Haftalık Burç Yorumları (22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 22 Mayıs – 28 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 22 Mayıs – 28 Mayıs haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, hayatınızda yeni bir şey var.

Hafta, 21 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda olması ve kardeşlerin ve kuzenlerinin evinin Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Ailen genişliyor olabilir. Koç, bir düğün duyurusu almanız mümkün. Ya da belki kuzeninizin kocasının kız kardeşinin yeni bir bebeği olmuştur. Birisi bir şecere web sitesi aracılığıyla size ulaşabilir ve sizin uzak bir akrabanız olduğunu iddia edebilir. Bu, klana iyi bir katkı olabilir.

22 Mayıs Pazartesi günü Aslan burcundaki Mars ve yaratıcılık ve eğlence eviniz Boğa burcundaki Jüpiter ve para eviniz ile kare açı yapacak. Bugün, riski size ait olmak üzere bir zanaat mağazasına girin, çünkü alışveriş sepeti dolusu alışverişle çıkabilirsiniz. Koç, bugün yaratıcı yönünü araştırıyorsun. Bir müzik aleti, kayıt ekipmanı veya yeni dans ayakkabıları satın almak için de pazarda olabilirsiniz. Bugün biraz eğlence arıyorsunuz.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, zihniniz yeni fikirlerle dolu.

Hafta, 21 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve para evinizin Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Önümüzdeki haftaya baktığınızda, kariyerinizi yeniden gözden geçiriyor olabilirsiniz. Boğa, para kazanmanın başka yollarını düşünüyor olabilirsiniz. Daha eğlenceli ama daha az ödeyeceğiniz işleri düşünebilirsiniz. Harcamaların daha düşük olduğu başka bir ülkeye taşınmak gibi hayatınızda büyük bir dönüşüm düşünüyor olabilirsiniz. Şu anda, bu sadece hayali düşünmenin ötesine geçiyor. Aslında plan yapıyorsun.

22 Mayıs Pazartesi günü, Aslan burcundaki Mars ve aile eviniz Boğa burcunuzdaki Jüpiter ile kare açı yapacak. Ailenizle bir araya gelmek bugün çok güzel bir zaman olabilir. Sadece biraz sevgi ve destek değil, aynı zamanda kalıpların dışında düşünmek ve yeni bir şey denemek için cesaret de buluyorsunuz. Aile üyeleri size sözlü teşvikin yanı sıra maddi destek de dahil olmak üzere birkaç farklı şekilde destek sunabilir. Boğa, aileden biri arkanı kolluyor.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sezgilerinizi takip edeceksiniz.

Hafta, 21 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda (doğum günün kutlu olsun!) ve güven evinizin Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Genellikle yeni bir konu hakkında heyecanlanırsınız ve tam bir bilgi süngeri olabilirsiniz. Ama şimdi yeni bir şeye o kadar dalmış olabilirsiniz ki, diğerleri sizin hiç hava almak için yukarı çıkıp çıkamayacağınızı merak eder. İkizler burcu, bu bir hobi ya da araştırmacı bir muhabir gibi sonuna kadar takip ettiğiniz yeni bir hikaye olabilir. Bugün, yeni bir şeye dalmış durumdasınız.

22 Mayıs Pazartesi günü Aslan burcundaki Mars ve hareket ve beceri eviniz Boğa burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Bugün çok fazla enerjiniz var. İşe bisikletle gitmek veya daha sonra spor salonuna gitmek isteyebilirsiniz. İkizler, ev üzerinde çalışıyor ve bazı kendin yap onarımları yapıyor olabilirsiniz. Bugün el becerisi gerektiren şeylerde oldukça iyisiniz, bu nedenle okçuluk, ata binme veya gitar öğrenme gibi eğlenceli bir aktiviteye bakabilirsiniz.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, durup düşünme fırsatınız var.

Hafta, 21 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve psişik yetenek evinizin Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Yengeç, bugün oldukça sezgiselsin ve hem kendin hem de bir başkası hakkında mesajlar alıyorsun. Yaptığınız her konuşmanın birden fazla katmanı var gibi görünüyor. Ama en önemlisi, kafanızın içindeki, size başka türlü düşünemeyeceğiniz şeyler söyleyen o eşsiz sesi dinleyin. Bu eylemdeki sezginizdir.

