Haftalık Burç Yorumları (29 Mayıs – 4 Haziran Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 29 Mayıs – 4 Haziran Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 29 Mayıs – 4 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 29 Mayıs – 4 Haziran haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, uçmaya hazırsınız.

Hafta, 28 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve iletişim evinizin Balık burcundaki Satürn’le kare açı yapmasıyla başlıyor. Şimdi, son birkaç yılda nasıl büyüdüğünüzü değerlendiriyor olabilirsiniz. Koç burcu, bazı alanlarda ilerleme görebilir, ancak kaçırdığınız bazı fırsatlara, güveniniz olmadığı veya zamanlamanın doğru olmadığını hissettiğiniz için kaçındığınız şeylere üzülebilirsiniz. Bu, gelecek için saldırınızı planlamak için iyi bir zamandır.

1 Haziran Perşembe günü Aslan burcundaki Mars ve kendini ifade etme evi Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapacak. Koç, konfor alanınızın dışında bir şey yapmanın eşiğindesiniz ve bu adımı atmadan önce kendinizi zihinsel olarak heyecanlandırmaya çalışıyor olabilirsiniz. Adımlarını takip etmeye değer bir kahraman arayabilirsin. Büyüklüğün eşiğinde sallanıyorsun.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kaynaklar görünür hale gelir ve kullanılabilir hale gelir.

Hafta, 28 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve para evinizin Balık burcundaki Satürn’le kare açı yapmasıyla başlıyor. Yavaş ve sakin olan yarışı kazanır. Şu anda vurgunun “yavaş” olduğunu hissediyor olsanız da, kaydettiğiniz ilerlemeye bakmak için iyi bir gün. Boğa, bu, borcunuzu ödemek, iyi bir yuva yapmak veya ailenizi güvende tutmak için gereken malzemeleri toplamak için bir yolculuk olabilir.

1 Haziran Perşembe günü Aslan burcundaki Mars ve aile eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapıyor. Boğa, aileyi bir toplantı için bir araya getirmeye çalışabilirsin, böylece hepiniz aynı fikirde olabilirsiniz. Bu, kedileri gütmek gibi olabilir. Geleceğin nasıl olması gerektiği konusunda herkesin kendi görüşü var. Bazıları çok iyimser, bazıları ise tahmin ettiğinizden çok daha kötümser olabilir. Hepinizin hissettiklerini ifade ederek, bir grup olarak bir araya gelebilirsiniz.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, net bir resim elde ediyorsunuz.

Hafta, 28 Mayıs Pazar günü, güneşin İkizler burcunda (doğum günün kutlu olsun!) Balık burcundaki Satürn’e ve başarı ve başarı evinize kare yapmasıyla başlıyor. Doğum gününüz yaklaştığından, geçen yıla (veya yıllara) bakıyor ve ne kadar ilerlediğinizi görüyor olabilirsiniz. İkizler, kutlamak için bir nedeniniz olan alanlar olabilir, ancak yine de bazı boşluklar ve yapmak, keşfetmek ve deneyimlemek istediğiniz birçok şey var. Önümüzdeki ay ve yıl için hedeflerinize odaklanmak için iyi bir zaman.

1 Haziran Perşembe günü, Aslan burcundaki Mars ve iletişim eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapacak. Kariyerle ilgili bazı iletişimler gecikebilir veya aldığınız hiçbir anlam ifade etmez. İkizler, bir cümlenin jargonu, kısaltmaları veya ifadeleri nedeniyle, onun hakkında hiçbir şey söyleyememeniz mümkündür. Devam etmeden önce bu konuda biraz açıklama almanız gerekecek.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, işler büyük bir hızla gelişiyor.

Hafta, 28 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve psişik yetenek evinizin Balık burcundaki Satürn’le kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, pratik egzersizlerle sezgilerinizi geliştirme konusunda çok ciddi olabilirsiniz. Bu, psişik nefsi müdafaa veya sezgisel dinleme üzerine bir atölye çalışması yapmak için iyi bir gün. Yengeç, uzaktan izleme veya medyumluğa bakabilirsin. Bu resmi bir sınıf olabilir veya kitaplar ve videolar kullanarak kendi başınıza çalışabilirsiniz.

1 Haziran Perşembe günü Aslan burcundaki Mars ve para eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150’lik açı yapacak. Bugün biraz kurcalayarak çok daha iyi bir fiyata bir şey alabilirsiniz. Belki pazarlık yapmaktan hoşlanmıyorsunuz ama karşınızdaki kişi sizden ne ödemek istediğinizi önermenizi bekliyor. Herhangi bir büyük bilet ürünü satın alıyorsanız, pazarlık yapmaya hazır olduğunuzdan emin olun. Kanser, küçük şeyler bile indirimli gelebilir.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeni bir şeye adım atmaya hazırsınız.

