Günlük Yemek Burç Yorumları 9 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 9 Mayıs Salı gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün erken kalkın ve özel bir ikram hazırlayın. Lezzetli ve oldukça besleyici bir atıştırmalık için süt, yaban mersini, keten tohumu ve protein tozunu karıştırın. Yaban mersininin birazını krep için sakla. Bütün gün elinizden yemek yiyen çocuklara sahip olacaksınız.


Boğa Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kibrin bugün yeri ve zamanı olacak ama bir akşam yemeği partisi onlardan biri olmayacak. Bu nedenle, sunucunuzun yemek pişirme becerileri hakkında yorum yapmak zorunda hissetmeyin. Gözleriniz bağlıyken daha iyi bir kuzu rafı yapabileceğinizi bilseniz bile yine de yemeğin tadını çıkarın.


İkizler Burcu

9 Mayıs 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün ev işlerinin bir listesini dağıtın ve yapıldığından emin olun. Kendi listeniz olacak ve hemen markete gideceksiniz. Bu şekilde, herkes işini bitirirken siz de büyük bir tencere acı biber sosu hazırlayabilirsiniz.


Yengeç Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir tema belirlemezseniz, bu akşam bir akşam yemeği partisi düzenlemek eğlenceli olabilir. 17. yüzyılda olduğu gibi et suyunda balık turtaları ve geyik eti servis etmek sorun olmaz. Ancak konuklarınızı en sevdikleri Rönesans sanatçısı gibi giydirmek çok fazla olacaktır.


Aslan Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu akşam arkadaşlarınızı yemeğe çıkararak kendinizi şımartmak isteyeceksiniz. Bir ünlü gibi savurganlık yapın ama imkanlarınızdan çok da uzağa gitmeyin. Arkadaşlarınız, eserler ile porterhouse biftekler kadar pepperoni pizzaları da beğenecekler. Çoğu yapacak.


Başak Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün eğlenmek istiyorsanız esnek olun. Akışa ayak uydurmak sizi ilginç yeni maceralara açacak. Varlığından hiç haberdar olmadığınız ama yakında ikinci eviniz olacak eğlenceli bir barda kendinizi lezzetli etli turtalar yerken bulabilirsiniz.


Terazi Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün harika açık havaya gidin! Yürüyüşe çıkın, bisiklete binin veya şehir merkezinde hızlı bir yürüyüş yapın. Temiz hava sizi canlandıracak ve siz de kalori yakacaksınız. Bu yüzden akşam yemeğinde kremalı deniz ürünleri sosunda linguine yediğiniz için kendinizi suçlu hissetmeyin. Kazandın!


Akrep Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi mutlu olduğunuz yere koyun. Senin için orası mutfak, o yüzden devam et! Aileniz akşam yemeğinde servis edeceğiniz limon-dereotu soslu somon filetolara hayran kaldıysa, yarın için ağır ağır pişirdiğiniz rostoyu görmelerini bekleyin.


Yay Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu akşam yemekte herkesi mutlu etmek için yaratıcı olmalısın. Çocuklar eğlenceli ve kalori yüklü bir şeyler isteyeceklerdir. Daha sağlıklı bir şey isteyeceksiniz. Yarı yolda buluşup sığır eti yerine hindi kıyması kullanarak Sloppy Joes ile sebze çorbası servis edin.


Oğlak Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

T-Rex kadar büyük bir açlığa sahip olmak neden T-Rex kadar büyük olduğunuzu açıklayabilir. O yüzden bugün bir dinozordan çok bir kuş gibi yiyin. Tavuk veya parça ton balığı ile taze ıspanak salataları öfke olmalı. Dinozorlar kuşlardan evrimleşti, bu yüzden o kadar da zor olmayacak.


Kova Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Evdeki güç mücadeleleri keyifli bir günü mahvedebilir. Bu yüzden işler çok ağırlaşırsa uzlaşmaya hazır olun. Partnerinizin New England deniz tarağı çorbası yerine Manhattan yapmasına izin verin. Bol istiridye ve Tabasco olduğu sürece umursamazsın.


Balık Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugünkü düşüncelerinizi kendinize saklayın. Şarküterideki aşçı balkabağı çorbasının tadının yapışkan olduğunu söylediğinizi duyabilir. Aşağılayıcı bir meydan okuma ortaya çıkabilir ve eğer bir kutuda gelmezse, onu nasıl pişireceğinizi bilmediğinizi kabul etmek zorunda kalacaksınız.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.