Haftalık Burç Yorumları (8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 8 Mayıs – 14 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 8 Mayıs – 14 Mayıs haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta mesajlar önemlidir ve mutluluk getirebilir.

Hafta, 7 Mayıs Pazar günü, Venüs’ün Yengeç burcunda ve aile evinizin Kova burcundaki Plüton ile 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Koç, ailenin bir üyesinin seni etkilemeye çalıştığını hissedebilirsin. Ve bu ilk olmayabilir. Ancak kişiyi düzeltmek veya onunla mücadele etmek yerine, bunu kendi yaşamları kontrolden çıkmış gibi hissettirdiği için yaptıklarını kabul edin. Bugün, bir aile üyesine sabır ve anlayış göstermek faydalıdır.

9 Mayıs Salı günü Boğa burcundaki güneş, para evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Yeni bir iş fikri veya para kazanma planı sizi çok heyecanlandırabilir. İki ayağınızla da atlamaya hazırsınız. İlerlemeye hazır olduğunuzda, ses bariyerini aşan bir mermi gibisiniz. Koç, bu enerjiyi iyi bir şekilde kullanabilirsin. Bu projede, çoğu insanın bir ayda yapabileceğinden daha fazlasını tek bir günde yapabilirsiniz. Şimdi ilerlemek için coşkunuzu kullanın.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, maceralı bir şey yapmak için ilham aldınız.

Hafta, 7 Mayıs Pazar günü Venüs’ün Yengeç burcunda olması ve iletişim evinizin Kova burcundaki Plüton ile 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Mesajlar bugün tamamen bozulabilir. Emoji ile doldurulmuş metinler, gerçek kelimeler kadar net değildir. Boğa, zaman veya yer gibi temel bir şeyi yanlış yorumladığınızda siz ve bir arkadaşınız birbirinizi özleyebilirsiniz. Bir restoranda, alışveriş merkezinde veya konser salonunda biriyle buluşmak için yola çıkmadan önce, tüm ayarlamaları yaptığınızdan emin olun. Bugün net bir bağlantı kurmak istiyorsanız bunu telefonla yapın.

9 Mayıs Salı günü Boğa burcundaki güneş (doğum günün kutlu olsun!) kişisel ifade evinizde Uranüs ile kavuşuyor. Farklı bir şey yapmak için yılın mükemmel zamanı ve bu, fiziksel olarak sizi değiştirmekle başlayabilir. Boğa, vücuduna bakmak için daha fazla zaman harcıyor olabilirsin. Yeni kıyafetler alabilir ve parmaklarınıza şapka, küpe veya yüzük takmaya başlayabilirsiniz. Parlamak ve parlamak için iyi bir zaman.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta etrafınız hayranlarla çevrili.

Hafta, 7 Mayıs Pazar günü Venüs’ün Yengeç burcunda olması ve para evinizin Kova burcundaki Plüton ile 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. İkizler, eğitim veya mezuniyetle ilgili bir şeye oldukça fazla para harcayabilirsiniz. Bir akrabanız mezun oluyor ve siz de çok güzel bir hediye için para ödüyor olabilirsiniz. (Onlara bir araba alamayabilirsiniz ama o devasa fiyonklar da ucuz değil.) Ya da belki gelecek dönemin okul ücreti için kendinize bir çek yazıyorsunuz. Cüzdanınızda bir göçük yaratacak kadar pahalı bir video kursu satın almayı düşünebilirsiniz.

9 Mayıs Salı günü Boğa burcundaki güneş, maneviyat evinizde Uranüs ile kavuşuyor. İkizler, farkındalık ve meditasyon uygulamalarınıza bakabilir ve bazı şeyleri değiştirebilirsiniz. Hava değiştiği için dışarıda cazip olabilirsiniz. Günler güneş ışığıyla dolu ve akşamlar daha sıcak, bu nedenle dışarıda dua edebilir veya meditasyon yapabilirsiniz. Akşamları ateş çukurunun yanında oturabilir ve gün boyunca topladığınız tüm negatif enerjilerin yakılmasını izleyebilirsiniz.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, küçük bir olumlu değişiklik size neşe getirebilir.

Hafta, 7 Mayıs Pazar günü Venüs’ün kendi Yengeç burcunuzda olması ve güven evinizin Kova burcundaki Plüton’la 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, haklı olduğuna gerçekten ikna olmuş biriyle aynı fikirde olmayabilirsiniz. Kanser, genellikle kendi fikirlerine sahip olmalarına izin verirsiniz, ancak bu kişiye gerçekleri göstermesi ve argümanlarının zayıflığını bilmelerini sağlaması için meydan okuma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bugün bir tartışmaya hazır olun.

9 Mayıs Salı günü Boğa burcundaki güneş, arkadaşlıklar ve ağlar evinizde Uranüs ile kavuşuyor. Bugün, şaşırtıcı bir kaynaktan biraz yardım gelebilir. Çok az tanıdığınız bir kişi, sizin için her şeyi göze alabilir. Kanser, senin için ayağa kalkmalarını, bir zorbayla yüzleşmelerini veya sana büyük bir şefkat göstermelerini izleyebilirsiniz. Bu, hayatınızdaki önemli bir bağlantının başlangıcı olabilir, ancak önce almak için kollarınızı açmalısınız.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeteneklerinizi sergiliyorsunuz.