Hafta, 28 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve topluluk evinizin Balık burcundaki Satürn’le kare açı yapmasıyla başlıyor. Çevrenizde değiştirmek istediğiniz bazı şeyler olabilir. Bu, yerel temsilcinize yazdığınız veya ofis için aday olmayı düşündüğünüz gün olabilir. Leo, yerel bir organizasyon veya kilisen aracılığıyla bazı hayır işleri yapıyor olman mümkün. Bugün, şehrinizi daha iyi bir yer haline getirmeye yardımcı oluyorsunuz.

1 Haziran Perşembe günü, Aslan burcunuzdaki Mars ve güven eviniz Balık burcundaki Satürn’le 150’lik açı yapıyor. Önünüzdeki bir fırsat, konfor alanınızın dışındadır. Bu, beklediğinizden daha büyük finansal rakamlardan bahseden biriyle bir iş anlaşmasını içerebilir. Leo, birisinin senden beklediğinin ötesinde bir taahhütte bulunmanı istemesi de mümkün.


Başak Burcu

Başak Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sorumlu olma zamanı.

Hafta, 28 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve sosyal konum evinizin Balık burcundaki Satürn’le kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, beğenseniz de beğenmeseniz de bir liderlik rolüne oy verebilirsiniz. Birisi size bir projeye, organizasyona veya başka bir önemli gruba liderlik etmenizi tavsiye ediyor. Başak, gölgede kalmanın zamanı değil. Ne yapılması gerektiğini görüyorsun, bu yüzden dümeni alabilirsin.

1 Haziran Perşembe günü Aslan burcundaki Mars ve sınırları olmayan ev Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapıyor. Bugün, başkası için çok fazla şey yapmak sizin için çok kolay olacaktır. Başak, şu anda çok fazla enerjin var, ama karşılığında hiçbir şey almadan onu sadece başkaları için harcıyorsan, yakında tükenebilirsin. Bugün biraz denge arayın ve yardım, düşünce veya kaynaklardan payınızı isteyin.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, özgürce dolaşabilirsiniz.

Hafta, 28 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve seyahat ve macera evinizin Balık burcundaki Satürn’le kare açı yapmasıyla başlıyor. Terazi, kendini kanatlarını açmak isteyen ama kafese kapatılmış bir kuş gibi hissedebilirsin. Bu kafes, iş ya da ailevi yükümlülükler ya da yapmak istediğiniz şeyleri yapacak kaynaklara sahip olmadığınız duygusu olabilir. Bu, iş ve oyun arasında bir denge bulmanın zamanıdır ve bu, eğlenceli aktiviteler için daha fazla zamanınız olması için planlarınızı küçülttüğünüz anlamına gelebilir.

1 Haziran Perşembe günü, Aslan burcundaki Mars ve arkadaşlık eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapıyor. Bir arkadaşınız size planladıkları maceraları anlatabilir. Yapacakları bir Alaska gezisi veya Büyük Kanyon’da yürüyüş planları hakkında konuşabilirler. Dışlanmış hissetmek yerine, onların maceralarına nasıl katılabileceğinizi düşünün. Terazi, Evren size kafesinizden nasıl çıkacağınızı ve uçacağınızı gösteriyor.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yolunda hiçbir şey yok.

Hafta, 28 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda olması ve yatırım, kredi ve borç evinizin Balık burcundaki Satürn’le kare açı yapmasıyla başlıyor. Akrep, yatırımlarınızın geri dönüşünün yetersiz olduğunu hissediyor olabilirsiniz. Yani vitese geçirmek isteyebilirsiniz. Ancak bu elbette bazı riskleri de beraberinde getiriyor, bu nedenle güvenlik ve getiri sorununu tartmak için iyi bir gün. Bu, size bir yanıt getirmek için bir günden fazla sürebilir, ancak bu, başlamak için iyi bir zamandır.

1 Haziran Perşembe günü, Aslan burcundaki Mars ve kariyer eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapıyor. Bugün bir liderlik rolü üstlenme fırsatınız var, ancak bu sizin konfor alanınızın dışında. Akrep, bu, projenin çok büyük olduğu veya genellikle insanları yönetmediğiniz anlamına gelebilir. Ama zekice yapman için büyük bir şans var. Birisi geminin kaptanlığını yapmanızı önerdiğinde adım atmayı düşünün.


Yay Burcu

Yay Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir bağlantı ciddileşebilir.

