Günlük Yemek Burç Yorumları 6 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 6 Mayıs Cumartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Deneyeceksin, ama bugün işe odaklanmak boşuna olacak. İnternet gerçekten dikkat dağıtıcı olabilir. Ancak, sonunda portakal sırlı kızarmış ördek tarifini bulduğunuzda, internette gezinmek tam bir zaman kaybı olmayacak.


Boğa Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün karakter dışı davranışlar sergileyebilirsiniz. Sabah ortası yoğurt ve muzlu atıştırmalık iş arkadaşlarının kafası karışacak. Ancak öğle yemeğinde tam tahıllı ekmek üzerindeki hindi onları yere serer. Onlara daha ince, daha seksi yeni bir karakter icat ettiğini söyle.


İkizler Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün birçok insanla tanışacağınız için sosyal yönler tercih ediliyor. Ayrıca mükemmel bir öğle yemeği mekanı önererek günün kahramanı olabilirsiniz. Bu yüzden onları, enchilada’ların canlı ve margaritaların yeterince güçlü olduğu eğlenceli bir yerel Meksika restoranına götürün.


Yengeç Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün seni kimse tutamaz. Eğitmenler, ortaklar ve arkadaşlar, pizzacıda baştan çıkarıcı şeylerle boğuşmanı izleyecekler. Ama onun yerine tavuk salatası alınca da görmeyecekler; bu senin kişisel zaferin olacak.


Aslan Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Parti yapmayı düşünmek için hafta çok erken. Gürültülü bir İrlanda barında değilse, bu akşam arkadaşlarla akşam yemeği zararsız olabilir. Kuzu yahnisi ve Çoban Turtası harika olacak, ama tüm bu bira, yarın uyanmayı zorlaştıracak.


Başak Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız, ancak bu sizi yoğun bir günün selinde sürüklenmekten alıkoymayacak. Yine kahvaltıyı atlamış olman çok kötü. Yulaf ezmesi veya meyveli tostlu yoğurt gibi basit bir şey bile sizi ayakta tutmaya yeterdi.


Terazi Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün pek çok ortak yönünüz olan biriyle tanışacaksınız. Benzerliklerin sonu yok: Kızarmış salamlı sandviçler, İsveç köftesi ve hurdaya düşkünlük. Ama anlaşmayı imzalayacak olan, Cherry Garcia dondurmasına olan karşılıklı aşk olacak.


Akrep Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kumar oynamak ve risk almak kötü bir tavsiyedir. Bu yüzden tavuğu pişirmeden önce kaç yaşında olduğunu bildiğinizden emin olun. Bakterisiz bir kuş sağlamak için tavuk veya kümes hayvanlarını daima 180 derecede pişirin. Salmonella tüm gününüzü mahvedebilir.


Yay Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yoğun bir gün sizi zinde tutacak. O yüzden ona göre bir şeyler ye. Baharatlı havuç çorbası alışılmadık bir seçimdir, ancak lezzetli ve yapımı kolaydır. Havuç, kereviz, sarımsak ve soğana ağırlık verin ama ısıtmak için köri tozu kullanın. Böcekler gurur duyardı!


Oğlak Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün doğrudan kovalamacaya geçin. Aklından geçenleri kısaca ve doğrudan söyle. Yahudi şarküterisindeki tezgahın arkasındaki adam meşgul ve konuşmazsan lahana salatası ile otantik bir Reuben şansını kaybedersin.


Kova Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu günü atlatmak için etkili iletişim becerilerine ihtiyacınız olacak. Bu yüzden kelimelerinizi dikkatlice seçin ve anlaşıldığınızdan emin olun. Yine de, sipariş ettiğinizi sandığınız mu gu gai pan’ın gözleri olduğu ve hala kıvrandığı akşam yemeğinde sorunlar çıkabilir.


Balık Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün her şey iki yüzlü olacak ve hangisinin doğru olduğuna siz karar vereceksiniz. Kırmızı veya beyaz, püre veya graten, az pişmiş veya iyi, vanilya veya çikolata olacaktır. Bunun gibi seçeneklerle kimin akşam yemeğine ihtiyacı var?


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.