Hafta, 7 Mayıs Pazar günü Venüs’ün Yengeç burcunda olması ve sanatsal ifade evinizin Kova burcundaki Plüton ile 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Leo, başkalarının çalışmanı eleştireceğinden korktuğun için sanat yapmaktan kaçınıyor olabilirsin. Ama bu sana ve dünyaya haksızlık. Bir kişinin vizyonunuzu anlamaması, ister kağıt üzerinde, ister müzik veya dans yoluyla olsun, benzersizliğinizi ifade etmek için elinizden gelen her şeyi yapmamanız gerektiği anlamına gelmez. Bugün dünyaya biraz sanat ortaya koymak için iyi bir gün.

9 Mayıs Salı günü Boğa burcundaki güneş kariyer evinizde Uranüs ile kavuşuyor. Bugün, tamamen birdenbire ortaya çıkan büyük bir kariyer fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu, aylar önce başvurduğunuz bir iş için görüşme fırsatı olabilir. Amiriniz, şirkette yükselmek için beklenmedik bir fırsatla sizi şaşırtabilir. Bugün, kariyeriniz hız kazanıyor.


Başak Burcu

Başak Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, inançlarınızı paylaşan biriyle bağlantı kurabilirsiniz.

Hafta, 7 Mayıs Pazar günü Venüs Yengeç burcunda ve teknoloji evinizin Kova burcundaki Plüton ile 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. İşler bugün çalışmıyor. Bu, bozulduğu veya aldığınız hatanın aşılmaz olduğu anlamına gelmez, ancak yapmak istediğiniz şey ile onu gerçekleştirme yöntemleriniz arasında bir kopukluk vardır. Başak, mahallede bir fırtına veya bazı elektrik işleri nedeniyle evinizin elektriği kesilmiş olabilir. Bugün, temel şeyleri halletmek zor.

9 Mayıs Salı günü Boğa burcundaki güneş, seyahat ve deneyimler evinizde Uranüs ile kavuşuyor. Başak, bugün yolda olabilirsin, bu durumda yeni şeyler görüyor ve yeni insanlarla tanışıyorsun. Ve şehir dışına çıkmak gündemde değilse, hücrenizin duvarları arasında dolaşan kafese kapatılmış bir kaplan gibi hissediyor olabilirsiniz. Bu yüzden en azından öğleden sonra izin alıp daha önce hiç bulunmadığınız bir yere gitmek iyi bir fikir olacaktır.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, rutinleri bırakıyorsunuz.

Hafta, 7 Mayıs Pazar günü, Venüs Yengeç burcunda haritanızın tepesinde Kova burcundaki Plüton ile 150˚’lik açı yapacak şekilde başlayacak. Bugün sizin için sosyal bir fırsat olabilir, ancak gitmek isteyip istemediğinizden emin değilsiniz. Belki ilgi odağı olacaksınız ya da katılan başka kimseyi tanımıyorsunuz. Terazi, zihniyetinizi değiştirmenize yardımcı olur. En iyi yaptığınız şeyi yapın ve diğer insanları rahat hissettirmeye odaklanın. Neyin olup olmayacağına dair herhangi bir beklentiyi ortadan kaldırarak, gerçekten harika zaman geçirebilirsiniz.

9 Mayıs Salı günü Boğa burcundaki güneş, kaynaklar evinizde Uranüs ile kavuşuyor. Terazi, bir rutinden çıkmak istiyorsun. Büyükbabanızın asla duymadığı bazı alışılmadık yatırımları düşünebilirsiniz. Artık özel yatırımdan nadir toprak metallerine, sanata veya tarım arazilerine yatırıma kadar her şey için farklı fiyat noktalarında birçok seçeneğiniz var. Finansman konusunda yaratıcı oluyorsun.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, tutkularınızın peşinden gitmenizde bir sakınca yok.

Hafta, 7 Mayıs Pazar günü Venüs’ün Yengeç burcunda olması ve seyahat evinizin Kova burcundaki Plüton ile 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün yoldaysanız, kendinize fazladan zaman ayırmanız gerekiyor. Gecikmeler ve sapmalar olabilir. Ancak esnek kalırsanız, tüm engelleri kolaylıkla aşabilirsiniz. Bugün seyahat düzenlemeleri yapmaya çalışıyorsanız, daha yüksek fiyatlar ödeyebilir ve istediğinizi alamayabilirsiniz. Akrep, bunu yapmak için en az bir gün kadar beklemek isteyebilirsin.