Hafta, 28 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve ilişkiler evinizin Balık burcundaki Satürn’le kare açı yapmasıyla başlıyor. Siz ve partneriniz “konuşmayı” yapıyor olabilirsiniz. Yay, birlikte yaşamayı veya en azından dünyaya bir çift olduğunuzu söylemeyi düşünebilirsiniz. Aşkı arıyorsanız, artık uzun vadeli bir ilişki arayan ve sizi gerçekten tanımak için zaman ayırmaya istekli birini bulabilirsiniz.

1 Haziran Perşembe günü, Aslan burcundaki Mars ve seyahat ve yabancı şeyler eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapıyor. Yay burcu, pasaportunuzun süresinin dolmak üzere olduğunu fark ettiğinizde yaklaşan bir seyahatiniz olabilir. Veya kullanılması gereken sık uçan yolcu milleriniz var, yoksa onları kaybedersiniz. Bugün trafik ve uzun kuyruklar da dahil olmak üzere bazı zorluklara hazırlıklı olun.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, meseleleri kafa kafaya ele alıyorsunuz.

Hafta, 28 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve günlük rutin evinizin Balık burcundaki Satürn’le kare açı yapmasıyla başlıyor. Oğlak, evi pırıl pırıl temizlemeye kararlı olabilirsin. Düzene önem veren bir kayınvalideniz de dahil olmak üzere, gelen misafirleriniz olabilir. Sahip olduklarınızı pekiştirmek ve evinizi daha rahat ve keyifli hale getirmek için derinlemesine bir temizlik yapıyor olmanız da mümkündür.

1 Haziran Perşembe günü Aslan burcundaki Mars ve yatırımlar ve pasif gelir kaynakları eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150’lik açı yapacak. Oğlak, keşfetmek istediğin yeni bir yatırım türüne rastlayabilirsin ve gözden geçirilmesi gereken önemli miktarda bilgi var. Çiğneyebileceğinizden daha fazlasını ısırmış gibi hissedebilirsiniz, ancak küçük lokmalar alırsanız, tüm yeni kelimeleri öğrenebilir, tüm kavramları anlayabilir ve bu potansiyel pasif gelir kaynağına kaydolabilirsiniz. .


Kova Burcu

Kova Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, başkaları tarafından beğeniliyorsunuz.

Hafta, 28 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve romantizm ve zevk evinizin Balık burcundaki Satürn’le kare açı yapmasıyla başlıyor. Partnerinizle bazı ciddi planlar yapmanın zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Kova, birbirinizin ailesiyle tanışmayı veya birlikte mülk satın almayı tartışmayı düşünüyor olabilirsiniz. Partnerinizin ülkenin diğer tarafında bir işe girmeyi düşünüyor olması da mümkündür. Kökleri sökmeye ve onlarla birlikte gitmeye istekli olup olmadığınıza karar vermelisiniz.

1 Haziran Perşembe günü, Aslan burcundaki Mars ve ilişkiler ve ortaklıklar eviniz, Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapacak. Kova, bir ortaklığın gerçek anlamına bakıyor olabilirsiniz. Bu romantik bir bağlantı veya bir arkadaşlık olabilir. Bu, sorumlulukların paylaşılıp paylaşılmadığını hissedip hissetmediğinizi incelemek ve bu bağlantının geleceğini açıkça tartışmak için çok iyi bir zaman.


Balık Burcu

Balık Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yön değiştiriyorsunuz.

Hafta, 28 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve evinizin ve ailenizin Balık burcundaki Satürn’le kare açı yapmasıyla başlıyor. Ailenizden birinin yardımınıza ihtiyacı var. Tavsiyeye veya ağlayacak bir omuza veya hafta sonunu atlatmak için birkaç dolara ihtiyaçları olabilir. Balık, bu birey çok sık bir iyilik istemez. Hayata metanetli bir bakış açısına sahip olabilirler. Ancak onların isteklerine açık olarak bu ilişkiyi güçlendirebilirsiniz.

1 Haziran Perşembe günü, Aslan burcundaki Mars ve rutinler eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapacak. Aniden uzun süredir devam eden bir rutini değiştirmenize neden olan bir şey okuyabilir veya bir video izleyebilirsiniz. Bu, kahvaltıyı atlamaya başladığınız veya blok programlamayı denediğiniz anlamına gelebilir. Günlük tutmayı, zor problemlerde kendinize yardım etmenin bir yolu olarak düşünebilirsiniz. Balık, daha iyi feng shui akışı için oturma odanızdaki mobilya parçalarını hareket ettirebilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.