22 Mayıs Pazartesi günü Aslan burcundaki Mars ve para eviniz Boğa burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Beklenmedik bir kazanç elde edebilirsiniz. Muhtemelen işiniz, fazla mesai veya bir yan iş aracılığıyla hayatınıza biraz fazladan para gelebilir. Ayrıca birisinin size değerli bir şey verme olasılığı da vardır. Kanser, bu kâr için satabileceğin bir nesne olabilir.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ilgi odağı olabilirsiniz.

Hafta, 21 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve arkadaşlık evinizin Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Tanıdığınız biri sizi topluluktaki bir ünlü, etkileyici veya güçlü kişiyle tanıştırabilir. Leo, belediye başkanıyla öğle yemeği yiyor olabilirsin ya da bir film yıldızının yanında oturuyor olabilirsin. Bugün, ünlü biriyle omuz omuza olabilirsiniz.

22 Mayıs Pazartesi günü, kendi Aslan burcunuzdaki Mars ve güven eviniz Boğa burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Leo, yaratıcı çalışmanı dünyaya yaymak için ilham almış hissedebilirsin. Dışarıdaki ünlülerin, takipçileri olan sıradan insanlar olduğunu fark edebilirsiniz. Ayrıca, yaptığınız şey için sürekli olarak görülerek ve fark edilerek bir takipçi kazanabilirsiniz. Müziğinizi veya yazınızı tanıtmak için iyi bir zaman.


Başak Burcu

Başak Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yakacak enerjiniz var.

Hafta, 21 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve sosyal konum evinizin Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Başak, bu yön biraz şöhret getirebilir, bu yüzden önemli bir şeyi başlatmak için harika bir gün. Ailenize ve arkadaşlarınıza yapacağınız büyük bir duyurunuz olabilir. Belki bir ev satın aldınız veya aileye yeni bir üye bekliyorsunuz. Elinizde bir mikrofon ve alkışları duymaya hazır bir şekilde sahnede olmanız mümkündür.

22 Mayıs Pazartesi günü Aslan burcundaki Mars ve sınırları olmayan ev Boğa burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Sanki bugün roket yakıtıyla çalışıyorsunuz. Başak, her türlü görevi hızlandırabilir, projeleri kapatabilir ve aramalara ve e-postalara geri dönebilirsin. Bu aynı zamanda fiziksel aktiviteler için de iyi bir zamandır. Bir antrenörle çalışmak (özellikle halter dahil olmak üzere), yüzmek veya bisiklete binmek gibi yumuşak hareketler bu enerjinin iyi bir şekilde kullanılması olacaktır.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sosyal takviminiz doluyor.

Hafta, 21 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda olması ve seyahat ve dünya olaylarının evinizin Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Uzakta yaşayan tanıdığınız birinden haber alabilirsiniz. Terazi, bu sizi ziyarete davet eden bir akrabanız veya arkadaşınız olabilir. Ya da belki bir tatil macerası için seyahat düzenlemeleri yapıyorsunuzdur. Hiç değilse, pasaportunuzun güncel olduğundan emin olmak için iyi bir zaman.

22 Mayıs Pazartesi günü, Aslan burcundaki Mars ve arkadaşlık ve topluluk eviniz Boğa burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Bugün birkaç arkadaşınızdan haber alabilirsiniz. Doğum günü, mezuniyet, baby shower gibi farklı etkinliklere davetiyeler olabilir. Ayrıca, bir grup arkadaşla veya topluluk organizasyonuyla planlarınız olabilir. Terazi, sosyal takviminiz dolmak üzere.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta size harika bir fırsat sunulabilir.

Hafta, 21 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda olması ve kredi ve borç evinizin Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, yatırımlarınızın üzerinden ince dişli bir tarakla geçiyor olabilirsiniz. Akrep, bu, her şeyin yolunda olduğundan emin olmak için periyodik olarak yapabileceğin bir şey. Bugün, sadece her şeyin yolunda olduğunu değil, aynı zamanda değerlendirilmesi gereken fırsatların da olduğunu görebilirsiniz. Bu, bazı yeni yatırımları ve iş fırsatlarını değerlendirmek için iyi bir zaman.

22 Mayıs Pazartesi günü Aslan burcundaki Mars ve kariyer eviniz Boğa burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Terfi, maaş artışı veya tamamen yeni bir iş fırsatınız olabilir. Şirketiniz genişliyorsa, girebileceğiniz yeni bir departman olabilir. Akrep, şu anda yaptığınızdan farklı bir şey yapmak istiyorsanız bazı eğitim fırsatları da olabilir. Bir iş arıyorsanız, hemen bir görüşme ve hatta bir teklif alabilirsiniz.


