah. Dikkatli olmazsanız, aktivitelerdeki bir durgunluk küçüklerin sıkılmasına neden olabilir. Biraz teşvikle, çocuğunuz doğal olarak boya kalemlerini, inşaat kağıtlarını ve simleri çıkaracak ve biraz taze yaratıcılığını ortaya çıkaracaktır.


Başak Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün, bazı yönlerden tıpkı çocuğunuz gibi olduğunuzu görebilirsiniz. Etrafınızda çok sayıda insan varsa, kendinizi o kadar kaptırmış olabilirsiniz ki daha sonra rahatlayamazsınız. Akşamları fazladan dinlenme süresi planlayın, böylece ikiniz de biraz rahatlayabilirsiniz.


Terazi Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün küçük çocuğunuza büyük resmi açıklamanız gerekebilir. Suya girmeden önce neden izin almanız gerektiğini ve neden dudaklarınız morarana kadar havuzda kalamayacağınızı bilmeleri gerekiyor.


Akrep Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Demek istediğini söyledin – ve bunda güçlü bir şekilde. Şimdi yetkili biri sizden bu konuda bir şeyler yapmanızı isteyebilir. Bağlılığınızı göstermek için bugün eve iş getirmeniz veya başka bir şekilde ekstra yol kat etmeniz gerekebilir.


Yay Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Endişelenme, mutlu ol. Bu, bugünkü felsefenizi özetliyor. Siz ve küçük çocuğunuz bugün mahallede eğlence müjdesini yayacaksınız. Pek çok mühtedi edineceğinden emin olabilirsin, hatta belki yeni komşular bile.


Oğlak Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İş yerinizde sorunlar baş gösterebileceğinden, bu her şeyin söylendiği ve yapıldığı kolay bir gün olmayabilir. Neyse ki, iyi bir mücadeleyi seviyorsunuz ve bu, duruma ayak uyduracağınız bir gün.


Kova Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün, küçük oğlunuzla ilgili çok şey olabilir ve başarılı olmalarına yardımcı olmak isteyeceksiniz. Onları kampta veya kreşte ilerletmek için ne yapabilirsiniz? Onları bu konuma getirmek yeterince katalizördür. Bırak işlerini yapsınlar.


Balık Burcu

15 Haziran 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Günü hayal etmek ne kadar cezbedici olsa da, yapılacak çok iş var. İşteyken veya diğer işlerinizi tamamlarken odaklanın ve elinizden gelenin en iyisini yapın. Ve tüm dikkatinizi hak ettikleri için çocuğunuzla parka gittiğinizde tetikte olun.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.