Günlük Yemek Burç Yorumları 7 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 7 Mayıs Pazar gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün duygularınızı serbest bırakmak sağlıklı olacak. Mutluysanız, uzun, bulaşıcı bir kahkaha atın. Ama üzgün hissediyorsan, bunu toplumdan uzak tut. Bir ton balıklı güveci fırına atarak ve yakınınızda bir kutu mendil bulundurarak evinizdeki rahatlığı bulun.


Boğa Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün hava atmak iyi olacak. Sizi rahatsız eden şeyler hakkında görüşlerinizi dile getirmeniz sakinleştirici bir etki yaratabilir. Bu yüzden garsona sipariş ettiğiniz porterhouse bifteğin istediğiniz kadar orta kalitede olmadığını söylemekten çekinmeyin. İyi hissettirecek, kahretsin!


İkizler Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bütçeniz Scrooge’unkinden daha kısıtlı olabilir. Ancak ucuz olmak, ucuz olmanız gerektiği anlamına gelmez. Bu yüzden bugün süpermarkette akıllıca alışveriş yapın. Modaya uygun bir restorandan daha ucuza mal olacak ve tadı daha iyi olacak kaburgalı bir akşam yemeği için ihtiyacınız olanı satın alabilirsiniz.


Yengeç Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir tomurcuğun çiçek açabilmesi için bazen ikna edilmesi gerekir. Bu yüzden, yeni özel biriyle eğlenceli bir restoranda akşam yemeği planlayın. Gevşek, rahat bir ortamda birbirinizi daha iyi tanıyabilirsiniz. Jalapeno poppers gelene kadar aşk çiçek açabilir.


Aslan Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İçinizi ısıtacak biriyle tanışmış olabilirsiniz. Öyleyse bugün bir sonraki adımı atın. Eğlenceli bir Meksika restoranında akşam yemeği güzel bir buz kırıcıdır. Belki taco’nuzdaki jalapenos veya acı biberdeki Tabasco olabilir, ama işler çok kızabilir.


Başak Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Soğuk algınlığının ilk etkilerini hissedebileceğiniz için bugün annenizi isteyeceksiniz. Bu yüzden saldırı için çömelmeye hazırlanın. Portakal suyu, vitaminler ve tavuk şehriye çorbası önümüzdeki birkaç günü atlatır ama anneni telefonla aramak en iyisi olabilir.


Terazi Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş arkadaşlarınızın aşırı duygularına kapılmamak için bugün elinizden geleni yapın. Çikolata veya kurabiye atıştırmak sinirlerinizi yatıştırabilir. Ama bir an önce hafiflemeleri için dua edin. Bunu bütün gün sürdürmek zorunda kalırsan, bir ev kadar büyük olacaksın.


Akrep Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gün boyunca Flipper gibi zahmetsizce süzülerek gelgitlerle birlikte yüzeceksiniz. Çok şey yapacaksın ve hatta bazı tebrikler alacaksın. Balıklı bir şeyle yüzerek geçen bir gün için kendinizi ödüllendirin: pirinç pilavı üzerine ızgara alabalık mükemmel olacak!


Yay Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yemek seçimlerinizin bugün sürekli değişen ruh halinizi yansıtmasına izin verin. Kolay yumurtalar, insanlara güneşli ve mutlu olduğunuzu söyleyecektir, ancak dört alarmlı biber farklı bir hikaye anlatacaktır. Ama seni acılı yumurta yerken görenlerin Allah yardımcısı olsun.


Oğlak Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kendi işinizi yapana kadar boş zaman sorunlarıyla uğraşmayın. Yine de çorba yapmak için harcayacağınız boş zamanı düşünmemek elde değil! Asla sıradan olanı seçmiyorsunuz, bu yüzden Balkabagi, közlenmiş kırmızı biber ve kremalı soğan ve sarımsak listenizde olmalı.


Kova Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Etrafınızda bir şeyler patlarken bugün kolay geçmeyecek. Böyle şeyler olur, o yüzden yarın karma doğru olduğunda yeniden başlayın. Yine de bugün dikkatli ol. Zararsız börekiniz bozulabilir ve bir bakıyorsunuz ki onu kucağınızdan yiyorsunuz.


Balık Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş arkadaşlarınızın abartılı performansları bugün sizi eğlendirecek. Ancak kısa sürede çok şey yaptığınız için gününüz kolay geçecek. O yüzden bir torba patlamış mısır patlatın, Twizzler’ları patlatın ve ayaklarınızı havaya kaldırın. İş herhangi bir filmden daha iyi olacak!


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.