Yay Burcu

Yay Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ilginç bir bağlantı kurabilirsiniz.

Hafta, 21 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve ilişkiler evinizin Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Yay, özgür ruhlu doğanız, arkadaşlık veya romantizm için benzer düşünen bir ruhla karşılaşabilir. Bu bir müzik festivalinde veya açık hava konserinde olabilir. İkiniz bir kez buluştuktan sonra, ortak ilgi alanları üzerinden hızla bağ kurabilirsiniz.

22 Mayıs Pazartesi günü Aslan burcundaki Mars ve bilgi ve anlayış eviniz Boğa burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Yay, yeni bir şey öğrenmenin heyecanına kapılmış olabilirsiniz. Ve artık daha fazla bilgi almak için doyumsuz bir iştahınız var. Bu, yalnızca çevrimiçi gezinmenin ve yardımcı uygulamaları kullanmanın ötesine geçmek anlamına gelir. Aynı zamanda bu işi bilen kişilerle iletişime geçmek anlamına da gelir. Ve bu, zamanla ortaya çıkacak faydalara yol açabilir.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeni bir başlangıç ​​yapacaksın.

Hafta, 21 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda olması ve rutin evinizin Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, yeni bir “güçlü sabah” rutinine başladığınız gün olabilir. Belki de berrak, temiz havada yürümek için erken kalkıyorsunuzdur. Oğlak, spor salonuna gidiyor veya kişisel bir antrenör görüyor olabilirsin. Belki de sabah sayfalarınızı yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak için yazıyorsunuz. Artık faydalı bir rutin oluşturabilirsiniz.

22 Mayıs Pazartesi günü Aslan burcundaki Mars ve yatırım fırsatları eviniz Boğa burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Birisi size bir iş teklifiyle gelebilir. Bu kişi bilgili ve biraz deneyime sahip, ancak onu çok iyi tanımıyor olabilirsiniz. Ayrıca, bu teklife bazı zaman kısıtlamaları getirebilirler. Oğlak, bu kişinin kimlik bilgilerini kontrol etmek veya sözleşmeleri ve diğer resmi materyalleri okumak için uğraşmanız gerekebilir. Bu çok fazla baskıysa, onları beklemeye almanız gerekebilir.


Kova Burcu

Kova Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ritimle uyum içindesiniz.

Hafta, 21 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve eğlence ve romantizm evinizin Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Sizi gerçekten etkileyen bir müzik parçası duyabilirsiniz. Bu, değer verdiğiniz biriyle paylaştığınız bir şey olabilir. Ya da sahnede bu parçayı icra eden kişiyle aranızda büyük bir bağ hissedebilirsiniz. Bugün, kalbiniz müzikle yükseliyor.

22 Mayıs Pazartesi günü Aslan burcundaki Mars ve ilişkiler eviniz Boğa burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Bugün, yapmayı sevdiğiniz bir şeyi yaparken aşk veya arkadaşlık için biriyle tanışabilirsiniz. Kova, eskiz defterini parka götürebilir ve orada başka sanatçılar bulabilirsin. Ya da evlerin güzel mimarisine bakmak için eski bir mahallede dolaşabilir ve aynı şeyi yapan birine rastlayabilirsiniz. Bugün, pek çok ortak ilgi alanınız olan birini bulabilirsiniz. Hoşunuza giden şeyler hakkında büyüleyici bir bakış açısına sahip olabilirler.


Balık Burcu

Balık Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, gücünüzü pekiştiriyorsunuz.

Hafta, 21 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve evinizin ve ailenizin Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bu, dağınıklığı gerçekten temizlediğiniz gün olabilir. Balıklar, bazı büyük eşyaları almak için bir hurda toplama servisi tutmuş olabilirsiniz veya bu hafta bir yardım kamyonu geliyor olabilir, bu yüzden her şeyi kutuya koymanız ve yola çıkmaya hazır olmanız gerekir. Daha genç akrabalarınızdan, özellikle ağır nesneleri kaldırıp kaldırıma taşıyabilenlerden yardım isteyebilirsiniz.

22 Mayıs Pazartesi günü Aslan burcundaki Mars ve iş eviniz Boğa burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Bugün çok meşgulsünüz ve iki kişiden daha üretkensiniz. Bir anda, yapılacaklar listenizdeki şeyleri kontrol ediyorsunuz. Mikrodalgada patlamış mısır yapmak için geçen süre içinde pek çok titiz şey yapılıyor. Balık, günün sonunda yorgun olabilirsin ama başardıklarından çok memnun olmalısın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.