Günlük Annelik Burç Yorumları 14 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 14 Haziran Çarşamba gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Son zamanlarda oldukça rekabetçi hissettiğinizi fark edebilirsiniz. Köşeye giden bir yarışta veya Scrabble oyununda çocuğu yenmek çocuk oyuncağı. Ama iş akşam yemeğini en hızlı kimin bitirebileceğine gelince, kaybedersiniz!


Boğa Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bebeğinizle çok gurur duyuyorsunuz! Farklı geçmişlerden gelebilecek diğer çocuklarla ne kadar incelikli bir şekilde başa çıktıklarına bir bakın. Bugün, küçük çocuğunuz için böyle bir hoşgörünün önemini pekiştirmek için bir şans daha elde edebilirsiniz.


İkizler Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün benzer düşünen kişilerle takılmak için zaman ayırdığınızdan emin olun. Bilirsiniz, tüm dünyadaki en şirin, en zeki, en zeki bebekleri olan diğer anneler. Yeter ki bu konuda rekabete girmeyin!


Yengeç Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu pazarlıklı bodrum yaklaşımını denemek için iyi bir gün olabilir. Çocuğunuz için indirimde olan şeyler için alışveriş yapmak, bu zorlu ekonomik zamanlarda çok mantıklı. Ve pazarlık yaparsanız daha da büyük bir indirim alabileceğinizi göreceksiniz.


Aslan Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün erkek çocuklarının aktivitelerini organize etmek için harika bir gün. O mahalledeki kukla gösterisinin veya karaoke festivalinin üstesinden gelin ve bir sonraki seviyeye taşıyın. Herkes bir kurdele kazanırsa, son selama kadar herkes harika vakit geçirir.


Başak Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Süper düzenli olmak istiyorsunuz ama bebeğiniz oyuncakları ve oyunları oldukları yerde bırakmayı tercih ediyor. Bugün, esnek kalırsanız, etkili, ancak stillerini kısıtlayacak kadar katı olmayan bir sistemle gelebilirsiniz.


Terazi Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Mahalledeki diğer annelerin bugün cevaplar için size baktığını fark edebilirsiniz. Kendinize sandığınızdan daha fazlasını bildiğiniz ortaya çıktı, bu yüzden devam edin ve damlatmaz bardaklar veya tasarım bardaklar hakkındaki görüşlerinizi paylaşın.


Akrep Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün, onlar için hatırlamanız gereken onca şeyden sonra, küçüğünüzü kampa veya kreşe götürmek için alışılmadık bir baskı hissedebilirsiniz. Onlar meşgulken kendinize biraz dinlenmek için zaman ayırmanız iyi bir fikir olabilir.


Yay Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir ömür boyu yolculuk için hazır olun. Tamam, belki sen ve çocuğun hayali bir yolculuğa çıkmak zorunda kalacaksınız. Ama oldukça maceralı olacağı kesin ve bu şekilde sonuna kadar birinci sınıf gidebilirsiniz!


Oğlak Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Etrafınızdaki biri oldukça talepkar olabilir, belki de istediklerini alamayınca sinir krizi geçirecek kadar ileri gidebilir. Bir anne olarak deneyiminiz, kayınvalidenizin yanında ne yapacağınızı bilmenize yardımcı olacaktır.


Kova Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bebeğinizi deney yapacak bir pozisyona sokmak isteyebilirsiniz. Kumdan kaleyi tam olarak ne kadar yüksek yapacaklarını öğrenmelerinin tek yolu deneme yanılmadır. Bir kez asıldıklarında, onları durduracak hiçbir şey olmayacak.


Balık Burcu

14 Haziran 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün küçük çocuğunuzun gerçek hayattaki büyük bir dramadan kaçınmasına yardım etmeniz istenebilir. Kampta başka birine kızan biri olabilir, bu yüzden çocuğunuza taraf tutması gerekmediğini açıklayın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.