9 Mayıs Salı günü Boğa burcundaki güneş, ilişkiler evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Aşkı arıyorsanız, bugün heyecan verici biriyle tanışabilirsiniz. Sanki Cupid’in okuyla vurulmuşsun ve şu anda düşünebildiğin tek şey bu kişi. Akrep, sadece bir yüz yüze görüşmeden sonra birbirinize aralıksız mesaj atıyor olabilirsiniz. Halihazırda bir aşk ilişkiniz varsa, bu gece ateşli bir eğlence yaşayabilirsiniz. Bugün ikiniz de havasındasınız.


Yay Burcu

Yay Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, birkaç küçük adım sizi doğru yola sokacak.

Hafta, 7 Mayıs Pazar günü, Venüs’ün Yengeç’te olması ve kredi evinizin ve yatırımlarınızın Kova burcundaki Plüton’la 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Yay burcu, yatırım söz konusu olduğunda bazı harika fikirleriniz olabilir, ancak düşündüğünüz yatırımları nasıl satın alacağınızı gerçekten anlamadınız. Bugün yatırım konusunda ciddileşmek ve gerekli adımları atmak için güzel bir gün.

9 Mayıs Salı günü Boğa burcundaki güneş, iş ve rutinler evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. İşinizdeki prosedürler değişiyor olabilir. Üst yönetim tüm sistemi yenileyebilir. Ancak daha muhtemel olan, üretkenliğinizi artırmak için çalışma rutinlerinizi değiştiriyor olmanızdır. Yay, bilgisayarınızın sıkıcı görevleri yapabilmesi için formlar, makrolar ve diğer sistemleri uygulayabilirsiniz. Bu uygulandıktan ve uygulamaya konulduktan sonra, işinizi çok daha hızlı yaptığınızı görebilirsiniz.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, dengeyi bulmak için ödün vermeniz gerekebilir.

Hafta, 7 Mayıs Pazar günü, Venüs Yengeç burcunda ve ilişkiler evinizin Kova burcundaki Plüton ile 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Oğlak, biriyle çok uyumlu olabilirsin, ama mali durumu nasıl halledeceğin konusunda çok farklı fikirlerin olabilir. Onlar harcama yaparken siz tasarruf edebilirsiniz. Partneriniz fazladan her kuruşunu sincaplarken, “hayat kısa” tavrına sahip olabilirsiniz. Birbirimizi dinlemek için bir araya gelmek için güzel bir gün. Hala aynı fikirde olmayabilirsiniz, ancak muhtemelen bir çift olarak daha yakın olacaksınız.

9 Mayıs Salı günü Boğa burcundaki güneş, eğlence ve keyif evinizde Uranüs ile kavuşuyor. Mümkünse bugün çalışmayın. Eğlenceli, yaratıcı veya biraz maceralı bir şeyler yapın. Oğlak, bu, neyi sevdiğinizi ve sevmediğinizi keşfetmek için iyi bir gün. Şarap tadımı, akarsu raftingi veya bunların arasında bir şeyler bugün için ideal olabilir.


Kova Burcu

Kova Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ihtiyacınız olduğunda destek alacaksınız.

Hafta, 7 Mayıs Pazar günü Venüs Yengeç burcunda ve sağlık ve esenlik eviniz Kova burcundaki Plüton ile 150˚’lik açı yapacak şekilde başlıyor. Daha sağlıklı beslenmeye kararlı olabilirsiniz, ancak ne yediklerini umursamayan insanlarla bir evde yaşıyorsunuz. Kova, onların abur cuburlarının cazibesine kapılmamak veya şeker zulalarına takılmamak için bazı stratejiler düşünmen gerekebilir. Bugün, ayartmayı gözden kaçırmak isteyebilirsiniz.

9 Mayıs Salı günü Boğa burcundaki güneş aile evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Aileden birinden şaşırtıcı miktarda destek alıyorsunuz. Kova, bu kişinin dinlediğini ve muhtemelen başından beri seni desteklediğini anladın. Evdeki dış drama nedeniyle fark etmemiş olabilirsiniz, ancak bugün akraba olduğunuz biri tarafından değer verildiğinizi keşfedebilirsiniz.


Balık Burcu

Balık Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sürpriz bir aşk ilişkisi başlayabilir.

Hafta, 7 Mayıs Pazar günü Venüs Yengeç burcunda ve aşk ve romantizm eviniz Kova burcundaki Plüton ile 150˚’lik açı yapacak şekilde başlıyor. Bugün, “tipiniz” olmayan biriyle tanışabilirsiniz. Ama bu, aşkla ilgili kendi kurallarınızı yıkmak için iyi bir gün. Bu kişi istediğiniz kadar uzun olmayabilir veya daha önce düşündüğünüz herkesten biraz daha genç olabilir. Balık, kutunun dışında düşünmeye (ve sevmeye) hazırsın.

9 Mayıs Salı günü Boğa burcundaki güneş araç ve ulaşım evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Balık, aracınız sizi dünyada temsil ediyor, bu yüzden arabanızı yıkatmak ve detaylandırmak için iyi bir gün. Bugün, yeni bir araba almayı düşünebilirsiniz. Bir kamyonu test edebilir veya bir elektrikli araç satın almayı düşünebilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.