Günlük Yemek Burç Yorumları 8 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 8 Mayıs Pazartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün çok şey yapacaksın ve akşamı tıpkı Demir Adam gibi gökyüzüne zum yapacaksın. Ama dışarı çıkmadan önce yakıt doldurun. Kırmızı istiridye sosu ve gnocchi ile bir tabak melek kılı makarna, uzun olabilecek bir gece için size bol bol yakacak.


Boğa Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş arkadaşlarının yemek konusunda bağ kurması iyidir. O yüzden bu akşam toplantı odasında pizzadan biraz daha kapsamlı bir şey planlayın. Bir Tex-Mex yerinde mutlu saatler bir patlama olacak ve büyük, şapşal bir fötr şapka giyerken nachos ve enchiladas yiyebilirsiniz.


İkizler Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün cömert olmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Ama istediklerini alamayınca mızmızlanacaklara hazırlıklı olun. Bu yüzden bugün mümkün olduğunca çok haşhaşlı simit yediğinizden emin olun. Çok basit bir şey, gününüzün gerçekten hızlı bir şekilde güneye gitmesini engelleyebilir.


Yengeç Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün işten sonra soğuk, acımasız dünyadan saklanmak sorun olmaz. Zor bir günün ardından evinizde uyumak isteyeceksiniz. O taze yapılmış çikolatalı kurabiye yığınına kadar çok rahat, önemli bir başkasına sahip olmayabilirsin.


Aslan Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün işinizle ilgili dikkatinizin dağıldığını fark edebilirsiniz. Odağınızı bozan çok sayıda derin düşünce olacaktır. Ama aklınıza çoğunlukla bu sabahın erken saatlerinden beri ağır ağır pişen baharatlı bir tavuk ve ananas yemeği geliyor olacak.


Başak Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün indirimli içki saatinde arkadaşlarla takılmak bir patlama olacak! Beyin gıdası olmasa da, iştah açıcı konuşmalara katkıda bulunan mezeler hakkında bir şeyler var. Sadece birkaç Buffalo kanadı ve bir sürü yengeç pufuyla hayatın gizemlerini çözebilirsin.


Terazi Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir akşam yemeği partisi planlayarak aileniz ve arkadaşlarınızla zaman geçirin. Ancak yapması kolay bir menü seçin. Lazanya, fırınlanmış ziti ve sarımsaklı ekmek herkese seçenek sunarken, mutfakta oyalanmak yerine misafirlerinizi ağırlamanızı sağlayacaktır.


Akrep Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İstediğiniz şeyleri elde etmek için bugün iddialı olun. Çabuk hareket etmeniz gerekecek, çünkü bir kararsız an çantayı elinizde tutmanıza neden olabilir. Veya, bu durumda, o son çatlak, tarçınlı ayı pençesi yerine bir günlük simit tutuyor olacaksınız.


Yay Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu aydınlık ve neşeli günde kendinizi karanlık hissedeceksiniz. O yüzden yüzünü güldürecek bir şeyler yap. Sabah ortası kahvaltısında yumurta, mücver ve buğday tostu mükemmel olacaktır. Şeftali reçelli tostun üzerine gülen yüz bile çizebilirsiniz.


Oğlak Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün çalışmak dışında her yerde olmak isteyeceksiniz. Neyse ki, çok çeşitli seçenekler arasından karar vermekte zorlanacağınız akşam bu durum değişecektir. Ancak domuz sucuğu, meyveli turta ve bir bardak Pilsner ile yemek yerken, Alman’ı seçtiğiniz için memnun olacaksınız.


Kova Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün duygularınızı kaynatmaya devam edin. Balistik olmak herkesin gününü mahvedecek. Bu yüzden, ruh halinizi hafif tutmak için işte eğlenceli bir şeyler yapın. Bir PB ve J sandviçi ve bir kâse alfabe çorbası bir yuhalama olabilir. O küçük harflerle heceleyebileceğiniz tüm kirli kelimeleri düşünün.


Balık Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Arkadaşlarınız evinizin sıcacık konforunda vakit geçirmekten keyif alıyor. Ama en çok senin yemeklerini seviyorlar. Bu yüzden onları neşelendirecek, kızarmış barbekü etli sandviçler ve kuru fasulyelerle dolu bir akşama davet edin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.